הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקיה ללא פחמימה. עובד?

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
אני התחלתי SS לפני שבועיים ומאד רוצה מסה נקיה
יש לי מוטיבציה גבוהה הבעיה שאני חייל וקשה להקפיד על תפריט
רציתי לשאול
האם הדיאטה דלת פחמימה שמתוארת כאן באתר באמת עובדת לעליה נקיה במאסה על אף מאזן קלורי חיובי?
אשמח לשמוע סיפורים אישיים
פירוט נוסף
והאם באמת המאזן צריך להיות חיובי

תודה

לא ממליץ מסה בדל פחמימה , אם אתה במסה למה אתה חייב להחזיק את עצמך בדל פחמימה ? בחיטוב אני מבין אבל במסה זה דיי נוקשה וגם תפריט לא זול שמורכב ברובו מחלבונים ושומנים איכותיים , לך על מסה נורמלית רגילה , אם ממש לחוץ לך לעלות נקי תספור קלוריות ותיצמד למאזן חיובי של + 500 ותעלה לפי הצורך אני אישית לא סופר קלוריות במסה אבל יודע כמה חלבון אני מכניס במהלך היום ופחמימה אני מכניס כמה שאני מצליח (לא גאנק) אז במסה אני גם דיי נהנה מהאוכל בגלל זה אני לא רואה לנכון לעשות מסה בדל פחמימה

אני התחלתי SS לפני שבועיים ומאד רוצה מסה נקיה
יש לי מוטיבציה גבוהה הבעיה שאני חייל וקשה להקפיד על תפריט
רציתי לשאול
האם הדיאטה דלת פחמימה שמתוארת כאן באתר באמת עובדת לעליה נקיה במאסה על אף מאזן קלורי חיובי?
אשמח לשמוע סיפורים אישיים
פירוט נוסף
והאם באמת המאזן צריך להיות חיובי

תודה
אם לא תנסה לא תדע, על כל אחד זה משפיע בצורה קצת שונה.. בלי קשר, אם אתה חייל קשה לי להאמין שתצליח לעשות את זה. הדבר היחיד שיש בארוחות בצבא זה פחמימות

• פותח/ת השרשור
אם לא תנסה לא תדע, על כל אחד זה משפיע בצורה קצת שונה.. בלי קשר, אם אתה חייל קשה לי להאמין שתצליח לעשות את זה. הדבר היחיד שיש בארוחות בצבא זה פחמימות
צודק

הדבר היחידי שאני יכול וכדאי לי ל קפיד עליו זה מינימום 2 גר חלבון
וכמות קלורית מסוימת שהיא פלוס 300 500
וכמובן האימונים כמה שאפשר לדבוק ב ss

כ
צודק

כמו שכבר אמרתי לך, אל תצפה לגדולה וקצב עלייה משמעותי ב+300(ואני מקווה שאתה משלים קלוריות מהאימונים)

הקצב יהיה טוב, לעלות את תעלה אבל זה פחות אופטימלי.
אל תפחד להשמין במסה

צודק

איך אתה בצבא יומיות ?? כי אם לא מסה נקיה לא קל בלי להביא קופסאות אוכל מהבית

• פותח/ת השרשור
לא אחי אני לוחם ...
אני לא יודע כמה באמת זה משמה החלוקה הקלורית כי יש ככ הרבה תפריטים
אני חושב שהעיקר זה כמות ההכנסה כלומר הפלוס שאם הוא גבוה מדי יהיה אגירת שומן

אומרים מינימום 2 גר חלבון לקג כן אני כמובן מקפיד על זה אבל מבחינת שומן פחמימה מה זה כזה משנה ...

לגבי הפלוס הקטן , כן אני מפחד להשמין ... אני רוצה עליה כמה שיותר יפה ... ומוכן להשקיע ולעבוד קשה ....
מה אומרים

מאווד משנה. אם זה שומן אוו פחמימה לפי דעתי , ככול שתהייה על הרבה פחמימה תיהיה יותר חזק ומשקלי עבודה עולים= בעקיפין מסה

• פותח/ת השרשור
מאווד משנה. אם זה שומן אוו פחמימה לפי דעתי , ככול שתהייה על הרבה פחמימה תיהיה יותר חזק ומשקלי עבודה עולים= בעקיפין מסה

כל אחד אומר משהו אחר
לפי הAD כדאי להתנזר מפחמימב בכלל לעליה נקיה
להתנזר משומן אי אפשר כי יש לו תפקיד חיוני מבחינת וטמינים ומינרלים ...
לכן ... צריך לאכול הכל .... ומינימום כמות חל' מסוימת ....
בגלל זה אני לא מבין מה המשמעות בכלל של להקפיד על משו .... אשמח לראות מחקר או מאמר שאומר אחרת.

כל אחד אומר משהו אחר
לפי הAD כדאי להתנזר מפחמימב בכלל לעליה נקיה
להתנזר משומן אי אפשר כי יש לו תפקיד חיוני מבחינת וטמינים ומינרלים ...
לכן ... צריך לאכול הכל .... ומינימום כמות חל' מסוימת ....
בגלל זה אני לא מבין מה המשמעות בכלל של להקפיד על משו .... אשמח לראות מחקר או מאמר שאומר אחרת.
אני לא אמרתי להיתנזר משומן , להיתנזר משומן זה הטעות הכי גדולה שאנשים עושים לפי דעתי אבל עדיין לא להישתולל אני לא עובר ת 100 גרם שומן שזה גם הרבה
אני מדבר מניסיון אישי וידע שצברתי במהלך הזמן שאני מתאמן
בוא אני ישאל אותך שאלה קטנה פעם היית על 100 גרם פחמימה ? איך הרגשת אם כן ?

• פותח/ת השרשור
אני לא אמרתי להיתנזר משומן , להיתנזר משומן זה הטעות הכי גדולה שאנשים עושים לפי דעתי אבל עדיין לא להישתולל אני לא עובר ת 100 גרם שומן שזה גם הרבה
אני מדבר מניסיון אישי וידע שצברתי במהלך הזמן שאני מתאמן
בוא אני ישאל אותך שאלה קטנה פעם היית על 100 גרם פחמימה ? איך הרגשת אם כן ?

בתקופת חיטוב הגוף עייף כמו כן
אחרי ארוחה אם אני ממש רעב כמה שעות אחרי ארוחה ואני מגיע לזמן שבו אני רגיל לאכול ולא אוכל , אני לעתים מרגיש רעב מת וחלש בקטע מוגזם .
לא יודע להסביר בדיוק אם יש קשר לפחמימה
מה שכן , שומן הרבה יותר משביע .

השאלה כמה להמעיט בשומן זה באמת נכון לכולם או רק לך?
יש לכל אדם פיזיולוגית "אינסולין" שונה

מה שכן נכון זה אולי לצרוך שומן איכותי ופחמימה מלאה ומעט מעט סוכר .
למרות שגם כולסטרול הוא נחוץ .

בתקופת חיטוב הגוף עייף כמו כן
אחרי ארוחה אם אני ממש רעב כמה שעות אחרי ארוחה ואני מגיע לזמן שבו אני רגיל לאכול ולא אוכל , אני לעתים מרגיש רעב מת וחלש בקטע מוגזם .
לא יודע להסביר בדיוק אם יש קשר לפחמימה
מה שכן , שומן הרבה יותר משביע .

השאלה כמה להמעיט בשומן זה באמת נכון לכולם או רק לך?
יש לכל אדם פיזיולוגית "אינסולין" שונה

מה שכן נכון זה אולי לצרוך שומן איכותי ופחמימה מלאה ומעט מעט סוכר .
למרות שגם כולסטרול הוא נחוץ .
תישמע לדעתי אצל כל אדם זה שונה יש אדם ש300 גרם פחמימה זה נשנוש בין ארוחות ויש אחד שזה שיא המסה שלו
לדעתי ככה זה גם אם השומן תשחק טיפה בערכים שלו ושל הפחמימה ותראה מה יותר בא לך טוב . תעשה שבוע לטובת השומן שבוע לטובת הפחמימה כל הזמן תשחק אם זה עד שתיקלע למה שהגוף שלך מגיב הכי טוב אם הזמן והניסיון אני בטוח שתידע מה טוב לך למסה וגם לחיטוב
נ.ב לכמה גרם שומן אתה מגיע בערך כיום ?

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא יודע כי אני אוכל בצבא.
ברמת העקרון אני מאמין שיש איזון בין שומן לפחמימה ... לטובת הפחמימה כלומר יותר קל מפחמימה בטוח כמעט .

התחלתי להעלות קלוריות לפני חודש וקצת וss רק שבועיים אז ניתן לזמן לעשות את שלו וליראות ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית