הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב 2000 קלוריות

• פותח/ת השרשור theimp
  • פורסם בתאריך

theimp

משתמש מתחיל
26
3
נק' מוניטין:
3
26
3
כרגע אני נמצא במסה ואני אוכל כ3300 קלוריות ועולה בשבוע כחצי קילו. ככה שהחישוב של הBMR - 1747 דיי רחוק מהמציאות.
חישבתי, והמאזן השלילי שלי זה 2000. ביום אימון אני שורף כ200 קלוריות (נסיעה באופניים + אימון משקולות)
הנה התפריט:
בוקר:
50 גר' שיבולת שועל + כוס חלב 1%
עשר:
4 פרוסות שיפון + 3 ביצים קשות
צהריים:
150 גר' אורז בסמטי + 200 גר' חזה עוף מבושל
ביום אימון אני מוסיף 50 גר' אורז
ביניים:
קוטג' 1% + חופן שקדים
ערב:
טונה במים + כף חמאת בוטנים
ביום אימון אני מוסיף 2 פרוסות לחם שיפון
ערכים סופיים:
קלוריות - 2000 \
2200
חלבון - 194
פחמימה - 156 \
193
שומן - 66
תוספים: קפאין.

בנוסף יש ארוחה נוספת של ירקות (גזר, עגבניות, גמבה, מלפפון..) שלא חישבתי.

מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור? זה נראה לי מעט מאוד אבל מבחינת ערכים זה בדיוק מה שאני צריך...
דרך אגב אני יודע שהפחמימה גבוהה יחסית לחיטוב, אבל אני במלא באחוז שומן גבוה מאוד (25+) ככה שבנתיים זה לא כ"כ משנה...

נערך לאחרונה:
אם אתה אומר שאתה 25 א"ש אז נראלי שבסדר . אני לא יודע מה משקל גוף אבל מאכלים עצמם נראים בסדר .

נראה תפריט טוב, תשמור על גיוון. למה עושה מסה אם אתה על 25+ א.ש?

זה 2000 קלוריות או 3300? אהה סליחה לא ראיתי שכתוב 2000. אבל בערב כף חמאת בוטנים עם קופסת טונה???? אני בחורה ואפילו לי זה לא מדגדג. אתה תהיה מורעב לדעתי... יהיה מאוד קשה להתמיד. בשביל לשבוע במקום כף חמאת בוטנים שמפוצצת קלוריות, לא עדיף כמה פרוסות לחם קל וסלט גדול??

• פותח/ת השרשור
זה 2000 קלוריות או 3300? אהה סליחה לא ראיתי שכתוב 2000. אבל בערב כף חמאת בוטנים עם קופסת טונה???? אני בחורה ואפילו לי זה לא מדגדג. אתה תהיה מורעב לדעתי... יהיה מאוד קשה להתמיד. בשביל לשבוע במקום כף חמאת בוטנים שמפוצצת קלוריות, לא עדיף כמה פרוסות לחם קל וסלט גדול??
אין לי בעיה עם להיות רעב, אני מעדיף לאכול ככה. אני התמדתי בתפריט הרבה יותר "גרוע" ארבעה חודשים, ככה שלהתמיד בשבילי זה לא בעיה.
אם אתה אומר שאתה 25 א"ש אז נראלי שבסדר . אני לא יודע מה משקל גוף אבל מאכלים עצמם נראים בסדר .
מ.ג. 71, לאט לאט לקראת האחוזי שומן הקטנים אני כמובן יוריד פחמימה.

נראה תפריט טוב, תשמור על גיוון. למה עושה מסה אם אתה על 25+ א.ש?
בעבר הייתי יותר שמן, מעריך שבערך 35+ וירדתי בערך כ15 ק"ג בארבעה חודשים, הבעיה היא שעשיתי את זה בצורה מאוד טיפשית ומסוכנת.
היו ימים שהגרעון הגיע ל2000, חלבון לא ידעתי מה זה בכלל, אימוני משקולות\כוח לא היו, ריצות על דופק 95% במשך חצי שעה. כל אלו תרמו לירידה מאוד מהירה בשריר (עד כדי כך שהייתי כ"כ חלש שלא הצלחתי לצאת מהמכונית חח) ולבקושי ירידה בשומן. הייתי חייב קצת להחזיר כוח ומסת שריר אז בלית ברירה התחלתי לעלות שוב במשקל. לא מצטער על המסה, מצטער על ה"חיטוב". בכל מקרה עכשיו אני עושה את זה בצורה הרבה יותר חכמה.

Back
למעלה תחתית