הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות פורום

אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
מה שאביב רשם רק.... להכין על התמונה כיתוב/MEME 😃
אחרי הכל צריך לעודד בנות להתאמן 😃

רק.... להכין על התמונה כיתוב/MEME
ביקשת קיבלת,
MyGeniousMemefdsff.png

בהנחה שמשה יאשר את האתגר,
אני אצטרך חולצה של LBS..אחר כך למצוא מישהי שתסכים לעניין.

אגב,העניין תקף גם על עוד תרגילים מורכבים או רק סקוואט?

• פותח/ת השרשור
בהנחה שמשה יאשר את האתגר,
אני אצטרך חולצה של LBS..אחר כך למצוא מישהי שתסכים לעניין.

אגב,העניין תקף גם על עוד תרגילים מורכבים או רק סקוואט?
אם תמצא בחורה עם תחת יפה אז גם סטיף לג דדליפט
כשאתה מצלם ככה
5319ac8bb9f7b.png

אני גם מעוניין לקנות חולצה
יש פה חברה שקנו מידה M-L? המידה הגדולה ממש גדולה בצורה קיתונית ובצוואר היא מאוד צמודה, יש כאן חברה עם ניסיון? אני קצת התאכזבתי מהאיכות
המידות קטנות יותר ממה שיש בחנויות בארץ. אני לובש L בד"כ אם אני רוצה חולצה רופפת ו-M יותר צמודה.
ה-L (של הגופיות לפחות) צמודה עלי.
לא שמתי לב לאי נוחות מסויימת בצוואר והאיכות בסדר גמור.

אני מוכן כל בחורה תמורת פח חלבון, יש לי כמה שיסכימו

אני בעד אתגר מי שגורם לאישה ללבוש חולצה של LBS ולעשות סקוואט ולצלם אותה (תמונה) מקבל פרס.
לפי מספר ההזמנות של חולצות נשים, זה לא בדיוק אתגר (הוזמנו כמה עשרות, מתוך כמה מאות חולצות שנמכרו עד עכשיו וההדפסים לא מותאמים לנשים באופן ישיר כלל - אז אני תוהה מה היה קורה אם היו כאלו).
לצערי אין לי מעצב/ת כרגע להתעסק עם זה ויש פרוייקט גדול שעומד על הפרק שדורש את מלא תשומת הלב מבחינת עיצוב/תיכנות וכל מה שמסביב.

לפי מספר ההזמנות של חולצות נשים, זה לא בדיוק אתגר (הוזמנו כמה עשרות, מתוך כמה מאות חולצות שנמכרו עד עכשיו וההדפסים לא מותאמים לנשים באופן ישיר כלל - אז אני תוהה מה היה קורה אם היו כאלו).
לצערי אין לי מעצב/ת כרגע להתעסק עם זה ויש פרוייקט גדול שעומד על הפרק שדורש את מלא תשומת הלב מבחינת עיצוב/תיכנות וכל מה שמסביב.
אני בספק שאלו באמת היו נשים
1375266592915.jpg

נשים ואופנה זה משהו שתמיד הלך והולך יש ביד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית