שלום אני מתאמן הרבה זמן על מסה וחשבתי שהגיע הזמן לגוון קצת ועד 3-4 חודשים אני רוצה לעבור לפווארליפטינג עכשיו אני לא ממש מבין אז אני רוצה לראות לכם תתוכנית שחשבתי עליה ותכוונו אותי אם אני במקום הנכון. אני מתכוון לעשות אותה עם סופר סטים כי הבנתי שבתוכניות כוח מהסוג הזה צריך לחכות 3-5 דקות מנוחה בין סט לסט אז השאלה שלי גם אם סופר סטים זה ''חוקי'' באימוני כוח. טוב זה התוכנית לבנתיים:
a-רגליים
סקוואט 8 סטים 3 חזרות לסט. משקל 90 אחוז מהכוח
דדליפט 8 סטים 3 חזרות לסט משקל 90 אחוז מהכוח
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 8 סטים 3 חזרות (בעיקרון אני מתכוון להכניס את התרגיל בסופר סט עם הסקוואט כי זה מלא זמן מנוחה אז אני לא רואה בעיה). משקל 90 אחוז מהכוח
ובסוף אימון אני עושה 2 תרגילים מבודדים לרגליים ותרגיל אחד מבודד לכתפיים 10 חזרות ו 4סטים לתרגיל (בשביל אסטתיקה)
b-חזה וגב
בנץ 8 סטים 3 חזרות 90 אחוז מהכוח
מתח עם משקל 8 סטים 3 חזרות 90 אחוז מהכוח (אני משלב את המתח עם החזה בסופר סט מאותו עיקרון שהסברתי למעלה)
בסוף האימון 2 תרגילים מבודדים לחזה 4 סטים 10 חזרות ולגב 2 תרגילים 4 סטים 10 חזרות.
מה אתם אומרים אני בכיוון? ובסט לפני האחרון בכל תרגיל אני עושה 2 חזרות עם 95 אחוז כוח ובסט האחרון חזרה 1 100 אחז כוח. up
a-רגליים
סקוואט 8 סטים 3 חזרות לסט. משקל 90 אחוז מהכוח
דדליפט 8 סטים 3 חזרות לסט משקל 90 אחוז מהכוח
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 8 סטים 3 חזרות (בעיקרון אני מתכוון להכניס את התרגיל בסופר סט עם הסקוואט כי זה מלא זמן מנוחה אז אני לא רואה בעיה). משקל 90 אחוז מהכוח
ובסוף אימון אני עושה 2 תרגילים מבודדים לרגליים ותרגיל אחד מבודד לכתפיים 10 חזרות ו 4סטים לתרגיל (בשביל אסטתיקה)
b-חזה וגב
בנץ 8 סטים 3 חזרות 90 אחוז מהכוח
מתח עם משקל 8 סטים 3 חזרות 90 אחוז מהכוח (אני משלב את המתח עם החזה בסופר סט מאותו עיקרון שהסברתי למעלה)
בסוף האימון 2 תרגילים מבודדים לחזה 4 סטים 10 חזרות ולגב 2 תרגילים 4 סטים 10 חזרות.
מה אתם אומרים אני בכיוון? ובסט לפני האחרון בכל תרגיל אני עושה 2 חזרות עם 95 אחוז כוח ובסט האחרון חזרה 1 100 אחז כוח. up