עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הבדל בין איכות החולצה לגיזרה שלה.אני גם מעוניין לקנות חולצה
יש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות
ה"איכות" טובה מאוד, רק משהוא בגזרה מאוד מציק. אני כבר לא יודע איזה מידה לקנות כי ה L ממש גדולה בידיים, קטנה בצוואר, סוג של בסדר בשאר(אבל נראית מאוד לא פרופורציונאלית). אבל ה M הישנה שקניתי כשרן עשה את ההזמנה הגדולה קטנה עלייש הבדל בין איכות החולצה לגיזרה שלה.
איכות החולצה היא מבין האיכותיות ביותר בשוק, תוצרת Fruit of the loom. החולצות מיוצרות בארצות הברית, ככה שזה לא זבל סיני/הודי.
קיבלנו בעבר מספר תלונות על הצוואר, נראה שזה מפריע לחלק מהאנשים ולחלק פחות. אני אדבר עם המדפיס, נראה אם יש עוד אופציות.
אחלה חולצות, דרך אגב לבחורות עם חזה גדול החולצה קצרה מדי
חוב לראק:-)תפסיק לעשות דדליפט החולצה תהיה בסדר, החולצות אחלה אתה יכול להרחיב את הסיבים רק תזהר לא לקרוע אותה
אחלה חולצות, דרך אגב לבחורות עם חזה גדול החולצה קצרה מדי
יש לי מידה L של חולצה אחרת של אותו מותג ומדפיס,וכן,בצווארון קצת לא נוח בקטע של ללבוש ולהוריד את החולצהיש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות
חוב לראק:)
בחורה עם חולצה של LBS ? 😵לא רשמתי בחורה מסויימת בכוונה
אתה יכול לספור פה את הבחורות הפעילות על כף יד אחת...בחורה עם חולצה של LBS ? 😵
עבר כבר 25 דקות ו עדיין אין תגובהאתה יכול לספור פה את הבחורות הפעילות על כף יד אחת...
(תגובות נזעמות של בחורות שמתאמנות ונמצאות בפורום בעוד 3...2..1...)
יום שישי היום.. הן עסוקות 😆עבר כבר 25 דקות ו עדיין אין תגובה
רן מנוסה מספיק בפורום בשביל לא להיות חייב..😃לא רשמתי בחורה מסויימת בכוונה
אתגר לעניין..אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.