הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחה מהירה אחרי אימון

Galush92

משתמש מתחיל
36
9
נק' מוניטין:
9
36
9
הגעתי למצב שכמעט אחרי כל אימון שלי אני הולכת ישר לעבודה, ואין לי זמן לאכול ממש ארוחה.... בדרך כלל אני אוכלת פשוט חטיף אנרגיה או קונה משהו על הדרך, אבל אני לא מרגישה תמיד שזה מספק ונותן מספיק אנרגיה להמשך היום...
חשבתי אולי להתחיל לקנות אבקת חלבון או חטיפי חלבון, מה אתם חושבים? יכול להתאים?
אחד המאמנים אצלנו אמר לי שזה מאוד משמין, ואני לא שומרת יותר מידי אבל אני כן מנסה להישאר באותו המשקל, אז איזה סוג להעדיף?
אשמח לדעתכם/ן , ובכללי לשמוע מה אתם אוכלים אחרי אימון 😃

אם לא היית חוזרת הביתה ישירות מחדר הכושר הייתי אומר לך שזה שטויות ואת יכולה להפסיק לחשוש, להגיע הביתה בנוחות ולהכין לאכול.

אבל, מכיוון שאת הולכת ישירות לעבודה, ולעבודה מאומצת של 8(?) שעות אז רצוי שתקני אבקה. תזכרי שתמיד את יכולה להגיע הביתה אחרי העבודה

"ולהשלים" כמה ארוחות בארוחה אחת - העיקר שאת מכניסה את הערכים שאת צריכה. אישית אני אוהב לפרוס את זה על פני כל היום ושיהיה לי יום מסודר

אבל בכל מקרה איך שבא לך. והמאמן אמר לך שהאבקה משמינה ? אם כן אז אין לו מושג(אלא אם כן הוא איכשהו התכוון לגיינר אבל אני לא מאמין שזה מה שהוא עשה).

בנוגע לאבקה או חטיף - לא מציע לך לקנות חטיף מהסיבה הפשוטה שהם מאוד יקרים והם לא יכולים לשמש אותך לטווח ארוך, אבקת חלבון - כן.

השאלה האם זנ אימון אירובח או כח?
אני מתאמנת בלילה וגם זה מקשה כי לרוב אני אוכלת ארוחה לפני האימון ול
אחרי אימון כוח אפשר גם יוגורט עם קורנפלקס/פרי
אחרי אירובי לרוב לא אוכלת.

זה מקרה קלאסי שאבקת חלבון תיהיה יעילה, ממלאת מים ושותה, לוקח כמה שניות ואתה יכולה לעשות את זה גם באוטו בדרך לעבודה.
חטיפים פחות מומלץ כי זה יקר, לקנות חטיף בודד עולה בדר"כ 20 שקלים. אם את קונה דלי של אבקת חלבון כל מנה יוצאת לך באזור ה4.5-5 שקל שזה אפילו פחות מקופסאת קוטג'..כך שזה משתלם מהבחינה הכספית גם.

אם המדריך אמר לך שאבקת חלבון זה משמין אז תפסיקי להקשיב לו מעכשיו..אין לו מושג על מה הוא מדבר. זה בדיוק כמו קופסאת טונה מבחינת כל הערכים. אני בטוח שהוא לא יגיד לך שקופסאת טונה זה משמין.

Back
למעלה תחתית