הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מתחיל מחדש אחרי הזנחה של 3 שנים + נטיה להשמנה

Daniel88

משתמש מתחיל
26
11
נק' מוניטין:
11
26
11
Daniel88 הוסיף לוג חדש:

מתחיל מחדש אחרי הזנחה של 3 שנים + נטיה להשמנה - אחרי 3 שנים של עליה במשקל הגיע הזמן להוריד הכל

מתחיל מחדש אחרי הזנחה של 3 שנים, לפני כ- 3 שנים הייתי במשקל תקין, מתאמן בחדר כושר ואוכל הרבה חלבון, אבל מאז התעסקתי בדברים אחרים והפסקתי לגמרי לעשות ספורט ורק השמנתי.

העלתי ב 3 שנים האלה יותר מדי במשקל ופעם האחרונה שנתקלתי הייתי 114 קילו (לא של שרירים) על גובה של 1.76.
זה לא שאכלתי כמות של 2000+ קלוריות ליום, בכמות של מעל 1500 קלרויות אני משמין מאוד מאוד מהר.
כמי שהיה לו היסטורית השמנות והורדות במשקל וספירת קלוריות אני יודע שאני צריך לאכול לא יותר מ 1000-1200 קלוריות ולעשות אירובי 2-3...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Daniel88 עדכן/ה את הלוג ״מתחיל מחדש אחרי הזנחה של 3 שנים + נטיה להשמנה״:

עדכון לוג: 22/02/20

גובה: 176
משקל התחלתי: 117
משקל בתחלת השבוע: 114

עשיתי דיאטה של חצי כוח בשבועות הקודמים והורדתי כבר 3 קילו, אבל בשבוע האחרון התחלתי לעלות הילוך
עשיתי ספורט 3 פעמים השבוע ואכלתי סבבה מבחינת הקלוריות
מצורפים תמונת של מה שאכלתי והספורט

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Daniel88 עדכן/ה את הלוג ״מתחיל מחדש אחרי הזנחה של 3 שנים + נטיה להשמנה״:

עדכון לוג: 05/03/20

גובה: 176
משקל התחלתי: 117
נכון לתאריך 5.3.2020 משקל: 109.6

ירדתי במשקל יותר מהמתוכנן (הייתי 114 קילו ב 17.2.2020) אבל הדרך עוד ארוכה ליעד (75-78 קילו).
אני אוכל הרבה פחמימות ומעט יחסית שומנים ופחמימות.
הגדלתי השבוע את הצריכה ל 1200-1500 מאשר בהתחלה (900-1000 קלוריות)ואעשה יותר ספורט.
הדופק מאוד נמוך כי משום מה יש לי דופק נמוך במנוחה (62-54) ובזמן ספרינט כשהייתי יותר רזה הוא לא עבר את ה 156.

אגב למי שמשתמש במד דופק bluetooth אני ממליץ על האפליקציה Cardio Training שנותנת לך התראות כשאתה יורד מדופק מסויים שאתה בוחר, השתמשתי בו כשעשיתי ריצות/הליכות ואחזור להשתמש בו היום ביחד עם האפליקציה Endomondo שזאת האפליקציה מהתמונות של מעקב בזמן הספורט.
אם יש קפיצה בספורט לדופק של 200+ זה באג במד דופק.

ובגלל ששיני כמה השמות של הארוחות ואת התצוגה מלא רשומות נמחקו, אז העדכון של ה My Fitness Pal הוא מה 2.3.2020 בלבד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל 3 חטיפי חלבון ביום?
אוכל 1 ביום בבוקר עם הנס חח, אתמול היה לי ממש חשק אז אכלתי 2, פשוט קניתי הרבה ואני רוצה לטעום אותם 😁
הם לא רעים וה Combat crunch ממש ממש טעים ואני מרגיש שובע אחרי שאני אוכל אותם, בניגוד לכל החטיפי שוקולד (מקופלת, פסק זמן וכו')

השאיפה זה לאכול חטיף אחד בבוקר ולקחת אבקת חלבון בטעם שוקולד או בננה של אופטימום בערב, יותר בשביל הטעם מאשר החלבונים.

קבצים מצורפים

• IMG_20200305_150814.jpg
    IMG_20200305_150814.jpg
    KB 99.4 · צפיות: 54
  • פותח/ת השרשור
אצלך זה בריקרדיה מלידה? גם לי יש דופק ול"ד מאוד נמוכים, רק שאצלי זה מהריצות.
בכל מקרה, בהצלחה בתהליך 🏋️😅, וגם אני מת על BSN חמאת בוטנים 😁.
אין לי מושג למה זה ככה, זוכר שפעם אח אחד שאל אותי אם אני רץ הרבה וכו, אבל גם כשהייתי רזה יותר סיבולת לב ריאה זה הדבר האחרון שהיה לי, גם שהייתי ילד הייתי מהאיטיים בריצות.
עשיתי כמה בדיקות בגלל רשרוש בלב בזמן מאמץ וגם בדיקה כזאת כמו אולטרה סאונד והכל יצא תקין ביותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית