הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון בהריון

• פותח/ת השרשור riko
  • פורסם בתאריך

riko

משתמש מתחיל
194
4
נק' מוניטין:
4
194
4
איך עובד האימון מבחינת העצימות ביחס להריון עד כמה מותר להתאמן וכמה?

לא הבנתי את השאלה.
בכל מקרה אימון לאישה בהיריון תלוי בהמון משתנים.
פרט ראשון וחשוב, האם האישה ביצעה אימונים לפני שנכנסה להיריון?
כל עוד היא הייתה בכושר אין סיבה להפסיק ולהתאמן, רק כדאי לעבודה בעצימות נמוכה יותר כי זו בהחלט לא תקופה לשבירת שיאים.
אם היא לא התאמנה לפני ,כדאי להיעזר באיש מקצוע שינחה אותה, בעיקרון במצב כזה כדאי לבצע פעילות גופנית יותר קלילה, הליכה, שחייה, יוגה להיריון, פילאטיס, תרגילים בעזרת משקולות בעצימות נמוכה.
ישנן תנוחות שפחות מומלצות בהיריון כמו פיתולים עמוקים או רוטציות בעמוד שידרה, כפיפות, שכיבה על הבטן בחודשים מתקדמים, קפיצות.
חשוב ומומלץ לבצע פעילות גופנית בזמן היריון.

אהלן, כי מדובר כאן בחיי אדם וכדי למנוע סיכונים מיותרים להיריון שלך ממליץ לך לקבל יעוץ -רק- מאנשי מקצוע ולא מסתם אנשים באינטרנט.
בהצלחה

מכיר 2 נשים שהתאמנו לפני ההריון, ובערך עד חודש 8 המשיכו להגיעה ולעשות סקוואט. כמובן ירדו במשקלים אבל המשיכו להגיעה אז בכללי אין מניעה גורפת

אני לא הייתי לוקח סיכון ומתאמן בהיריון
עשי הפסקה, תנוחי קצת

נערך לאחרונה:
מכיר 2 נשים שהתאמנו לפני ההריון, ובערך עד חודש 8 המשיכו להגיעה ולעשות סקוואט. כמובן ירדו במשקלים אבל המשיכו להגיעה אז בכללי אין מניעה גורפת

הסיבה שפורומים הם דבר מסוכן לייעוץ בנושאים שפותחת האשכול דנה בהם היא בידיוק הפיגור בהודעות מהסוג הזה ולכן אני ממליץ לך לא לבקש כאן ייעוץ לגבי כל מה שקשור להיריון יותר (או הבריאות שלך) אלא אצל אנשים שזה המקצוע שלהם.

"אין מניעה גורפת כי אני הכרתי 2 שעשו את זה" 😣😣

בקשר לתגובות מסוג "לא להתאמן", חשוב לציין שהריון זו לא מחלה סופנית חשוב לאישה בהריון גם להתאמן מכל הסיבות החיוביות בעולם, אך בהתאמות הנדרשות כמו שצוין כאן

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית