הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
אז היום יוסי המליץ לי קצת להרחיב את העמידה

אמר שזה נראה הרבה יותר טוב מה100 שעשיתי מוקדם יותר (שלא צולם)

הגב התחתון שלך ממש עגול...
יש לך בלי שיחה ספר ״דדליפט גרסת המאמנים״ מסביר הרבה יותר טוב את מה שאמרתי לך כבר כ״תוציא תחת כמו פרחה״...
עדיף אפילו גב עליון תחתון וחזה שמוט מגב תחתון עגול אבל זה קשה ודורש ניסיון ... תנסה לשמור על טכניקה יפה כל עוד אתה ב לינארית בלינקיה*

• פותח/ת השרשור
יש לך בלי שיחה ספר ״דדליפט גרסת המאמנים״ מסביר הרבה יותר טוב את מה שאמרתי לך כבר כ״תוציא תחת כמו פרחה״...
עדיף אפילו גב עליון תחתון וחזה שמוט מגב תחתון עגול אבל זה קשה ודורש ניסיון ... תנסה לשמור על טכניקה יפה כל עוד אתה ב לינארית בלינקיה*

אחרי קריאה מעמיקה בפרקים העיקריים (רובם עיקריים אבל ריפרפתי על פרקים כמו על ציוד ,חשיבות הדדליפט בענפי ספורט שונים)
הגעתי למסקנה שההאמסטרינג שלי לא גמיש בשיט

בנקודה מסויימת האגן שלי פשוט מתעגל פנימה אחרי ניסיון של הוצאה החוצה
גם רואים את זה בסקוואט עם הבאטווינק שלי...

• פותח/ת השרשור

נ.ב
גם הבנתי שכל הזמן הזה עבדתי על גמישות האמסטרינג בדרך הלא נכונה
כשהאגן פנימה ולא בחוץ כמו שצריך להיות...
הצוציה בהחלט בדקה אותך שם בשניות האחרונות
אחת המאמנות...

• פותח/ת השרשור
http://themovementfix.com/the-best-kept-secret-why-people-have-to-squat-differently/
אולי זה לא בהכרח "חוסר הגמישות" שלך, אלא מבנה שונה. תרחיב את עצמך ואולי הכל יפתר, הגמישות היא לא תמיד האויב
קראתי כבר את המאמר(עוד ביום שהוא פורסם פה)
בכול מקרה חוסר גימישות אצלי הוא דבר לא נדיר בכלל
בעיקרון תמיד הייתי מאוד לא גמיש(לדוגמא לא מגיע עם הכפות ידיים לרצפה\כפות רגליים)

חוץ מזה לעבוד על גמישות זה לא בהכרח רע

נ.ב
גם הבנתי שכל הזמן הזה עבדתי על גמישות האמסטרינג בדרך הלא נכונה
כשהאגן פנימה ולא בחוץ כמו שצריך להיות...
אחת המאמנות...

אחת המאמנות שבאה לומר לך שאתה מרעיש ומבהיל את שאר באי המקום?

• פותח/ת השרשור
מה גורם למאמנת באקטיב לבוא להסתכל עלייך עושה דדליפט ? אולי המכון לא טוב כמו שחשבנו ?
ואולי ביקשתי מיוסי שיבדוק איך הגב שלי והוא שלח אותה, אבל היא הגיעה מאוחר מידי (בחזרה החמישית)
אחרי זה הראתי לו פשוט את הסרטון לפני שהלך

Or she wants the D

🫤🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית