הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד מתי גובהים?

מצב
השרשור נעול

WillBack

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
עד מתי אפשר לגבוה? נגיד אני בן 18 ומזריק HGH 8iu ליום אני אגבה? אני כרגע 1.76

חלה פה מתקפת ענק של טרולים ואנשים סתומים אין לי דרך אחרת לבטא זאת.

עד מתי אפשר לגבוה? נגיד אני בן 18 ומזריק HGH 8iu ליום אני אגבה? אני כרגע 1.76
אם לא אובחנת כסובל מחוסר בהורמון גדילה אין סיבה שתטופל בו לצורך גביהה. בוודאי ובוודאי שלא "לטפל בעצמך".

• פותח/ת השרשור
חלה פה מתקפת ענק של טרולים ואנשים סתומים אין לי דרך אחרת לבטא זאת.
מה אתה רוצה? אין לך מה להגיב אל תגיב.
אם לא אובחנת כסובל מחוסר בהורמון גדילה אין סיבה שתטופל בו לצורך גביהה. בוודאי ובוודאי שלא "לטפל בעצמך".
אני לא מעוניין לטפל בגובה, אני רק שואל

מה אתה רוצה? אין לך מה להגיב אל תגיב.

אני לא מעוניין לטפל בגובה, אני רק שואל
אם רשמת שאתה לא מעוניין לטפל בגובה אז למה רשמת שאתה כאילו מזריק 8 iu ליום ושאלת אם תגבהה , אתה קצת סותר את עצמך

• פותח/ת השרשור
למה אתה מזריק GH?
אני לא מזריק.
אם רשמת שאתה לא מעוניין לטפל בגובה אז למה רשמת שאתה כאילו מזריק 8 iu ליום ושאלת אם תגבהה , אתה קצת סותר את עצמך
אני שואל כי מטפלים בגובה עם הורמון גדילה, אבל אני לא יודע אם בגיל 18 זה אפשרי עדיין לגבוה
זה פורום לשאלות, מה אכפת לכם מעבר?

אני לא מזריק.

אני שואל כי מטפלים בגובה עם הורמון גדילה, אבל אני לא יודע אם בגיל 18 זה אפשרי עדיין לגבוה
זה פורום לשאלות, מה אכפת לכם מעבר?

יש לי שאלה, אתה מעל הממוצע - מדוע אתה מחפש לגבוהה עוד?

(אחת מתופעות הלוואי של הורמון הגדילה הוא באמת צמיחה של כמה ס״מ אבל זה מאוד נדיר).

ועוד שאלה, האם אתה יודע כמה יעלה לך מתן של 8יחידות ביום לפרק זמן של חצי שנה?

תכין את ההורים שלך למכור את הבית.

עזוב שאולי תפגע, פעם היו נותנים בלי כ"כ לאבחן וזה היה גורם לדברים לא נעימים, אם לא אובחנת, אל תגע.

• פותח/ת השרשור
יש לי שאלה, אתה מעל הממוצע - מדוע אתה מחפש לגבוהה עוד?

(אחת מתופעות הלוואי של הורמון הגדילה הוא באמת צמיחה של כמה ס״מ אבל זה מאוד נדיר).

ועוד שאלה, האם אתה יודע כמה יעלה לך מתן של 8יחידות ביום לפרק זמן של חצי שנה?

תכין את ההורים שלך למכור את הבית.
שוב אמרתי אני שואל שאלה לא מזריק.
כן אני יודע כמה עולה

אפשר הסבר? אם הגדילה שלי לא הסתיימה זה כמו שאני אזריק בגיל 15 לא?
אם הגדילה שלך לא נסתיימה אתה עוד תגבה. קטונתי מלהעניק איבחונים פסיכולוגיים אך בגובה 1.76 אני חייב להודות שאני מרגיש מאוד לא בנוח לענות לך. ראשית מכיוון שבסופו של דבר באמת לא תזריק מאחר שאינך זקוק להשלמת גביהה ולכן איבחון אינו רלוונטי ושנית מאחר וסביר שלא תוכל לממן הורמון גדילה אנושי לתקופה מספקת ו/או יהיה לך את הידע/היכולת "לטפל בעצמך".

אפשר הסבר? אם הגדילה שלי לא הסתיימה זה כמו שאני אזריק בגיל 15 לא?

בוא נבסס את השאלה שלך, מהי מטרתך? אתה רוצה להגיע לNBA ולכן אתה מחפש להגיע לגובה של 2 מטר ועשרה?

נניך וכן, האם אבחנת את עצמך? או שסתם שעמם לך בלילה שמעת במכון כושר מישהו שקנה אבקה שרשום עליה GH והחלטת לשאול?

הבא ניהיה יותר ספציפיים - תודה.

• פותח/ת השרשור
בוא נבסס את השאלה שלך, מהי מטרתך? אתה רוצה להגיע לNBA ולכן אתה מחפש להגיע לגובה של 2 מטר ועשרה?

נניך וכן, האם אבחנת את עצמך? או שסתם שעמם לך בלילה שמעת במכון כושר מישהו שקנה אבקה שרשום עליה GH והחלטת לשאול?

הבא ניהיה יותר ספציפיים - תודה.
המטרה שלי בכלל לא קשורה לגובה, היא קשורה לראש שלי, הראש שלי קטן מאוד (בדוק 100%) וזה יוצר חוסר פרופורציה לגוף של לא מתאמן, אז גוף של מתאמן יותר גרוע. שנית אם בנוסף להגדלת הראש אני אקבל גובה זה בונוס.
בקשר לכסף, יש לי כמה שצריך. ואני לא בן 18

המטרה שלי בכלל לא קשורה לגובה, היא קשורה לראש שלי, הראש שלי קטן מאוד (בדוק 100%) וזה יוצר חוסר פרופורציה לגוף של לא מתאמן, אז גוף של מתאמן יותר גרוע. שנית אם בנוסף להגדלת הראש אני אקבל גובה זה בונוס.
בקשר לכסף, יש לי כמה שצריך. ואני לא בן 18

יש לאדוני ניגוד עניינים?

בפתיח האשכול רשמת שאתה בן 18, ואם אתה מצפה שזה יגדיל לך את הראש, אז יש סבירות שזה יזרז תא סרטי שאולי נמצא שם איפשהו מה שעלול להגדיל לך את הראש.

הבנת את המסר, התשובה היא בשנית לא - ולמען הסר ספק אני נועל את האשכול המגוכח הזה.

תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית