הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה רצינית באיזור מפרק הכף יד

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
לפני כמה חודשים נפצעתי במהלך MUSCLE UP שבו כף יד ימין התעקמה לגמרי וכל הגוף נשען עליה.
במשך חודשים היה כאב מציק כשאני עושה סופינציה בכף יד, תקופה מסוימת התעלמתי מזה עד שזה החמיר ואחרי תקופה הפסקתי לעשות תרגילים בסופינציה, כשאחרי חודש בערך הפסקתי להרגיש את הכאב.
היום הרמתי למישהו משקולת של 50 קילו, המשקל לא היה כבד או משהו, אני עובד עם משקלים כבדים.
בשלב מסוים בהרמה הרגשתי כאב מאוד חד באותה היד באותו המקום שהייתה הפציעה ההיא (שלא בדקתי).
זה קרה לפני כמה שעות, כרגע תוך כדי RICE, לא מסוגל לבצע סופינציה מלאה בכף יד (הכאב מתחיל כבר מאיזור המנח האמצעי), הכאב הוא חד מאוד באיזור הבליטה של הULNA, כואב גם במגע.
יש גם כאב כאשר אני משעין את היד החוצה (כאשר היד בפרונציה, מזיז אותה לטראלית).

אשמח לעזרה לפני שאני נמרח חודש אצל רופאים רק כדי שיקרינו עלי מכל כיוון @yonizarkh
אם אתה רואה לנכון אני יכול גם לפרסם בקבוצה בפייסבוק.
תודה.

לפני כמה חודשים נפצעתי במהלך MUSCLE UP שבו כף יד ימין התעקמה לגמרי וכל הגוף נשען עליה.
במשך חודשים היה כאב מציק כשאני עושה סופינציה בכף יד, תקופה מסוימת התעלמתי מזה עד שזה החמיר ואחרי תקופה הפסקתי לעשות תרגילים בסופינציה, כשאחרי חודש בערך הפסקתי להרגיש את הכאב.
היום הרמתי למישהו משקולת של 50 קילו, המשקל לא היה כבד או משהו, אני עובד עם משקלים כבדים.
בשלב מסוים בהרמה הרגשתי כאב מאוד חד באותה היד באותו המקום שהייתה הפציעה ההיא (שלא בדקתי).
זה קרה לפני כמה שעות, כרגע תוך כדי RICE, לא מסוגל לבצע סופינציה מלאה בכף יד (הכאב מתחיל כבר מאיזור המנח האמצעי), הכאב הוא חד מאוד באיזור הבליטה של הULNA, כואב גם במגע.
יש גם כאב כאשר אני משעין את היד החוצה (כאשר היד בפרונציה, מזיז אותה לטראלית).

אשמח לעזרה לפני שאני נמרח חודש אצל רופאים רק כדי שיקרינו עלי מכל כיוון @yonizarkh
אם אתה רואה לנכון אני יכול גם לפרסם בקבוצה בפייסבוק.
תודה.

באיזו צורה הייתה ההרמה? מה הייתה התנועה בשורש כף יד?
נדמה לי שעדיין מוקדם לרוץ לרופא. סה"כ זה קרה אתמול. תן מנוחה של כמה ימים , ותראה איך זה מתקדם.
יכולים להיות מספר מבנים פגועים שם (דיסק/רצועה/גיד).

בכל אופן , אם הכאב נמשך/מתגבר מעבר לכמה ימים ומעבר לרמה סבירה , שקול פנייה לאורטופד. רצוי אחד שמתמחה בכף יד.

• פותח/ת השרשור
ההרמה הייתה כאשר המשקולת מוחזקת בצורה אופקית (הידית) והחלק השחור שבוא נמצא המשקל במשקולת מונח על החלק התחתון של כף היד, כל צד ביד (תחשוב כמו לחיצת כתפיים עם משקולת גדולה).
הרמתי אותה מהרצפה בסול של קלין ועכשיו כשאתה שואל אני חושב שהפציעה קרתה כשהמשקולת נחתה על הכפות ידיים כשהעפתי אותה לגובה הכתפיים.

לדעתך אפשר להתאמן בתרגילים בהם הכאב לא כל כך מורגש, או מנוחה מוחלטת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית