עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך אני עדיין סנילית?😳
המוח שלך מתחיל להסתובב כבר כשאתה רואה ציצים, אז זה עדיין עדכני ואידיאליאגב סטריפ-סטאדי (כשהבחורה שואלת שאלות ועל כל תשובה נכונה היא מתפשטת) עובד הפוך... איך אני אמור לענות נכון לפני כל האקט המיני ורק כשכל התשובות נכונות אני מקבל קצת אקשן?!?!
זה לולאה אין סופית!!
תתפלא שרובכם כאלו, אפילו מחשוף עמוק.המוח שלך מתחיל להסתובב כבר כשאתה רואה ציצים, אז זה עדיין עדכני ואידיאלי
אם זה היה תלוי בנשים כל העניין של פרו ורבו כבר מממזמן היינו נכחדים 😃 (קלטו כמה מ'מים במילה אחת חחח)תתפלא שרובכם כאלו, אפילו מחשוף עמוק.
יש כאלו שאפילו עם חולצה סגורה הם בוהים ויורד להם ריר 🤦♂️
במילה ממזמן?אם זה היה תלוי בנשים כל העניין של פרו ורבו כבר מממזמן היינו נכחדים 😃 (קלטו כמה מ'מים במילה אחת חחח)
כן יצאתי נעל 🤦♂️במילה ממזמן?
אז איך אני עדיין סנילית?
אני לא חושב שהוא זוכר את התוצאות של המחקר יותרזה תופס גם למי שמשפשף על פורנו? כי אז זה סותר את ההוא שאמר שפורנו הורג אותך בגיל 20 ומוריד לך את הסקוואט ב300%.
או היסטריה,תלוי אם המורה קולטת אותך..וכולם צחקו עליי שאני מאונן בשיעורי היסטוריה הנה לכם
בכיף:37mv:לא יודע...אבל, אפשר להזמין אותך לבירה?😉
אם אתה נמצא באזור ירושלים אז בכיף חח למה לא.. It's a beer after all! (סמיילי של צ'ירס שכבר התבאסתי שאין בפורום... @Moshe )חח יא מגניבה!
אני כמעט ולוקח את זה ברצינות!