הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אימונים לא בחדר כושר

Argentino

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שלום,

אני חדש כאן , ככה שאם חסר פרטים אהיה מוכן לתת.

אז ככה התחלתי לא ממזמן ( לפני חודשיים) להתאמן לא בחדר כושר עקב חוסר זמן ללכת לחדר כושר, ז"א מבחינת הזמן שיש לי להתפנות לעשות כושר אז יותר נוח לי לעשות כושר בבית.
אני 1.72 שוקל 71 , שקלתי 78 בחודשיים הורדתי 7 קילו. המטרה שלי היא לחטב את הגוף הכוונה להגיע למצב של להוריד את השומן שיש בגוף ולהראות מה שנקרא טוב, לא מנופח או משהו כזה.
ריצות? - אני רץ על משטח כביש , בין 3 ל - 7 קילומטר 6 פעמים בשבוע.
בטן - 2 סטים של 100.
שכיבות שמיכה - 3 סטים של 20 - מודה זה קצת קשה לי.
מתח - 2 סטים של 4.

נכון אני לא איזה בחור שרירי ועצום בדיוק על זה אני עובד. ראיתי שינוי בגוף מבחינת המשקל שלי, מבחינת החיטוב לא. מה צריך לעשות בשביל זה? במה להעלות סטים וכמה?. ובקיצור אשמח לעצות,הערות וכו'. אני מזכיר שוב, אני לא יכול ללכת לחדר כושר , כ הספורט הזה שאני עושה הוא בבית.

תודה לכם ואחלה יום.

במצב בו אין לך אפשרות להגיע לחדר כושר הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא חיטוב = דיאטה.

על מנת שלא תאבד שריר מומלץ לעשות תרגילי כוח שיעבדו על כל הגוף על מנת ליצור גירוי כל שהוא לשרירים. תנסה להשיג אולי גומיות ולהוסיף תרגילים לכתפיים רגליים.

אתה צריך לשים לב גם שאתה לא בגרעון גדול מדי.

גרעון גדול + מחסור באימוני משקולות = איבוד שריר ואת זה אתה ממש לא רוצה.

גרעון סביר + אימוני כוח = איבוד שומן + איבוד מעט שריר - לפה אתה מכוון.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
במצב בו אין לך אפשרות להגיע לחדר כושר הדבר היחיד שאתה יכול לעשות הוא חיטוב = דיאטה.

על מנת שלא תאבד שריר מומלץ לעשות תרגילי כוח שיעבדו על כל הגוף על מנת ליצור גירוי כל שהוא לשרירים. תנסה להשיג אולי גומיות ולהוסיף תרגילים לכתפיים רגליים.

אתה צריך לשים לב גם שאתה לא בגרעון גדול מדי.

גרעון גדול + מחסור באימוני משקולות = איבוד שריר ואת זה אתה ממש לא רוצה.

גרעון סביר + אימוני כוח = איבוד שומן + איבוד מעט שריר - לפה אתה מכוון.

בהצלחה!

אוקיי תודה רבה. שאלה -ברגע שאני עושה מתח איזה שרירים זה בדיוק מפתח/מחזק?.

מתח עובד על הגב, תעשה כשהיד מופנת פנימה ותעבוד ככה על הדרך גם על יד קידמית

דבר ראשון אחי חיטוב הוא חיטוב גם אם זה חדר כושר וגם אם לרקדנית שרוצה לרדת באחוז שומן ככה שהבסיס והעקרונות הם אותו דבר.
תקרא את זה בטוח יעזור: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מבחינת האימונים, הטווח חזרות שאתה עובד עליו פחות יעיל אפשר לומר לשמירה על מסת שריר, אבל בגלל מה שרשמת שאין אפשרות ללכת לחדר כושר הייתי מנסה לעבוד יותר בחזרות נמוכות ועם התנגדות זאת אומרת שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי ופחות חזרות, מתח להמשיך כמו שאתה עושה, בטח גם לנסות עם משקל שיתן התנגדות ופחות חזרות.
תנסה אולי אם יש לך משקולות בבית או אצל חברים להשתמש כדי לעבוד ספציפית על שרירים כמו כתף, יד קידמית, יד אחורית כי אומנם בתרגילים מורכבים הם עובדים אבל פחות יעיל מתרגיל שעובד ספציפית עליהם.
הבסיס לדעתי תקרא את המדריך כדי להבין את העקרונות בחיטוב ובתזונה שהיא העיקר, ובתרגילים לנסות להוריד חזרות ולהוסיף התנגדות עם משקל ולנסות לאלתר תרגילים נוספים לקבוצות שרירים קטנות.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם אנשים יקרים.

Back
למעלה תחתית