מה שאביב רשם רק.... להכין על התמונה כיתוב/MEME 😃אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
אחרי הכל צריך לעודד בנות להתאמן 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה שאביב רשם רק.... להכין על התמונה כיתוב/MEME 😃אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
מה הפרס ?אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
חולצהמה הפרס ?
תשלחו לי חולצה אני הולך למצוא בחורותחולצה
אם תמצא בחורה עם תחת יפה אז גם סטיף לג דדליפטבהנחה שמשה יאשר את האתגר,
אני אצטרך חולצה של LBS..אחר כך למצוא מישהי שתסכים לעניין.
אגב,העניין תקף גם על עוד תרגילים מורכבים או רק סקוואט?
יש לי הרגשה שאני אקבל תביעה לפני..אם תמצא בחורה עם תחת יפה אז גם סטיף לג דדליפט
כשאתה מצלם ככה
הקדמת אותי עם התמונה חחחחחאם תמצא בחורה עם תחת יפה אז גם סטיף לג דדליפט
כשאתה מצלם ככה
![]()
המידות קטנות יותר ממה שיש בחנויות בארץ. אני לובש L בד"כ אם אני רוצה חולצה רופפת ו-M יותר צמודה.אני גם מעוניין לקנות חולצה
יש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות
מי פה מספיק מבוגר לדעת באיזה תוכנית טלויזיה חילקו כפרס חולצה ותקליט?חולצה
לפי מספר ההזמנות של חולצות נשים, זה לא בדיוק אתגר (הוזמנו כמה עשרות, מתוך כמה מאות חולצות שנמכרו עד עכשיו וההדפסים לא מותאמים לנשים באופן ישיר כלל - אז אני תוהה מה היה קורה אם היו כאלו).אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
עוד להיט/שחק אותה?מי פה מספיק מבוגר לדעת באיזה תוכנית טלויזיה חילקו כפרס חולצה ותקליט?
במחשבה שניה, מי מספיק מבוגר שעוד בכלל שמע מוזיקה מתקליטים:)
אני בספק שאלו באמת היו נשיםלפי מספר ההזמנות של חולצות נשים, זה לא בדיוק אתגר (הוזמנו כמה עשרות, מתוך כמה מאות חולצות שנמכרו עד עכשיו וההדפסים לא מותאמים לנשים באופן ישיר כלל - אז אני תוהה מה היה קורה אם היו כאלו).
לצערי אין לי מעצב/ת כרגע להתעסק עם זה ויש פרוייקט גדול שעומד על הפרק שדורש את מלא תשומת הלב מבחינת עיצוב/תיכנות וכל מה שמסביב.
לפי מספר ההזמנות של חולצות נשים, זה לא בדיוק אתגר (הוזמנו כמה עשרות, מתוך כמה מאות חולצות שנמכרו עד עכשיו וההדפסים לא מותאמים לנשים באופן ישיר כלל - אז אני תוהה מה היה קורה אם היו כאלו).
לצערי אין לי מעצב/ת כרגע להתעסק עם זה ויש פרוייקט גדול שעומד על הפרק שדורש את מלא תשומת הלב מבחינת עיצוב/תיכנות וכל מה שמסביב.
הפתעת לרעה , גברברי הפורום ציפו לתגובה בסגנוןטוב האמת שרציתי לקנות חולצה אבל ביאסתם אותי.
היא תהיה קצרה לפי מה ש @moo אמר, אבל עם כל הדיון כבר ביאסתם שאכתוב משהו שנון.. 😃הפתעת לרעה , גברברי הפורום ציפו לתגובה בסגנון
'רציתי לקנות, אבל היא בטח תהיה ממש קצרה עליי' 😃