הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחקר חדש: מחקשר וגבינות - מסוכן יותר מסיגריות

• פותח/ת השרשור Pauchok
  • פורסם בתאריך
מה למדת?

בינתיים אני מהנדס תוכנה...זה לא רע חח
ואני הולך ללמוד את זה כי זה מעניין אותי, לא הכול זה כסף בחיים. ובשביל כסף עשיתי הנדסת תוכנה..
תואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית, התמחות בזרימה (למעשה סימולציות זרימה ממוחשבות), תיזה בנושא "Transition flow".
המנחה מת"א הוביל את נושא הסימולציות במחקר והחלק התיאורטי ובעצם המחקר כולו משוייך לפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון.

תואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית, התמחות בזרימה (למעשה סימולציות זרימה ממוחשבות), תיזה בנושא "Transition flow".
המנחה מת"א הוביל את נושא הסימולציות במחקר והחלק התיאורטי ובעצם המחקר כולו משוייך לפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון.
נשמע טוב, תמיד יצא לי לשבת בשיעורים של ההנדסה הזאת כשהייתי נשאר בלימודים לעשות ש.ב ולשמוע בחצי אוזן שיעורים, נושאים מאוד מעניינים אבל בחיים לא הייתי מסתדר עם הפיזיקה חח

יש לך קשר לתזונה\פיזיולוגיה וכל זה? או שכל הידע בנושא הזה הוא אינטרנטי?

נשמע טוב, תמיד יצא לי לשבת בשיעורים של ההנדסה הזאת כשהייתי נשאר בלימודים לעשות ש.ב ולשמוע בחצי אוזן שיעורים, נושאים מאוד מעניינים אבל בחיים לא הייתי מסתדר עם הפיזיקה חח

יש לך קשר לתזונה\פיזיולוגיה וכל זה? או שכל הידע בנושא הזה הוא אינטרנטי?
ההשכלה הפומלית שלי אינה בתחום פיזיולוגיה/תזונה באופן ישיר (כמובן). לקחתי חלק לתקופה מסויימת במחקר/סטארטאפ הקשור בטרגטינג של תרופות כך שנדרשתי לנושא של זרימות רפואיות ו-pulsating flow אבל מדובר יותר בפיזיקה מאשר בפיזיולוגיה.
מצד שני גם כשעושים שימוש באינטרנט ניתן היום לקרא כל מאמר המסכם מחקר אקדמי מאוניברסיטאות בכל נקודה ע"פ הגלובוס כך שגם אם לא מדובר בהשכלה פורמלית היא ברמה אקדמית (כל עוד אתה מבין את מה שאתה קורא).

המגמתיות שבה מציגים מחקרים באתרי חדשות פשוט מגוחכת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית