הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ יעוץ לגבי אבקת חלבון של musclepharm combat powder

MatrixDevil

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חברים,
אני כבר כמה חודשים טובים משתמש בו combat powder, האמת שהיא אדירה, בהשוואה לדבקות אחרות שמכילות רק חלבון טהור, היא מכילה תשלובת של חלבונים שמגיעים לשריר במשך 8 שעות.

אחרי אימון אני לוקח 2 סקופים של חלבון, אם לקחת חלבון אחר לדוגמה dymatize elite whey אז יוצא שה50 גרם חלבון לא יספגו בגוף (תלוי במסת שריר אבל זה דיי עד 40 לשעה או לפרק זמן מסוי) וחלק ממנו יזרק, בעוד שחלבון ל 8 שעות נספג כולו.

גם החברה musclepharm ממש ידועה בארה"ב, מה אתם חושבים על ה combat powder? כדאי להמשיך איתו או שהתשלובת לא משנה?
תודה.

• פותח/ת השרשור
אוקי, האמת שממש סיקרנתם אותי, הלכתי לברר באינטרנט והדעות הן שונות, אין החלטה אחת נכונה, ממש אחד מה שאתם אומרים זה שבאמת לא משנה מתי העיקר כמה במהלך היום, מצד שני, כל המתאמנים אוכלים כל שעתיים או שלוש ארוחה עם כמות מספקת של חלבון.. זה מעניין שלדוגמא ג'י קיטור נגיד אוכל 8 או יותר פעמים ביום ורוב הארוחה שלו זה מורכב מחשבון..
בכל מקרה, איזה אבקת חלבון ושל איזה חברה אתם מציעים, עד 130קלוריות בסקופ וכמה שפחות שומן, וכמובן לפחות 24 גרם חלבון

תודה חברים
חבל על הכסף להזמין חלבון מחול , דרך האתר אפשר לקבל הנחה כל חלבון של אקסטרים ניטרישון במחיר פצצה + 2 חטיפי חלבון +שייקר.

ממליץ!! משתמש בזה כבר חצי שנה
על איזה אתר מדובר?
אני משתמשת בה קבוע ולא זזה ממנה, היא פשוט מדהימה, בארץ היא פחות מפורסמת אבל בחו״ל היא אחת האבקות הנמכרות ביותר. חלבון זה חלבון, בסופו של דבר הוא ייספג, שום דבר לא ״נזרק״ או ״מתבזבז״, אם זה באמת היה קורה אז זה כמו שתטען שאנשים בחיטוב יוכלו לשתות 80 גרם חלבון בשייק מבלי להתחשבן.
אולי יכולת ספיגת החלבון בפרק זמן מסויים היא דבר מוגבל, אבל אני לא מאמינה שחלבון ״נזרק״.
אני קבוע עם האבקה בטעם ווניל, אני אקנה גם את הבננה
מה משאיר אותך עדיין נאמנה לאבקה? לפי מה שאת אומרת אפשר גם לקחת דברים אחרים שעולים יותר ומערבבים באותה קלות כמו האבקה הזו, פה באמת לא שווה להשקיע. ומכיוון שכולכם אומרים שזה לא משנה התשובה, אז למה את עדיין איתה?

אופטימום נוטרישן גולד סטנדרט...יש לך פה נעוץ עם מלא ביקורות על מוצרים+ערכים ואני חושב שגם מחירים..

לדעתי האישית?

החלבון הכי זול שאתה יכול לשים את ידיך עליו; עם בדיקות מעבדה ואמינות. כל השאר הם גימיקים המיועדים להגדלת המכירות.

אני דווקא חושב שעדיף מי גבינה.
קאזין ואלבומין די קל לצרוך במהלך היום. אז אם כבר מתספים באבקה אז שיהיה חלבון גוון.

חבל על הכסף להזמין חלבון מחול , דרך האתר אפשר לקבל הנחה כל חלבון של אקסטרים ניטרישון במחיר פצצה + 2 חטיפי חלבון +שייקר.

ממליץ!! משתמש בזה כבר חצי שנה
אני נשארת עם מאסל פארם כי הן פשוט ממש ממש טעימות לי, באמת מושלם
אבל הכל מקרה, על איזה טעם אתה ממליץ באקסטרים נוטרישן? למקרה שאני ארצה לקנות.. 😃

אוקי, האמת שממש סיקרנתם אותי, הלכתי לברר באינטרנט והדעות הן שונות, אין החלטה אחת נכונה, ממש אחד מה שאתם אומרים זה שבאמת לא משנה מתי העיקר כמה במהלך היום, מצד שני, כל המתאמנים אוכלים כל שעתיים או שלוש ארוחה עם כמות מספקת של חלבון.. זה מעניין שלדוגמא ג'י קיטור נגיד אוכל 8 או יותר פעמים ביום ורוב הארוחה שלו זה מורכב מחשבון..
בכל מקרה, איזה אבקת חלבון ושל איזה חברה אתם מציעים, עד 130קלוריות בסקופ וכמה שפחות שומן, וכמובן לפחות 24 גרם חלבון

תודה חברים

על איזה אתר מדובר?

