הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי

Mikecohen

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
23
37
5
אקטיב
אהלן אז ככה אני כמעט חודש כבר בחיטוב...
אני עושה כל אימון רבע שעה לפני ריצה וסוף אימון חצי שעה קרוס.
עכשיו אני מתלבט אם לרוץ כל יום בערב בערך כ20-30 דקות..אני לא יודע אם זה יועיל כי הבנתי שיש אופציה לשרוף שריר ולא שומן..

נ.ב
מה אתם אומרים על קרוס כפעילות אירובית זה טוב או לא ואם יש לכם משהו יותר מועיל מזה אתם מוזמנים להציע לי

מה שחשוב זה הגרעון קלורי שלך. אם תעשה יותר מדי דק' אירובי + גרעון גדול מדי סביר להניח שתאבד גם שריר, תוסיף למשוואה אימונים חלשים יחסית כי האירובי גמר אותך והנה מתכון לאיבוד שריר.

כמה דק' אירובי אתה סוגר בשבוע?

מבחינת הקרוס אין בעיה הוא בסדר.

אני אישית מעדיף לא לעשות אירובי לפני המשקולות, מרגיש שזה סוחט אותי. אבל איך שנוח לך.

קרוס אחלה של מכשיר, אומנם מידי פעם שרואים מישהו על קרוס יש את המבט של "למה אתה פאקינג עושה את התרגיל הנשי הזה חח?" אבל עזוב שטויות 😃
מבחינת החיטוב כמו שרשמו העיקרון הוא הגירעון הקלורי והתזונה, אפשר לשחק עם זה ככה שלא תעשה אירובי בכלל ותוריד קלוריות (לא מומלץ) ומצד שני לעשות הרבה אירובי ולאכול יותר.
תקרא את זה: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ בטוח שזה יעזור
בהצלחה!

Back
למעלה תחתית