הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי ההרשעה ברצח - מכות בבית המשפט, וואלה הצחיק אותי..

פינגווין

משתמש פעיל
823
92
נק' מוניטין:
517
823
92
קבלו את הסופלקס של ג'ון סינה ב 1:04 ...

http://www.mako.co.il/news-law/legal/Article-15b132e9856a441004.htm&Partner=flash_embedplayer

o7n6mx.jpg

נערך לאחרונה:
בדיוק הרגע ראיתי, איזה מאבטח תותח! 😵‍💫🥊

ראיתי את זה בYNET יש זוית אחרת, איך שהם יוצאים החוצה השמן נותן כאפה לאחד המאבטחים, פשוט בושה. ומגיע להם חבל שלא פיצצו אותם קצת יותר.

משפחה של ערסים

לא פלא שהילד קיבל מאסר עולם.

אתה מחזיק סכין איתך ? דקרת איתו ? תישא בעונש כמו גבר.

אל תבכה כמו ילדה על מה שעשית כמו גבר.

רק מסכנה אישתו של גדי ויכמן שנשארה אלמנה עם ילדה קטנה וטראומה לכל החיים.

חבורה של קופים, להכניס את כולם לכלא יחד עם הבן הרוצח

משפחה של ערסים ? בוא נראה איך המשפחה שלך תגיד שתקבל מאסר עולם בגיל 20 שכל החיים לפניך

אתם מסכנים.
נכנסים לכתבה קוראים וזהו אתם חושבים שאומרים לכם את כל האמת
למה התיקשורת לא דיווחה על העבר הפלילי העשיר של גדי ויכמן ז"ל ?
למה היא לא אמרה שגדי ויכמן הוא זה שפתח בקטטה שהביאה למותו ?
זה הרי ברור שיש גזענות בתקשורת

משפחה של ערסים ? בוא נראה איך המשפחה שלך תגיד שתקבל מאסר עולם בגיל 20 שכל החיים לפניך

אתם מסכנים.

בוא נתחיל מזה שהמשפחה שלי לא הייתה בכלל מגיעה למצב בבית משפט שבו היא צריכה להתעמת עם מאבטחים כי אני עצמי לא הייתי מגיע למצב הזה בגלל שיש לי ראש על הכתפיים, כל בר דעת עם קצת שכל בראש לא בהרבה לא היה מגיע למצב כזה קיצוני.

דבר שני אלא אם הילד הזה הוא דון קורליאונה אין לו שום סיבה הגיונית להחזיק על עצמו סכין ובטח שבטח להשתמש בו ולדקור מישהו.

המציאות של היום היא שכל ילד ערס צעצוע שחושב שהוא משו דוקר מישהו, מקלל מישהו, מאיים על מישהו, דוחף מישהו או יורק על מישהו. אין לדור הזה כבוד לכלום

מספיק היה לשמוע על שלושת המקרים באותו שבוע שקרו בנוסף למקרה הזה על תקיפה של צעירים.

אז לגדי ויכמן היה עבר פלילי ביג פאקינג דיל, זה אומר שזהו ? לבנאדם אין הזדמנות שנייה ? לעולם הוא יישאר פושע ולא יוכל להשתקם ? הבנאדם התחתן ו"השאיר" את אשתו עם 2 בנות קטנות- אחת מהן תינוקת.

לי יצא במסגרת אישית ובמסגרת של עבודה להיתקל בילדים האלה שיושבים בגנים ציבוריים, שותים למוות, עושים רעש לכל העולם ועל הזין שלהם הכל.

לך תגיד להם ותסביר להם שסה"כ רוצים שיהיו יותר בשקט, אבל לא הם יושבים שם עד אור הבוקר בגלל שעמום(במיוחד בקיץ ובחופש) ועושים רעש לכל העולם ואחותו "ושיזהר מי שיגיד להם משהו" כל מושפעי "הבורר" האלה.

מושעפות זאת המילה הנכונה.
הכל מתחיל וניגמר בחינוך שהילדים מקבלים , אם בכלל הם מקבלים. ואיפה הם גדלים
אתה לא יודע מה זה לגדול בבית עם 7-8 אחים בלי אבא ואמא שבקושי מצליחה לפרנס את הילדים שלה
אז מן הסתם שהילדים הסתכלו לכיוונים אחרים גם

אין שום תירוץ ושום הצדקה להתנהגות כזאת, רק אם במקרה אתה בספארי ובצד הלא נכון של הסורגים

מושעפות זאת המילה הנכונה.
הכל מתחיל וניגמר בחינוך שהילדים מקבלים , אם בכלל הם מקבלים. ואיפה הם גדלים
אתה לא יודע מה זה לגדול בבית עם 7-8 אחים בלי אבא ואמא שבקושי מצליחה לפרנס את הילדים שלה
אז מן הסתם שהילדים הסתכלו לכיוונים אחרים גם

נכון לגדול בבית עם הרבה אחים וכו' וכו' זה קשה
ובאמת יהיה קשה לחנך את הילדים

אבל כשאתה רואה חבורה של ילדים שמקבלים כל דבר קטן שהם מבקשים מההורים שלהם
זה כבר משהו אחר
ואילו הרוב של אותם ערסים
ילדים שבעיקרון חיים במשפחה עם כסף אבל החינוך על הפנים

נתחיל בכך שגדי ויכמן לא תלית שכולה תכלת ועם-זאת השופטים העבירו מסר ברור, שיותר לא יהיו פסקי-דין מתחשבים בגלל שהתגרו בכם אז הוצאתם סכין כהגנה עצמית.

עם כל-זאת, עניין המאבטחים לדעתי הוא טעות של האבטחה ולא של ההורים!
גם אם הנער אכן פושע והעונש אכן מוצדק, לשני הורים לשמוע שילדם הולך למאסר עולם לכלא ועוד ישלם 200 אלף ש"ח, ולדעת שפסקי דין קודמים הענישה הייתה קלה בהרבה ותוקנה להריגה.
זה מועד לפורענות! עכשיו המאבטחים עם כל הכבוד לעניין הוצאת המשפחה מהאולם, יש גם דרך. צריך לתת להם את הזמן הדרוש לעכל ולהתפנות.
וגם אם באמת חולקה שם איזו סטירה ע"י האבא של הנער, יש מקום לוותר לו מעט יותר ולא לקפוץ עליו בערמות.
לא כל יום גוזרים על הבן שלו את סוף החיים שלו כבר בתחילתם - גם אם באשמתו!

אתם מסכנים.
אני לא מתיימר לקבוע מי צודק ומי טועה, בשביל זה יש בית משפט ושופטים שהם אנשים חכמים יותר גם ממני וגם ממך.
אם בית המשפט קבע שהוא רוצח, אז הוא רוצח, והמשפחת קופים הזאת צריכה להגיב בהתאם ולא לקלל את הבחורה שהרסו לה ולמשפחה שלה את החיים, בטח שלא ללכת מכות בבית משפט. אם נראה לך שזאת דרך לגיטימית שבה כל משפחה תגיב למקרים כאלה, אז אתה חי בעולם משלך. נניח שהוא לא רצח אותו, נניח שהוא "רק" הרג אותו, אז זה בסדר? שיגידו תודה שאין פה עונש מוות ויסתמו את הפה שלהם.
ולא, המשפחה שלי לעולם לא תגיע למצב שמישהו ירצח או יהרוג מישהו אחר עם סכין. (ובלי כל השטויות של אתה לא יודע מה יהיה - זה לא יקרה, תחסוך את הדיון). למה זה לא יקרה? כי אותי חינכו להיות בן אדם ולא קוף (גזען? שיהיה).

נתחיל בכך שגדי ויכמן לא תלית שכולה תכלת ועם-זאת השופטים העבירו מסר ברור, שיותר לא יהיו פסקי-דין מתחשבים בגלל שהתגרו בכם אז הוצאתם סכין כהגנה עצמית.

עם כל-זאת, עניין המאבטחים לדעתי הוא טעות של האבטחה ולא של ההורים!
גם אם הנער אכן פושע והעונש אכן מוצדק, לשני הורים לשמוע שילדם הולך למאסר עולם לכלא ועוד ישלם 200 אלף ש"ח, ולדעת שפסקי דין קודמים הענישה הייתה קלה בהרבה ותוקנה להריגה.
זה מועד לפורענות! עכשיו המאבטחים עם כל הכבוד לעניין הוצאת המשפחה מהאולם, יש גם דרך. צריך לתת להם את הזמן הדרוש לעכל ולהתפנות.
וגם אם באמת חולקה שם איזו סטירה ע"י האבא של הנער, יש מקום לוותר לו מעט יותר ולא לקפוץ עליו בערמות.
לא כל יום גוזרים על הבן שלו את סוף החיים שלו כבר בתחילתם - גם אם באשמתו!
אתה מאבד את הפואנטה, אז בסדר המאבטחים לא היו קופצים עליו והכל היה נגמר בצורה שקטה יותר. עכשיו מה עושים עם אנשים כאלה שמסתובבים בחוץ וברור לכולם מה הם מסוגלים לעשות, כשמשפחה שכביכול "הרסה להם את החיים", נמצאת בבית ממולם. אתה לא באמת חושב ששם זה נגמר נכון?

נכון לגדול בבית עם הרבה אחים וכו' וכו' זה קשה
ובאמת יהיה קשה לחנך את הילדים

אבל כשאתה רואה חבורה של ילדים שמקבלים כל דבר קטן שהם מבקשים מההורים שלהם
זה כבר משהו אחר
ואילו הרוב של אותם ערסים
ילדים שבעיקרון חיים במשפחה עם כסף אבל החינוך על הפנים
אני לא מתיימר לקבוע מי צודק ומי טועה, בשביל זה יש בית משפט ושופטים שהם אנשים חכמים יותר גם ממני וגם ממך.
אם בית המשפט קבע שהוא רוצח, אז הוא רוצח, והמשפחת קופים הזאת צריכה להגיב בהתאם ולא לקלל את הבחורה שהרסו לה ולמשפחה שלה את החיים, בטח שלא ללכת מכות בבית משפט. אם נראה לך שזאת דרך לגיטימית שבה כל משפחה תגיב למקרים כאלה, אז אתה חי בעולם משלך. נניח שהוא לא רצח אותו, נניח שהוא "רק" הרג אותו, אז זה בסדר? שיגידו תודה שאין פה עונש מוות ויסתמו את הפה שלהם.
ולא, המשפחה שלי לעולם לא תגיע למצב שמישהו ירצח או יהרוג מישהו אחר עם סכין. (ובלי כל השטויות של אתה לא יודע מה יהיה - זה לא יקרה, תחסוך את הדיון). למה זה לא יקרה? כי אותי חינכו להיות בן אדם ולא קוף (גזען? שיהיה).

שאשכנזי מלומד רוצח או הורג ומקבל מינימום שנים בכלא זה בסדר ? אבל שבא מישהו מגולח עם כיפה וחולצה של בוס אז זה אוי ואבוי..

גבר אין לך מה להתפס על הסכין שהוא מסתובב איתה יש מקומות בארץ שאם היית גר שם היית מסתובב עם RPG לא עם סכין אז שוב לחיות בחיים של תותים ושמנת ואז לשפוט את אלה זה לא חוכמה ואני לא מצדיקקק אף אחדדדדדד אני לא שופט אני רק אומר שזה שהבנדם מגולח ועם כיפה ולובש חולצה של בוס זה לא כי הוא רוצח זה כי הוא קצת מושפע מהסביבה שבה הוא גדל

אתם מסכנים.

אני רוצה להבהיר שעשיתי לך לייק על ההבנה של משפחה שנמצאת במצב שהבן שלה הולך למאסר עולם (וזה לא 20 שנה - הנשיא צריך לקצוב את זמנו)

לגבי גדי ויכמן, גם אם לא צדיק. הנער צריך להיות מואשם ברצח! מספיק עם ההאשמות בהריגה, נמאס.
יש פה בעיה, היום כל העסק הוא מי לא מפחד לשבת בכלא, כל אחד מסתובב עם סכין והבחור הכי פחות "פחדן" הוא הדוקר והוא הגבר שיקבל הריגה בסוף. וזה חייב להיפסק.

אנשים חייבים להפסיק להסתובב עם סכינים ולהתנהג עבאדיי. היום אדם חכם וגיבור הוא זה ששותק ונותן לזונות לשחק אותם גברים כי הם לא מפחדים לקחת חיים.

אתה מאבד את הפואנטה, אז בסדר המאבטחים לא היו קופצים עליו והכל היה נגמר בצורה שקטה יותר. עכשיו מה עושים עם אנשים כאלה שמסתובבים בחוץ וברור לכולם מה הם מסוגלים לעשות, כשמשפחה שכביכול "הרסה להם את החיים", נמצאת בבית ממולם. אתה לא באמת חושב ששם זה נגמר נכון?

איזו פואנטה איבדתי? אני הגבתי על התנהגות המאבטחים במצב הנתון. הם היו לא בסדר.
המשפחה נורמטיבית, אל תכליל! זה שהם היו בסערת רגשות לא הופך אותם לקופים ובבונים, תתבייש לך! בן שלהם לא הולך לחיות. זה כמו לקבור ילד.
אתה לא תבין אם אין לך ילד מה הכוונה של דבר כזה, זה יוציא כמעט כל אחד מכליו, במיוחד כשעד לא מזמן הפסיקה הייתה מאוד רחמנית וסגרה עסקאות טיעון על הריגה.

