הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות פורום

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
ערב טוב
היה קודם דיבור על סווטשרים של הפורום מה קורה עם זה ?
ויש איזה מבצע על החולצות עכשיו ? איזה קופון למשתמשים עם כוכב כסף ? 🙄

אני גם מעוניין לקנות חולצה
יש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות

אני גם מעוניין לקנות חולצה
יש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות
יש הבדל בין איכות החולצה לגיזרה שלה.
איכות החולצה היא מבין האיכותיות ביותר בשוק, תוצרת Fruit of the loom. החולצות מיוצרות בארצות הברית, ככה שזה לא זבל סיני/הודי.
קיבלנו בעבר מספר תלונות על הצוואר, נראה שזה מפריע לחלק מהאנשים ולחלק פחות. אני אדבר עם המדפיס, נראה אם יש עוד אופציות.

תפסיק לעשות דדליפט החולצה תהיה בסדר, החולצות אחלה אתה יכול להרחיב את הסיבים רק תזהר לא לקרוע אותה

אחלה חולצות, דרך אגב לבחורות עם חזה גדול החולצה קצרה מדי

יש הבדל בין איכות החולצה לגיזרה שלה.
איכות החולצה היא מבין האיכותיות ביותר בשוק, תוצרת Fruit of the loom. החולצות מיוצרות בארצות הברית, ככה שזה לא זבל סיני/הודי.
קיבלנו בעבר מספר תלונות על הצוואר, נראה שזה מפריע לחלק מהאנשים ולחלק פחות. אני אדבר עם המדפיס, נראה אם יש עוד אופציות.
ה"איכות" טובה מאוד, רק משהוא בגזרה מאוד מציק. אני כבר לא יודע איזה מידה לקנות כי ה L ממש גדולה בידיים, קטנה בצוואר, סוג של בסדר בשאר(אבל נראית מאוד לא פרופורציונאלית). אבל ה M הישנה שקניתי כשרן עשה את ההזמנה הגדולה קטנה עלי

תפסיק לעשות דדליפט החולצה תהיה בסדר, החולצות אחלה אתה יכול להרחיב את הסיבים רק תזהר לא לקרוע אותה

אחלה חולצות, דרך אגב לבחורות עם חזה גדול החולצה קצרה מדי
חוב לראק:-)

יש לי מידה L של חולצה אחרת של אותו מותג ומדפיס,וכן,בצווארון קצת לא נוח בקטע של ללבוש ולהוריד את החולצה
אבל שאני עם החולצה עליי זה לא מפריע (לא אישית),בהתחלה חשבתי לגזור את הצווארון אבל זה עשוי להרוס את החולצה.

ואם הזכרת איכות,אני לקוח קבוע של TPRINT (המדפיסים,לינק באדום) והחולצות וההדפסים שלהם בין האיכותיים שאני מכיר.

** @Alikk1998 ,אם ממש בא לך הדפס על קפוצ'ון/חולצה ארוכה ישנה אופצייה שלהביא חולצה שלך וליצור הדפס קיים/משלך.

נערך לאחרונה:
מקווה שזה *לא יגרר למה שמכונה "בחורות חצי ערומות עם חולצת מסלול", רק שהפעם במקום חולצת מסלול הבנות ילבשו חולצת LBS. למרות שזה יכול להיות אחלה קמפיין ;)

בברכה,

אריאל.

*או שכן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית