שלום לחברי הפורום היקרים
אני יודעת שזה לא פורום של הפרעות אכילה ואין לי עניין לפתוח על זה דיון כלל וכלל רק מעלה בקצרה רקע כדי שתובן שאלתי..
1.54
משקל 55
בת 29
מגיל 12 עם אנורקסיה ובולמיה .
משקל של29 ק"ג למשקל של 80 ק"ג ומאז נלחמת להישאר בטווח של 50-53 (הגוף עבר מלא שינויים קיצוניים במשקל וגם 2 לידות) כל כמה חודשים יורדת 5 קילו עולה 6-8 קילו וחוזר חלילה..
הדיאטנית שלי שמתמחה בהפרעות אכילה טוענת שאני צריכה תפריט של 1800 קלוריות כדי לאזן את הגוף מכל התנודות שעבר (לא לחשוב על דיאטות עכשיו)
ולשלב אך ורק חיטוב אם קשה לי עם עצמי כדי לא לרדת במשקל...
אני מאוד רוצה להתחיל תהליך של תזונה בריאה ומאוזנת עם ספורט וחיטוב !!! נמאס לי מהרעבות שמחזירות לאותו מעגל הרסני שמזיק לגוף ולנפש.
הבעיה שקשה לי להתאמן ליד אנשים ולכן גם מאוד אוהבת להתאמן הרבה בבית עם סרטונים של אירובי בעצימות בינונית גבוהה של 45-60 דקות
אין לי בעיה לשלב אימוני כח גם בבית (יש לי כח רצון והתמדה)
מצבי כיום:
מפחדת לאכול 1,800 קלוריות ולהאמין שאשאר במשקל..
אני אוכלת 1600 קלוריות
ומתאמנת 5 פעמים בשבוע:
4 ימים אירובי 45 דק' בינוני גבוה משולב אימוני כח קלים במסגרת האימון ויום חמישי 20 דק' אינטרוולים בעצימות גבוהה
הכל מסירטונים שהורדתי מהיוטיוב..
שישי שבת כמובן במנוחה
ברור שהמטרה להרזות...להגיע למשקל 50 בלבד ! ומשם להתחיל חיטוב
השאלה אם זה נכון להתאמן בכלל במצבי או שצריך לתת לגוף זמן להתאזן?להשתקם?
המטרה שלי בעיקר ללמוד לאכול בריא ולהתחטב בדרך בריאה ומאוזנת..
וגם כי ברור שמה שאני עושה לבד לא נכון ולא מקצועי...
מקווה שהסברתי את עצמי נכון
אודה למגיבות ולמגיבים
אני יודעת שזה לא פורום של הפרעות אכילה ואין לי עניין לפתוח על זה דיון כלל וכלל רק מעלה בקצרה רקע כדי שתובן שאלתי..
1.54
משקל 55
בת 29
מגיל 12 עם אנורקסיה ובולמיה .
משקל של29 ק"ג למשקל של 80 ק"ג ומאז נלחמת להישאר בטווח של 50-53 (הגוף עבר מלא שינויים קיצוניים במשקל וגם 2 לידות) כל כמה חודשים יורדת 5 קילו עולה 6-8 קילו וחוזר חלילה..
הדיאטנית שלי שמתמחה בהפרעות אכילה טוענת שאני צריכה תפריט של 1800 קלוריות כדי לאזן את הגוף מכל התנודות שעבר (לא לחשוב על דיאטות עכשיו)
ולשלב אך ורק חיטוב אם קשה לי עם עצמי כדי לא לרדת במשקל...
אני מאוד רוצה להתחיל תהליך של תזונה בריאה ומאוזנת עם ספורט וחיטוב !!! נמאס לי מהרעבות שמחזירות לאותו מעגל הרסני שמזיק לגוף ולנפש.
הבעיה שקשה לי להתאמן ליד אנשים ולכן גם מאוד אוהבת להתאמן הרבה בבית עם סרטונים של אירובי בעצימות בינונית גבוהה של 45-60 דקות
אין לי בעיה לשלב אימוני כח גם בבית (יש לי כח רצון והתמדה)
מצבי כיום:
מפחדת לאכול 1,800 קלוריות ולהאמין שאשאר במשקל..
אני אוכלת 1600 קלוריות
ומתאמנת 5 פעמים בשבוע:
4 ימים אירובי 45 דק' בינוני גבוה משולב אימוני כח קלים במסגרת האימון ויום חמישי 20 דק' אינטרוולים בעצימות גבוהה
הכל מסירטונים שהורדתי מהיוטיוב..
שישי שבת כמובן במנוחה
ברור שהמטרה להרזות...להגיע למשקל 50 בלבד ! ומשם להתחיל חיטוב
השאלה אם זה נכון להתאמן בכלל במצבי או שצריך לתת לגוף זמן להתאזן?להשתקם?
המטרה שלי בעיקר ללמוד לאכול בריא ולהתחטב בדרך בריאה ומאוזנת..
וגם כי ברור שמה שאני עושה לבד לא נכון ולא מקצועי...
מקווה שהסברתי את עצמי נכון
אודה למגיבות ולמגיבים
נערך לאחרונה: