איש, שמתכנן ו\או כותב תוכנה ו\או כותב מסמכי הגדרות תוכנה ו\או מבצע בדיקות תוכנהמה זה בדיוק מהנדס תוכנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איש, שמתכנן ו\או כותב תוכנה ו\או כותב מסמכי הגדרות תוכנה ו\או מבצע בדיקות תוכנהמה זה בדיוק מהנדס תוכנה
תואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית, התמחות בזרימה (למעשה סימולציות זרימה ממוחשבות), תיזה בנושא "Transition flow".מה למדת?
בינתיים אני מהנדס תוכנה...זה לא רע חח
ואני הולך ללמוד את זה כי זה מעניין אותי, לא הכול זה כסף בחיים. ובשביל כסף עשיתי הנדסת תוכנה..
נשמע טוב, תמיד יצא לי לשבת בשיעורים של ההנדסה הזאת כשהייתי נשאר בלימודים לעשות ש.ב ולשמוע בחצי אוזן שיעורים, נושאים מאוד מעניינים אבל בחיים לא הייתי מסתדר עם הפיזיקה חחתואר ראשון ושני בהנדסה מכאנית, התמחות בזרימה (למעשה סימולציות זרימה ממוחשבות), תיזה בנושא "Transition flow".
המנחה מת"א הוביל את נושא הסימולציות במחקר והחלק התיאורטי ובעצם המחקר כולו משוייך לפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון.
ההשכלה הפומלית שלי אינה בתחום פיזיולוגיה/תזונה באופן ישיר (כמובן). לקחתי חלק לתקופה מסויימת במחקר/סטארטאפ הקשור בטרגטינג של תרופות כך שנדרשתי לנושא של זרימות רפואיות ו-pulsating flow אבל מדובר יותר בפיזיקה מאשר בפיזיולוגיה.נשמע טוב, תמיד יצא לי לשבת בשיעורים של ההנדסה הזאת כשהייתי נשאר בלימודים לעשות ש.ב ולשמוע בחצי אוזן שיעורים, נושאים מאוד מעניינים אבל בחיים לא הייתי מסתדר עם הפיזיקה חח
יש לך קשר לתזונה\פיזיולוגיה וכל זה? או שכל הידע בנושא הזה הוא אינטרנטי?