מה משאיר אותך עדיין נאמנה לאבקה? לפי מה שאת אומרת אפשר גם לקחת דברים אחרים שעולים יותר ומערבבים באותה קלות כמו האבקה הזו, פה באמת לא שווה להשקיע. ומכיוון שכולכם אומרים שזה לא משנה התשובה, אז למה את עדיין איתה?

אני מדבר על אקסטרים ניטרישיין שמפורסם פה באתר....אחלה אבקה במחיר פצצה + תוספות 😃
אני נשארת עם מאסל פארם כי הן פשוט ממש ממש טעימות לי, באמת מושלם
אבל הכל מקרה, על איזה טעם אתה ממליץ באקסטרים נוטרישן? למקרה שאני ארצה לקנות.. 😃

סוף סוף קצת בינה פה ... זורקים שמות של אבקות יקרות בעוונטה (בתור טמבל שההיה רק על אופטימום גולד מחול).

לדעתי הווניל שלהם מושלם , אני בחרתי בו מכמה סיבות , אחת מהן שאני אוהב ווניל , וסיבה שניה שקראתי פה בפורום תגובות טובות על הטעם הזה באקסטרים ניטטרשיין , אז אני נשאר רק איתו (למרות שהטעם לא משחק אצלי תפקיד עיקרי , שלוק וזה נגמר 😭 ).

תודה חברים

על איזה אתר מדובר?

לגבי השאלה שלך- מה שהכי חשוב הוא הערכים הסופיים אליהם אתה מגיע בסוף היום. רוב האנשים אוכלים 4-5-6 ארוחות ביום כי זה הכי פרקטי- מי יצליח לדחוף בתקופת מסה כמות של 2500 קלוריות ל2 ארוחות? אבל בכל מקרה, זה אפשרי ואין עם זה בעיה. אל תסתכל על מה שבאדיבילדרים מפורסמים מפרסמים ומציגים, לך תדע אולי הוא עושה מסה עם תפריט דל פחמימה ואתה הבנת שכך צריכות להיראות הארוחות במסה?(לא).
לך לפי תפריט כמו שצריך ובלי כל מיני המצאות מוזרות וביזאריות.

כמו שכבר הבנת בין חלבון ב"תשלובת" לבין חלבון מי גבינה "רגיל" אין שום הבדל, בסופו של דבר הכל נספג אותו דבר, זה לא משנה, ואני נשארת איתה בגלל שהיא טעימה לי מאוד, היא מתערבבת לי בשניות ואין לי גושים אף פעם, ואישית לי לא משנה 40-50 שקל יקר יותר, אני מזמינה ב240 שקל דלי פעם בשלוש שבועות, וגם ככה אני לא צריכה יותר מסקופ אחד ביום מקסימום שניים במקרים חריגים, ככה שאני לא מרגישה את ה"יוקר" כי כל כמה זמן אני מוסיפה עוד דלי לאוסף עוד לפני שהסתיימו הקודמים, וגם לא ממש אכפת לי את האמת, אני נהנית ממנה 😃

אהלן חברים,
אני כבר כמה חודשים טובים משתמש בו combat powder, האמת שהיא אדירה, בהשוואה לדבקות אחרות שמכילות רק חלבון טהור, היא מכילה תשלובת של חלבונים שמגיעים לשריר במשך 8 שעות.

אחרי אימון אני לוקח 2 סקופים של חלבון, אם לקחת חלבון אחר לדוגמה dymatize elite whey אז יוצא שה50 גרם חלבון לא יספגו בגוף (תלוי במסת שריר אבל זה דיי עד 40 לשעה או לפרק זמן מסוי) וחלק ממנו יזרק, בעוד שחלבון ל 8 שעות נספג כולו.

גם החברה musclepharm ממש ידועה בארה"ב, מה אתם חושבים על ה combat powder? כדאי להמשיך איתו או שהתשלובת לא משנה?
תודה.

חבר יקר אתה תולה יותר מדי תקוות ומטרות באבקה וזה טעות.

משמעות האבקה היא להשלים לך ערכים חסרים, התעסקות בתשלובת חלבונים=התעסקות בקקה, כמו שכבר אמרו לך כאן בצורה יותר מפורטת.

לדעתי גם לא צריך 2 סקופים אחרי אימון. תבדוק כמה חלבון אתה משיג מאוכל ולפי זה תתסף באבקות. אין שום משמעות (שתבוא לידי ביטוי) בלקיחה מיד אחרי אימון, מה שחשוב (כפי שנאמר) אלה הערכים הסופיים ביום.

לפי מה שראיתי מהביקורות אחלה אבקה אבל יקרה מידי
הכי טוב לא לשבור תראש ולקנות בארץ TNT גם זול גם איכותי

וכל החלבון שאתה שותה נספג אני שותה לרוב 3 סקופים בבת אחת פעמיים ביום.. זה לא משנה.
וקזאין / תשלובת זה חרטא, פשוט תקנה מי גבינה רגילים.

איזה חברה זו?
קוראים לחברה TNT, היצרנים הם רונן שיווק והפצה.. יוניברסל ישראל
24 גרם חלבון למנה של 30 וטעם הכי טוב שהיה לי עד עכשיו, החלבון היחידי שאפשר לשתות עם ממש קצת מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית