הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור lironb
  • פורסם בתאריך

lironb

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
שלום

אני מתאמנת הרבנ שנים בשנה האחרונה בגלל אירוע קשה שקרה במשפחה לא התאמנתי עליתי מאוד במשקל ובאחוזי שומן.
היום חזרתי להתאמן (כבר חודש)
בתפריט חיטוב בלי פחמימות
האחוז שומן הכי נמול שהגעתי היה 15
היום אני מעל 30 אחוז
אני לא השמתמשתי אף פעם בשורפי שומן אבל היות והגעתי לאחוז שומן מאןד גבןה אני מוטרדת מאוד ורוצה להשתמש מישהו יכול להמליץ על משהו ולתת דעה בנושא?

שלום

אני מתאמנת הרבנ שנים בשנה האחרונה בגלל אירוע קשה שקרה במשפחה לא התאמנתי עליתי מאוד במשקל ובאחוזי שומן.
בתפריט חיטוב בלי פחמימות
היום אני מעל 30 אחוז
אני לא השמתמשתי אף פעם בשורפי שומן אבל היות והגעתי לאחוז שומן מאןד גבןה אני מוטרדת מאוד ורוצה להשתמש מישהו יכול להמליץ על משהו ולתת דעה בנושא?

ראשית, זהו איננו הפורום המתאים וזאת א"עפ שמסתובבים פה אותם אנשים בדר"כ.
כנסי לפורום "תזונה ותוספים" או "סטרואידים ותרופות" @Tom

ולשאלתך, הייתי ממליץ לך לעבוד קצת במקום לחפש פתרונות קסם ישר על ההתחלה.
המשמעות:
תזונה טובה.
תכנית אימונים טובה.
בסוף, תוכלי לשקול את השימוש בהם...

• פותח/ת השרשור
המנהל ערך לי את ההודעה, להבא אדבר יפה למי שמנסה לעזור לי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לירון , קודם כל הוא ניסה לעזור ולא להיות "חצוף"

דבר שני הוא רשם לך דברי טעם, אין טעם על 30 אחוז שומן להתחיל עם שורפי שומן.
אני גם ממליץ לך לחזור לשגרת אימונים קבועה , דיאטה במאזן קלורי שלילי- מבטיח לך שבלי שורפי שומן אם תקפידי על עבודה נכונה את יכולה להגיע לאיזור ה20 אחוז שומן במיוחד אם בעבר כבר היית 15.

שתגיעי ל20, אם תתקעי או משהו אז תחשבי על לקחת שורפי שומן (שגם אין להם הרבה משמעות בלי שגרת אימונים קבועה וידע באיך משתמשים מתי כמה למה)

בכל מקרה אם את צריכה עזרה לגבי תפריט\תוכנית אימונים או משהו שכזה את מוזמנת לשאול כאן ויענו לך.

בהצלחה לך

שלום

בתפריט חיטוב בלי פחמימות
היום אני מעל 30 אחוז
אין פסול בשימוש בשורפי שומן למעט סיכון בריאותי ואי הנוחות הכרוכה בתופעות הלוואי. חשוב להדגיש שהם אינם מחליפים תזונה מתאימה אלא רק מאיצים את התהליך ומאפשרים במידת מה לבצעו תוך פירוק שריר מופחת (אך קיים).
מצ"ב קישור מהנעוצים בפורום תרופות וסטרואידים הקשור ב"שורפי שומן" שקריאתו מחייבת טרם השימוש. החומרים המתוארים אינם תוספים אלא תרופות ברובם והשימוש בהם מחייב משנה זהירות לשימוש בטוח.

http://www.lbs.co.il/threads/13359/

לא תהיה המלצה לשורף שומן כזה או אחר מצדי אך אומר שמרבית עד כל תוספי המזון המתהדרים בכינוי "שורף שומן" מחטבים בעיקר את ארנקו של הצרכן.

Back
למעלה תחתית