הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנוחות סקס שלא ידענו עלייהן

מצב
השרשור נעול

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
חחחח זה די מפגר האמת אבל היו כאן כמה שהרגו אותי במיוחד ה'דרקון שובב'

דרקום זועם - בזמן שמישהי יורדת לך, אחרי שאתה גומר להביא לה מכה לפנים שתגרום לה לבלוע הכל, ואז היא תראה כמו דרקון, ותהיה זעופה
smile.gif

istockphoto_2601528_dragon_is_angry.jpg

לאלף את הכלב - בזמן דוגי סטייל להוריד לבחורה מכה על העורף ולעלף אותה, תוך כדי ההתעלפות שרירי התחת מתכווצים וגורמים לגמירה ברוב המקרים
8825_638683498.gif

גמל מעופף - תוך כדי דוגי סטייל להישכב על האישה ולנופף בידיים כאילו אתה עף.
51.gif

תוכי(או כומתה) - לבוא למישהי בלי שהיא תשים לב ולשים לה את הזין על הכתף.
Puerto_Rican_parrot.jpg

דרקון שובב - לזיין מישהי בדוגי ובאיזשהו שלב להוציא את הזין ולירוק לה על הגב, היא חושבת שגמרת ומסתובבת ואז אתה גומר על על הפרצוף.
pocket_dragon.jpg

בראלה בלונדיני - אחרי שאתה מזיין בלונדינית והזין כבר לא עומד, להוציא אותו ולהגיד שחלק ממנו כנראה נפל בפנים ולשכנע אותה לשיר לו "בראלה בראלה צא החוצה".
snail.gif

דוב נמלים - תוך כדי שמישהי יורדת לך לתת לא כאפה שתגרום לה להיחנק ולשאוב את הזין.
250px-Myresluger.jpg

נערך לאחרונה:
מכיר אבל עם שמות הרבה יותר מצחיקים
זה עם היריקה הכי מצחיק...
יש גם:
1. שאתה מזיין אותה, פתאום לשרוק וכל חברים שלך מתחבאים בארון לצאת ולפוצץ אותה מכות ולברוח
2. דוב פנדה: ממש לפני שאתה גומר כשהיא מוצצת אתה מוציא את הזין, נותן לה בוקס בעין אחת וגומר לה בעין השניה (ככה עין לבנה עין שחורה)

• פותח/ת השרשור
חחחחח מאיפה אנשים חושבים על זה XD

תנוחת הרודאו - אתה עושה אותה בדוגי ומנסה לא להוציא את הזין אחרי שאתה אומר: גם אחותך אוהבת את התנוחה הזו.

תנוחת הרודאו - אתה עושה אותה בדוגי ומנסה לא להוציא את הזין אחרי שאתה אומר: גם אחותך אוהבת את התנוחה הזו.

זה השור הזועם, ואתה אומר לה באוזן "אני חולה איידס" ואז מנסה להשאר כמה שיותר זמן...

יש גם את שיטת הפירט, שנייה לפני שאתה גומר אתה מוציא את הזין, גומר לה בעין, ודופק לה בעיטה ברגל אחת.

יש גם את שיטת הפירט, שנייה לפני שאתה גומר אתה מוציא את הזין, גומר לה בעין, ודופק לה בעיטה ברגל אחת.

יש גם את השיטה של מושון (הטרמפולינה) הבחורה מעליו והבטן של מושון מקפיצה אותה...

אשכול הזוי במיוחד, חח

אשכול הזוי במיוחד, חח

למה הזוי? דווקא השיטה של מושון ממש יעילה בזמן שאתה לקראת סוף מאסה שמן כמו פיל עם חשש לעשות מהבחורה פיטה עירקית אז היא פשוט מעליך ובמקרה ואתה כמו מושון הבטן משמשת כטרמפולינה וזה מה שעושה את העבודה 🤘

• פותח/ת השרשור
זה השור הזועם, ואתה אומר לה באוזן "אני חולה איידס" ואז מנסה להשאר כמה שיותר זמן...

היילד בא לנסות את זה, תיראה את המבט הזדוני שלו

whosyodaddy.jpg

whosyodaddy_.jpg

נערך לאחרונה:
למה הזוי? דווקא השיטה של מושון ממש יעילה בזמן שאתה לקראת סוף מאסה שמן כמו פיל עם חשש לעשות מהבחורה פיטה עירקית אז היא פשוט מעליך ובמקרה ואתה כמו מושון הבטן משמשת כטרמפולינה וזה מה שעושה את העבודה 🤘

שמע, יש סיכוי שמרוב מסה לא יתרחש מגע 😉

צחוק צחוק אבל זה גאוני לנסות אחת מהשיטות האלה :D

צחוק צחוק אבל זה גאוני לנסות אחת מהשיטות האלה :D

השיטה שאני הזכרתי אתה קודם צריך להגיע למצב של מושון אחרת לא עשינו בזה כלום, ו-BLACK יש לך טעות לא מרוב מאסה מרוב השומן*** זה למה מחקר קובע ששמנים כמו מושון נהנים פחות מסקס :(

חפרתם על מושון,הוא לוקח אותכם בביס.

חחחחחחחחחחחחח חריף הרגתה תבחור
זה כבר התחיל להרגיז הבחור (המכונה ראש ביצה) צוחק פעם אחת על משה ניחה אבל זו כבר היתה פעם שלישית וגם באשכול אם הפליק פלק חלאס כמה אפשר .. במיוחד שהוא בעצמו על אחוז שומן יותר גבוהה ממשה

זה כבר התחיל להרגיז הבחור (המכונה ראש ביצה) צוחק פעם אחת על משה ניחה אבל זו כבר היתה פעם שלישית וגם באשכול אם הפליק פלק חלאס כמה אפשר .. במיוחד שהוא בעצמו על אחוז שומן יותר גבוהה ממשה

עם כל הכבוד אני כרגע על אחוז שומן יותר נמוך ממשה אמנם סיימנו אחוזי שומן דומים אבל לפחות אני לא כמוהו כל היום עושה צ'יטינג במסיבות חח, וחוץ מזה שהוא יודע שכולנו אוהבים אותו 😉 אבל קצת העליב כל הסינונים שלו בפרטי /: כך שזה מגיע לו 😣

נערך לאחרונה:
תכלאס פאנישר אתה גם חופר וגם לא מצחיק..
ואפשר להבין את הסינונים בפרטי, אבל מילא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית