הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה חדש

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
לאחר ניסיון להיאבק ולא לעלות בכמות פחמימה מעל 150 ראיתי שאני לא מצליח פשוט לצבור מסה עם כמות כזו של פחמימה אז עליתי ל200.
RMR - 2100 קלוריות בערך
משקל - 75
גובה - 177
א.ש - מעריך 13
ריצה על 8.5 קמ"ש 10 דקות בסוף אימון - 100 קלוריות 3 פעמים בשבוע
אימון SS שורף 100 קלוריות בערך בשעה אימון
סה"כ 2300
מאזן - 500 מעל ניטרלי בערך.
חוות דעת תיקונים וטיפים על התפריט יתקבלו בברכה.
תפריט SS.JPG

אהלן,

שמע, 2900 קלוריות זה מעט, במיוחד אם אתה על 13 אחוז שומן (מתאר לעצמי שאין לך נטייה להשמין)...

ודבר נוסף, 200 גרם פחמימה ביום זה כלום..
יחסים טובים/מומלצים למסה הם לדוגמא 55:25:20 (20 אחוז קלוריות משומן 25 מחלבון ו55 מפחמימה).. תפריט כמו שלך 2900 קלוריות זה 1595 קלוריות מפחמימה ( 55 אחוז), משמע כ400 גרם פחמימה ביום (1 גרם שווה 4 קלוריות)..
יש הרבה תאוריות ויחסים שונים אבל ברובם המוחלט, במסה, אין ירידה מ50.. כלומר לפחות 50 אחוז מהקלוריות היומיות שלך צריכות להגיע מפחמימה..

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כל מה שאתה אומר נכון, רק שבעבר הייתי 30 קילו יותר עם 0 שריר, ויש לי עדיין נטיה לאגור נוזלים בצורה מטורפת. זו הסיבה שהפחמימה היא כזו נמוכה והתפריט יחסית עם מעט קלוריות

כל מה שאתה אומר נכון, רק שבעבר הייתי 30 קילו יותר עם 0 שריר, ויש לי עדיין נטיה לאגור נוזלים בצורה מטורפת. זו הסיבה שהפחמימה היא כזו נמוכה והתפריט יחסית עם מעט קלוריות
מבין אותך ומסכים לגמרי, נראה תפריט טוב. אם אתה נוטה לצבור הרבה נוזלים שים לב גם לכמות הנתרן, לדעתי בכל הגאודה למינהן יש הרבה.

• פותח/ת השרשור
באמת לא שמתי לב עד שאמרת לי לגבי הגאודה (819 למאה גרם).
אני לא יכול להתנזר מנתרן ומפחמימות לגמרי,אני פשוט לא משתמש במלח ומסתפק במה שיש באוכל, כמובן שבחיטוב אני אנסה להוריד הכל

באמת לא שמתי לב עד שאמרת לי לגבי הגאודה (819 למאה גרם).
אני לא יכול להתנזר מנתרן ומפחמימות לגמרי,אני פשוט לא משתמש במלח ומסתפק במה שיש באוכל, כמובן שבחיטוב אני אנסה להוריד הכל
אין צורך להתנזר..אם אתה רוצה לשמור תנסה לא לעבור את ה3000 ליום..תנסה אולי להמירצחלק מהגאודה בגבינה לבנה או קוטג' דל נתרן..אבל אם רק ככה אתה מצליח להגיע לערכים אז בקטנה זה כולה נוזלים זה ירד בחיטוב מהר מאוד

• פותח/ת השרשור
די נמאס לי מקווג ופשוט אין לי רעיונות מה לשים במקום שיהיה טעים כמו הגאודה, לא כזה קריטי הנוזלים בזה שהעלתי את הפחמימה ל200 אני סוג של נכנע להם

לאחר ניסיון להיאבק ולא לעלות בכמות פחמימה מעל 150 ראיתי שאני לא מצליח פשוט לצבור מסה עם כמות כזו של פחמימה אז עליתי ל200.
RMR - 2100 קלוריות בערך
משקל - 75
גובה - 177
א.ש - מעריך 13
ריצה על 8.5 קמ"ש 10 דקות בסוף אימון - 100 קלוריות 3 פעמים בשבוע
אימון SS שורף 100 קלוריות בערך בשעה אימון
סה"כ 2300
מאזן - 500 מעל ניטרלי בערך.
חוות דעת תיקונים וטיפים על התפריט יתקבלו בברכה.צפה בקובץ המצורף 16007
נראה בסדר, הייתי מוסיף קצת טחינה גולמית ואבוקדו .. גם ממליץ לך לאכול עוף במקום הבקר, גם זול יותר וגם מעיק פחות זמן על הבטן

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי את ההגדרה של מעיק פחות זמן על הבטן אבל אני אצטרך לטגן את העוף כדי להגיע לערכים של הבקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית