עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מבין שזה שמדגים הוא הכותב של הספר נכון?
כן זאת הטכניקה.
אני מעדיף להחזיק במיד-פוזישן, הסופינציה ממש לא נוח לי
לא, זה תרגיל שמשמש כתרגיל עזר. אין תרגיל שמחליף את הפאוורקלין, אבל אם אתה ממש נגד התרגיל הזה אז בד"כ מבצעים חתירה (מתח למשל)בכול מקרה זה מחליף את הפאוורקליין כמו שהבנתי נכון?
לא, זה תרגיל שמשמש כתרגיל עזר. אין תרגיל שמחליף את הפאוורקלין, אבל אם אתה ממש נגד התרגיל הזה אז בד"כ מבצעים חתירה (מתח למשל)
כן, לכן מבצעים חתירה(בנט אובר רוא) או מתח. מתח בנות (צין אפס) הוא תרגיל עזרהבנתי ... אבל השאלה שלי נבעה מהסיבה שזה מובא בצורה כזאת בתוכנית ( הועתק מפורטל קילוגרם)
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
מפה אתה מבין בעברית פשוטה שזה או זה או השני....
כן, לכן מבצעים חתירה(בנט אובר רוא) או מתח. מתח בנות (צין אפס) הוא תרגיל עזר
לא בדיוק, תמיד יש העדפה של מתח בפרונאציה (רגיל) על פני מתח בסופינציה (בנות). הסיבה? את האמת שאני אשמח לקבל תשובה מדוייקת מאשר שאני סתם אזרוק סינרגיסטים.אני הבנתי מחיפוש פה בפורום שציןאפס(אצבעות מול הפנים) או מתח רגיל(גב היד מול הפנים) זה פחות או יותר אותו דבר ו"עובר" בתור תרגיל בתוכנית ( לא נפסל) זה נכון?
לא בדיוק, תמיד יש העדפה של מתח בפרונאציה (רגיל) על פני מתח בסופינציה (בנות). הסיבה? את האמת שאני אשמח לקבל תשובה מדוייקת מאשר שאני סתם אזרוק סינרגיסטים.
בגדול אותם שרירים עובדים, וכן יש יותר מעורבות של הבייספס, אבל יש עוד המון פרמטרים חשובים שצריך להתייחס אליהם. דוגמא יפה לכך היא שההבדלים בין לג פרס לסקוואט, בלג פרס אפשר להרים כמעט פי 50% יותר, זה לא הופך אותו לתרגיל טוב יותרסבבה אחי כי קראתי פה בחיפושים שניסו לנתח את זה ודווקה המתח בסופניציה קיבל יותר תשומת לב והעדפה מכיון שעובד חזק יותר על הבייספס , והגב כפי שהבנתי עובדים אותם שרירים (היו שמות מיקצועיים לא זוכר).
בגדול אותם שרירים עובדים, וכן יש יותר מעורבות של הבייספס, אבל יש עוד המון פרמטרים חשובים שצריך להתייחס אליהם. דוגמא יפה לכך היא שההבדלים בין לג פרס לסקוואט, בלג פרס אפשר להרים כמעט פי 50% יותר, זה לא הופך אותו לתרגיל טוב יותר
לידיים זה לא כל כך משנה, מתי שנוח לך. כמה תרגילים זה גם לא משנה, אין קסמים וכל תרגיל ליד קדמית\אחורית בד"כ תהיה טובה. הכי חשוב חזרות גבוהות (12+)ההשווה לא ממש טובה מכיון שסקוואט זה בעמידה עם מוט על הכתפיים ולג פרס זה בכלל מכונה שלוקחת ממך חלק גדול מהיצוב.
בשני המתחים התנועה היא אותה תנועה אותו מכשיר "רק" מסובבים תיד.
בכול מקרה שאלה נוספת שלא קשורה לזה... בSS בתוכנית A ו B מתי אני מוסיף תרגיל עזר של בייספס או טרייספס ? ואם מוסיפים כמה חזרות וכמה סטים...
תודה 😃