אל תדאג עוד נשמע עליהם בעליון

שאשכנזי מלומד רוצח או הורג ומקבל מינימום שנים בכלא זה בסדר ? אבל שבא מישהו מגולח עם כיפה וחולצה של בוס אז זה אוי ואבוי..

גבר אין לך מה להתפס על הסכין שהוא מסתובב איתה יש מקומות בארץ שאם היית גר שם היית מסתובב עם RPG לא עם סכין אז שוב לחיות בחיים של תותים ושמנת ואז לשפוט את אלה זה לא חוכמה ואני לא מצדיקקק אף אחדדדדדד אני לא שופט אני רק אומר שזה שהבנדם מגולח ועם כיפה ולובש חולצה של בוס זה לא כי הוא רוצח זה כי הוא קצת מושפע מהסביבה שבה הוא גדל
אז מה אתה מציע לעשות? להחליק על העניין?
מישהו שמואשם ברצח צריך להיכנס למינימום מאסר עולם וזה בכלל לא משנה מי הוא.
לא יודע מאיפה הבאת את העניין עם האשכנזי, אם זה קרה או לא, ועם זה קרה, זה לא בסדר, ממש לא. אבל זה לא מצדיק את זה שצריך לקצר את המאסר עולם לרוצח הזה

המאבטחים עשו את העבודה שלהם הם הרגישו מאויימים ופעלו אין בעיה

אני רוצה להבהיר שעשיתי לך לייק על ההבנה של משפחה שנמצאת במצב שהבן שלה הולך למאסר עולם (וזה לא 20 שנה - הנשיא צריך לקצוב את זמנו)

לגבי גדי ויכמן, גם אם לא צדיק. הנער צריך להיות מואשם ברצח! מספיק עם ההאשמות בהריגה, נמאס.
יש פה בעיה, היום כל העסק הוא מי לא מפחד לשבת בכלא, כל אחד מסתובב עם סכין והבחור הכי פחות "פחדן" הוא הדוקר והוא הגבר שיקבל הריגה בסוף. וזה חייב להיפסק.

אנשים חייבים להפסיק להסתובב עם סכינים ולהתנהג עבאדיי. היום אדם חכם וגיבור הוא זה ששותק ונותן לזונות לשחק אותם גברים כי הם לא מפחדים לקחת חיים.
אז מה אתה מציע לעשות? להחליק על העניין?
מישהו שמואשם ברצח צריך להיכנס למינימום מאסר עולם וזה בכלל לא משנה מי הוא.
לא יודע מאיפה הבאת את העניין עם האשכנזי, אם זה קרה או לא, ועם זה קרה, זה לא בסדר, ממש לא. אבל זה לא מצדיק את זה שצריך לקצר את המאסר עולם לרוצח הזה

מה שאני מציעה לעשות בחיים לא יקרה זה לעזור לאותם משפחות שגרות בשכונות המצוקה לאותם המשפחות שגדלות עם הורה אחד ומלא אחים שהחיים סוגרים עליהם ואז נגררים לפשעים אני טיפה בא מהעולם הזה אז אני יכול להגיד לך ככה שלשפוט משפחה של "קופים" זה הכי קל.

המאבטחים עשו את העבודה שלהם הם הרגישו מאויימים ופעלו אין בעיה

מה שאני מציעה לעשות בחיים לא יקרה זה לעזור לאותם משפחות שגרות בשכונות המצוקה לאותם המשפחות שגדלות עם הורה אחד ומלא אחים שהחיים סוגרים עליהם ואז נגררים לפשעים אני טיפה בא מהעולם הזה אז אני יכול להגיד לך ככה שלשפוט משפחה של "קופים" זה הכי קל.

לא לא, אתה טועה. אם אני אראה לך כמה אנשים צמחו מהמקומות האלה לדברים טובים.
תפסיקו להאשים את זה באזור מגורים רק - יש לזה אמנם קשר מסויים, אבל הוא לא מחייב.

אחי, אלו שרצחו למשל את הנהג דרק רוט בדם קר, היו זוג אשכנזים להורים אלף אלף.
ואגב, הם לא קיבלו 3-4 שנים... כך שגם התיאוריה שלך לא נכונה.

אני מסכים איתך לגמרי , אבל למה אתה מכנה את אותה משפחה קופים ? לדעתי זה לא במקום... כולנו בני אדם יש כאלה שלא מתנהגים ככה אבל לא צריך לרדת לרמות כאלה לדעתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית