A AdirTuval משתמש מתחיל 37 1 נק' מוניטין: 1 0 37 1 1/3/14 #1 המשקל עלוב, אני יודע. מחר נתחיל SS ונקווה שהמשקלים יעלו. מודע לאיבוד כיווץ בגב תחתון בתחתית. זה בגלל buttwink שלא עוזב אותי. שיפכו עלי חמתכם.
המשקל עלוב, אני יודע. מחר נתחיל SS ונקווה שהמשקלים יעלו. מודע לאיבוד כיווץ בגב תחתון בתחתית. זה בגלל buttwink שלא עוזב אותי. שיפכו עלי חמתכם.
A Avi TheKing משתמש פעיל 388 37 נק' מוניטין: 45 0 388 37 TARGET 3/3/14 #3 תפסיק להסתכל על הריצפה,תשמור על גב ישר,תוציא חזה החוצה,ותמיד תחשוב על ברכיים החוצה Upvote 0 Downvote
I itay55 משתמש מתחיל 88 13 נק' מוניטין: 16 0 88 13 3/3/14 #4 אתה חייב קבוע לשמור על הכיווץ בגב שלא יתקמר לך, השיטה זה פשוט לשים לב להוציא את החזה במהלך התנועה. בנוסף שים לב שאתה מרכז את מרכז הכובד בעקבים ולא באצבעות כי כמה פעמים אתה בורח עם הברכיים קצת קדימה. בהצלחה Upvote 0 Downvote
אתה חייב קבוע לשמור על הכיווץ בגב שלא יתקמר לך, השיטה זה פשוט לשים לב להוציא את החזה במהלך התנועה. בנוסף שים לב שאתה מרכז את מרכז הכובד בעקבים ולא באצבעות כי כמה פעמים אתה בורח עם הברכיים קצת קדימה. בהצלחה