הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריכת קלן משומש

• פותח/ת השרשור 2hg
  • פורסם בתאריך

2hg

משתמש מתחיל
110
11
נק' מוניטין:
8
110
11
מקווה שהנושא לא הרתיע אף אחד מכם.
הכוונה הפשוטה היא שלפני כחצי שנה קניתי קלן שתוקפו היה עד סוף 2014, אולם העברתי את התכולה של השקית של הקלן (סיירוקס) לקופסה קטנטנה (דוגמית לשעבר של oxyelitepro) ומאז ועד היום ללא שימוש. (הקופסה נפתחה כפעמיים)
האם לדעתכם יהיה אפשרי להשתמש בקלן שכזה?

מקווה שהנושא לא הרתיע אף אחד מכם.
הכוונה הפשוטה היא שלפני כחצי שנה קניתי קלן שתוקפו היה עד סוף 2014, אולם העברתי את התכולה של השקית של הקלן (סיירוקס) לקופסה קטנטנה (דוגמית לשעבר של oxyelitepro) ומאז ועד היום ללא שימוש. (הקופסה נפתחה כפעמיים)
האם לדעתכם יהיה אפשרי להשתמש בקלן שכזה?

ואני שואל... האם זה באמת שווה את ההתעסקות הזו?

רוב הסיכויים שכן, אבל במחיר של קלן לא לוקחים סיכון ונהנים ממוצר נורמלי.

ברור שאתה יכול להשתמש כל עוד זה היה במקום סגור בלי טמפרטורה של 40 מעלות
במקרה הגרוע לא יעבוד למרות שהתוקף עד סוף השנה

• פותח/ת השרשור
אוקיי, לעצת אביעד, אני אקנה קלן חדש.
הקלן בעל התופעות לוואי הכי "קלות" להמלצתכם?

תופעות לוואי?? מה יקרה שתשב בבית או באיזה שהוא מקום בכייף ופתאום התכווצות שרירים בכל הגוף?🤯..
זה יקרה עם כל סוג של קלן מאחר ומדובר בתופעת לוואי של קלן לא של סיירוקס/מדיטק/בלקן/אחר...
בכדי לפתור את נוקא ההתכווצויות יש לצרוך כ-4 גרם טאורין ליום.

• פותח/ת השרשור
האם אין חברה שהמוצר שלה הוא בעל תופעות לוואי פחותות מאשר אחרות?
עם סיירוקס למיטב זכרוני הכאבי ראש היו בלתי נסבלים (ממש ככה) הרעידות היו ללא הרף (למרות שהזמן עשה את שלו והרעידות החלו להפסיק) וההתכווצויות דיי הפתיעו במכון או ברחוב או בעבודה.
אני יודע שיש תוספים שיעזרו בהתכווצויות נניח, אך סיירוקס מוכר כקלן בעל תופעות לוואי חזקות לא כך?
ובכל זאת, אין תוצר יותר סביל? מניסיונכם האישי? השאלה שלי לא רלוונטית מכיוון שהצטיידתי בקלן ובקטוטיפן.
אני מתכוון להריץ שבועיים כן שבועיים לא ולאחר מכן חודש בשילוב קטוטיפן.
השאלה שלי היא במידה והשתמשתי שבועיים ראשונים בשילוב תפריט של 2000 קלוריות (לאו דווקא דל פחמימות) האם בסיום השבועיים יהיה תקין להישאר על 2000 קלוריות בצורה כזו שאמשיך לרדת ?

נערך לאחרונה:
האם אין חברה שהמוצר שלה הוא בעל תופעות לוואי פחותות מאשר אחרות?
עם סיירוקס למיטב זכרוני הכאבי ראש היו בלתי נסבלים (ממש ככה) הרעידות היו ללא הרף (למרות שהזמן עשה את שלו והרעידות החלו להפסיק) וההתכווצויות דיי הפתיעו במכון או ברחוב או בעבודה.
אני יודע שיש תוספים שיעזרו בהתכווצויות נניח, אך סיירוקס מוכר כקלן בעל תופעות לוואי חזקות לא כך?
ובכל זאת, אין תוצר יותר סביל? מניסיונכם האישי? השאלה שלי לא רלוונטית מכיוון שהצטיידתי בקלן ובקטוטיפן.
אני מתכוון להריץ שבועיים כן שבועיים לא ולאחר מכן חודש בשילוב קטוטיפן.
השאלה שלי היא במידה והשתמשתי שבועיים ראשונים בשילוב תפריט של 2000 קלוריות (לאו דווקא דל פחמימות) האם בסיום השבועיים יהיה תקין להישאר על 2000 קלוריות בצורה כזו שאמשיך לרדת ?
מה הקשר לנסיונם האישי של אנשים? ישנם תופעות לוואי הקשורות בקלן, התכווצויות למשל, קשורות בדילול מאגרי הטאורין ע"י הקלן. לשאול "איזה קלן עדיף מבחינת התכווצויות מנסיונכם?" שקול לשאלה : "הליכה באיזה רחוב גורמת להכי הרבה גירוד ברגל, מנסיונכם?".
אותו הדבר נכון גם לגבי רעידות, כאבי ראש, לחץ דם גבוה, התייבשות וכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית