הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS | סבב שני רצח

• פותח/ת השרשור Cigano
  • פורסם בתאריך

Cigano

משתמש קבוע
1,480
820
נק' מוניטין:
1,362
1,480
820
חדש בפורום. בן 15 והנה המשקלים;

סקוואט - 55X8
דדליפט - תרגיל חלש אצלי.. 40X6
לחיצת חזה - 42.5X8
מיליטרי פרס - 20X8

אני אחרי תקופה של ארבעה וחצי חודשים עם תכנית AB טובה ואחרי שצברתי ידע בנושא. רוצה להתחזק ולנצל מה- SS כמה שיותר.

אני עובד כמובן במתכונת הבסיסית ביותר של התכנית עם העלאת משקלים בסיסית. האימון הראשון במסגרת התכנית יהיה כבר מחר.

אני אתחיל משקלים קלים לדעתי - סקוואט 40 קילו 5X5X3, דדליפט 30X5, לחיצת חזה 30X5X3, ומיליטרי פרס 15X5X3.

תאחלו בהצלחה 😃 בכל אימון אשתדל להעלות סרטונים עם התרגילים. אין לי בעיה עם הטכניקה בשום תרגיל, למעט הדדליפט שאמנם יש לי גב ישר אבל לדעתי יש עוד מה לשפר בטכניקה.

מתאמן ברמות. מכון קטן עם הרבה מתאמנים כוסיות, די שומם, ומאמן חסר ידע לחלוטין שמטעה אבל נחמד ולא חופר יותר מדי.

מחר - סקוואט, לחיצת חזה, ודדליפט.
מאמין שהלוג הזה ימקד אותי במטרה 😃

נערך לאחרונה:
סיימתי את האימון כבר לפני שעתיים וחצי. יש צילומים של כל התרגילים.

SQUAT 40 KG

DEADLIFT 30 KG

BENCH PRESS - 30 KG

הכל היה קליל ביותר כפי שבטח שמתם לב. התרגיל היחיד שאני לא סגור לגביו הוא הדלליפט, כך שאשמח לנקודות לשיפור. בינתיים שמתי לב לזה שהמוט לא ממש עולה ויורד באותו הקו.

נערך לאחרונה:
כמה המוט הנ"ל שוקל?
דרך אגב כמה אתה שוקל?
עברתי לפני שבועיים למכון חדש בגלל שלא הסכימו לי שם תרגילים כמו לחיצת חזה וסקוואט.. יש רק מוט של 15 קילו וגם אותו אני צריך לקחת מהספה של הבנץ'. חוץ מזה יש המון ציוד וחדר הכושר מטופח ועם ציוד חדיש.

אני שוקל 61-62 קילו, מטר 78. שחיף..

עברתי לפני שבועיים למכון חדש בגלל שלא הסכימו לי שם תרגילים כמו לחיצת חזה וסקוואט.. יש רק מוט של 15 קילו וגם אותו אני צריך לקחת מהספה של הבנץ'. חוץ מזה יש המון ציוד וחדר הכושר מטופח ועם ציוד חדיש.

אני שוקל 61-62 קילו, מטר 78. שחיף..
אתה מחשב תשמקל של המוט+הפלטות?

הסקוואט נראה בסדר תהיה יותר יציב עם הרגליים
התנועה טובה חסר קצת קשיחות ויציבות בגוף תחזק בטן גב

הדדליפט כמו שאמרת לא בקו ישר
מעבר לזה תוריד את המוט עד למטה

חוץ מזה ניראה בסדר
תשאל עוד אנשים כי אני גם די מתחיל

אם אתה לא בLB אז הגיע הזמן . אם אתה כן אז אין היפ דרייב .
לשמור ברכיים בצדדים חזק , הן רועדות לך .
לשבור מקביל בכל החזרות .

בדדליפט להעלות משקל דחוף
דדליפט = בנצ' = בילדר עלית

וברצינות : המשקל קל מידי בשביל סיכוי לטכניקה נכונה

בנצ' :

תתחיל מלכווץ שכמות , ותמשיך בלשכב כמו שצריך ולא כאילו אתה במיטת שיזוף / תקרא ותראה סרטונים על בנצ'
מה נראה לך שאתה מתייג את כל המנהלים?

הרקון קיבל ניהול 😍

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא בLB אז הגיע הזמן . אם אתה כן אז אין היפ דרייב .
לשמור ברכיים בצדדים חזק , הן רועדות לך .
לשבור מקביל בכל החזרות .

בדדליפט להעלות משקל דחוף
דדליפט = בנצ' = בילדר עלית

וברצינות : המשקל קל מידי בשביל סיכוי לטכניקה נכונה

בנצ' :

תתחיל מלכווץ שכמות , ותמשיך בלשכב כמו שצריך ולא כאילו אתה במיטת שיזוף / תקרא ותראה סרטונים על בנצ'

הרקון קיבל ניהול 😍

תודה על ההערות. בדדליפט אין באמת קושי מסוים, אבל אני מעלה 10 קילו בכל פעם שאני מבצע את התרגיל כך שאני מאמין שמהר מאוד זה יסתדר. בקשר לבנצ׳, אני רואה איך מבצעים קימור בגב ועם כמה שאני מנסה לעשות את המתיחה יוצא לי קימור קטן ביותר שכמעט ולא נראה לעין. עצה?

א. מספיק לתייג אותי בנושאים, באמת נשבר כבר...
ב. יש סיבה שפותח הלוג ומי שמעדכן אותו הם 2 משתמשים שונים?

• פותח/ת השרשור
א. מספיק לתייג אותי בנושאים, באמת נשבר כבר...
ב. יש סיבה שפותח הלוג ומי שמעדכן אותו הם 2 משתמשים שונים?

מצטער מעומק לבי על ההטרדה. לא צריך להגזים עם כל דבר.

כן, לפני המון זמן פתחתי משתמש אחד כאן בפורום ואני אפילו לא זוכר למה כי זה גם היה לפני שידעתי מה זה חדר כושר. הוא נשאר מחובר עד עכשיו במחשב שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית