אחרי ההרשעה ברצח - מכות בבית המשפט, וואלה הצחיק אותי..

לא לא, אתה טועה. אם אני אראה לך כמה אנשים צמחו מהמקומות האלה לדברים טובים.
תפסיקו להאשים את זה באזור מגורים רק - יש לזה אמנם קשר מסויים, אבל הוא לא מחייב.

אחי, אלו שרצחו למשל את הנהג דרק רוט בדם קר, היו זוג אשכנזים להורים אלף אלף.
ואגב, הם לא קיבלו 3-4 שנים... כך שגם התיאוריה שלך לא נכונה.

גבר מאחורי כל פעולה שבנאדם עושה יש סיבה אנשים לא עושים סתם דברים אלה אם כן הם פסיכופטים עם תעודות כמו טי באג מנמלטים חח אם המערכת היי
לא לא, אתה טועה. אם אני אראה לך כמה אנשים צמחו מהמקומות האלה לדברים טובים.
תפסיקו להאשים את זה באזור מגורים רק - יש לזה אמנם קשר מסויים, אבל הוא לא מחייב.

אחי, אלו שרצחו למשל את הנהג דרק רוט בדם קר, היו זוג אשכנזים להורים אלף אלף.
ואגב, הם לא קיבלו 3-4 שנים... כך שגם התיאוריה שלך לא נכונה.

אני גם מכיר אנשים כאלה. ואותם אנשים כאלה שצמחו כי עזרו להם ולא הזיזו אותם הצידה כי הם "ערסים"

גבר מאחורי כל פעולה שבנאדם עושה יש סיבה אנשים לא עושים סתם דברים אלה אם כן הם פסיכופטים עם תעודות כמו טי באג מנמלטים חח

סיבה? אחי, אני במקרה לומד משפטים, במקרה אני קורא פסקי דין של מקרי רצח.
תן לי להגיד לך משהו... לכולם יש סיבה. רצח ללא מניע נכנס תחת ההגדרה של אי שפיות, ולא שפיט.

אבל ממתי יש סיבה שאפשר באמת להגיד, וואללה טוב שרצחת אותו בגלל שהוא הביא לך נגיחה לאף והרגשת מאויים אחרי שצחקת על אשתו וקראתם לה שרמוטה ולו חתיכת זין?

בלי תירוצים צריך לסלק את האנשים האלו מהחברה,זה שהוא גדל בלי אבא או שהוא עני זה בהחלט לא תירוץ.

איזו פואנטה איבדתי? אני הגבתי על התנהגות המאבטחים במצב הנתון. הם היו לא בסדר.
המשפחה נורמטיבית, אל תכליל! זה שהם היו בסערת רגשות לא הופך אותם לקופים ובבונים, תתבייש לך! בן שלהם לא הולך לחיות. זה כמו לקבור ילד.
אתה לא תבין אם אין לך ילד מה הכוונה של דבר כזה, זה יוציא כמעט כל אחד מכליו, במיוחד כשעד לא מזמן הפסיקה הייתה מאוד רחמנית וסגרה עסקאות טיעון על הריגה.

אל תדאג עוד נשמע עליהם בעליון
אז עד שיהיה לי ילד, אני יחשיב משפחה כזאת כמשפחה לא נורמטיבית כפי שאתה טוען שהיא, ואם הייתי קשור איכשהו למשפחה של האלמנה, הייתי חושש לחיי.

גבר מאחורי כל פעולה שבנאדם עושה יש סיבה אנשים לא עושים סתם דברים אלה אם כן הם פסיכופטים עם תעודות כמו טי באג מנמלטים חח אם המערכת היי

אני גם מכיר אנשים כאלה. ואותם אנשים כאלה שצמחו כי עזרו להם ולא הזיזו אותם הצידה כי הם "ערסים"
רציתי לכתוב לך שאתה כנראה חי בעולם בכולו טוב, אבל בגלל שאמרת שאתה מכיר את העולם הזה אני באמת לא מבין איך אתה אומר דבר כזה

עצם זה שלא היה לו אבא ולא הייתה לו משפחה לא צריכה לגרום לכך שהוא לא יתנהג כמו בנאדם. קודם שיהיה בנאדם.

אז עד שיהיה לי ילד, אני יחשיב משפחה כזאת כמשפחה לא נורמטיבית כפי שאתה טוען שהיא, ואם הייתי קשור איכשהו למשפחה של האלמנה, הייתי חושש לחיי.

רציתי לכתוב לך שאתה כנראה חי בעולם בכולו טוב, אבל בגלל שאמרת שאתה מכיר את העולם הזה אני באמת לא מבין איך אתה אומר דבר כזה

אתה סתם עקשן! זה כמו שאם אח שלך מחר ירצח מישהו אני אקרא לכל המשפחה של קופים כשיאשימו אותו ברצח ויתנו לו מאסר עולם.
אז אולי אתה מנקודת מבט של אח, תבוא ותגיד שירקב בכלא אם הוא עשה את זה, אבל תחשוב על ההורים שלך איך ירגישו עליו.

זה בסדר להגיד לפעמים שזו הייתה פליטת פה ולא לזה התכוונת. אבל סתם להגיד בכוח שאתה לא יכול להבין מה זה. נראה לי תמוה, או אתה אדם קר מרגשות.

מי שרצח צריך למות בעצמו, רק מוות יכול לכפר על מוות. ואביעד אתה מדבר שטויות, זה לא שעמדו וצעקו עליהם שהם קופים ואז הם הגיבו באגרסיביות. הם צעקו,קיללו,והרביצו ולכן קראו להם קופים, אל תהפוך את הסיבה-תוצאה.

מי שרצח צריך למות בעצמו, רק מוות יכול לכפר על מוות. ואביעד אתה מדבר שטויות, זה לא שעמדו וצעקו עליהם שהם קופים ואז הם הגיבו באגרסיביות. הם צעקו,קיללו,והרביצו ולכן קראו להם קופים, אל תהפוך את הסיבה-תוצאה.

רק רואים שאתה טיפה יותר מתלהם ומדבר שטויות.
מוות מכפר על מוות? ממתי? מאיפה הקרצת את השטות הזו? איך זה שגדי ויכמן מת יעשה משהו אם הרוצח ימות? נקמה להורים?
חרטא! זה מוכח מדעית כלא יעיל, מילא זה באמת היה משקיט מצפון של מישהו.
אז נראה לי שאתה יותר מדבר שטויות. מלבד-זאת, האם אתה יודע מה מטרתה של ענישה? למה בכלל מענישים? מה הפואנטה?

לגבי קופים, תעשה לי טובה. הם קיללו והשתגעו ומבחינתם בנם חשוב כמעט כמת. אז זה האבל שלהם. אחת הסיבות של המשפחה להתנהגות הזו היא שאני מסביר לכם שעד עכשיו הפסיקה נהגה להאשים אנשים כאלו בהריגה הבדל שמיים וארץ, ואילו פה, על אף שהיה קנטור מצד הנרצח הואשם הדוקר ברצח.

אז הם לא קופים! הם בני אדם שבורים. האם מגיע להם להיות שבורים? כן! האם זה אומר שאנחנו צריכים לכנות אותם קופים? לא!
האם אנחנו לא צריכים לתת להם להתאבל בדרכם ובהבנה? כן!

זה לא רשום באיזה ספר? אתה יודע אחד כזה שחור עם כיתוב זהוב עליו. אז נזכרתי, תנ"ך?
קח עונשים הרבה יותר חמורים מזה, תתבל עם קצת חינוך (אולי יותר מקצת) תוסיף יותר הרתעה בדמות שוטרים ברחובות (שוטרים נורמליים) ותאמין לי שזה ירד הרבה יותר.

הרי באותה מידה אפשר לתבוע את המדינה שלא היו מספיק שוטרי סיור שלא באו והעיפו את הילדים משם.
להגיד לך תכלס, למי איכפת שבשבילם הבן שלהם חשוב כמת? הוא רצח מישהו. אתה חושב שהוא לא צריך לשלם?

עובדה 1:אישתו והוא ביקשו מהם לשתוק, בקשה לגטימית ב4 בבוקר.
עובדה 2:הם בתגובה קיללו אותו ואת אישתו.
עובדה 3: הנרצח ירד למטה במטרה לגרום להם לשתוק.
עובדה 4:הם נגח בראש של הטמבל שרצח. לא יודע אם פעם נגחו לך בראש אבל אם עושים את זה כמו שצריך אתה לא אמור לעמוד אחרי זה.
עובדה 5:הרוצח שולף סכין שתמיד עליו (אולי הוא מקלץ תפוחי אדמה איתה?) ורוצח את גדי. בראיות רשום שהוא הכניס את הלהב בצד שמאל בחזה, סובב ואז הוציא, נראה לי כוונה תחילה לא?

הבעיה שלך עם הסיפור הזה, שפעם לא היו מחמירים במצבים כאלה ועכשיו החליטו להחמיר. אתה צודק. זה ממש לא בסדר. בתור עורך דין לעתיד יש פה קייס! צריך בכלל להוריד את העונש למינימום!

זה לא רשום באיזה ספר? אתה יודע אחד כזה שחור עם כיתוב זהוב עליו. אז נזכרתי, תנ"ך?
קח עונשים הרבה יותר חמורים מזה, תתבל עם קצת חינוך (אולי יותר מקצת) תוסיף יותר הרתעה בדמות שוטרים ברחובות (שוטרים נורמליים) ותאמין לי שזה ירד הרבה יותר.

הרי באותה מידה אפשר לתבוע את המדינה שלא היו מספיק שוטרי סיור שלא באו והעיפו את הילדים משם.
להגיד לך תכלס, למי איכפת שבשבילם הבן שלהם חשוב כמת? הוא רצח מישהו. אתה חושב שהוא לא צריך לשלם?

עובדה 1:אישתו והוא ביקשו מהם לשתוק, בקשה לגטימית ב4 בבוקר.
עובדה 2:הם בתגובה קיללו אותו ואת אישתו.
עובדה 3: הנרצח ירד למטה במטרה לגרום להם לשתוק.
עובדה 4:הם נגח בראש של הטמבל שרצח. לא יודע אם פעם נגחו לך בראש אבל אם עושים את זה כמו שצריך אתה לא אמור לעמוד אחרי זה.
עובדה 5:הרוצח שולף סכין שתמיד עליו (אולי הוא מקלץ תפוחי אדמה איתה?) ורוצח את גדי. בראיות רשום שהוא הכניס את הלהב בצד שמאל בחזה, סובב ואז הוציא, נראה לי כוונה תחילה לא?

הבעיה שלך עם הסיפור הזה, שפעם לא היו מחמירים במצבים כאלה ועכשיו החליטו להחמיר. אתה צודק. זה ממש לא בסדר. בתור עורך דין לעתיד יש פה קייס! צריך בכלל להוריד את העונש למינימום!

חביבי אתה כנראה לא ממש טוב בלקרוא!!!

אני טענתי שזו אכן הענישה שצריכה להתקבל!! אני רק טענתי שצריך להבין משפחה שגזרו על הבן שלה כזה עונש וכן צריך לנהוג איתם בעדינות ולא לקרוא להם קופים כי זה בזין שלכם לקרוא לכולם בבונים. לא רוצחים את אבא שלו בגלל שהבן רצח.

ולגבי הספר המוזהב... אל תדבר עליו אם אתה לא באמת יודע מה כתוב בו. אני לא אוהב סתם מתלהמים שלא באמת מבינים מה הם אומרים.
בספר המוזהב רשום עין תחת עין ואילו בתנך עצמו לא היו שופטים שאותם ה' הורה להקים - לוקחים עין מאחד שלקח עין, אלא מה? היו קונסים אותו בשווי העין.

אההה אז אם אתה כבר מדבר, אז תדע על מה אתה מדבר.

ואם נעזוב לרגע את התנ"ך שהרי עברו מעל 5000 שנה+ מאז יציאת הספר, לא ענית על אף אחת מהשאלות שרשמתי. מה שמראה שאין לך את היכולת לנהל איתי דיון מושכל בעניין ולכן זה מיותר. אז אני אענה בשבילך.

מטרת הענישה היא הרתעה! זהו ! זה הכל! כאשר מאשימים מישהו בפלילים המטרה היא שהעונש ייצר הרתעה, ולא נכנס עכשיו לדיון אם זה קורה בפועל או לא. אבל זו המטרה.

דבר נוסף, מחקרים (יש דבר כזה) מראים בבירור שמדינות שנהוג בהם עונש מוות, אין בו כלום! אין ירידה ברמת הפשיעה וכנ"ל מחקרים מראים שהעניין לא מעודד את משפחת הנרצח - כך שמי שחושב שרצת פותרים ברצח כנראה לא מבין הרבה או טורח לקרוא ורק יורה מהמותן.
מעניין שרוב המדינות הנאורות כבר ויתרו על העונש הזה מזמן...

אגב, אתה מדבר איתי על עובדות. אני יכול להניח שישבת לקרוא את כל התיק והראיות שהוצגו בו? או שזה מYNET?

אתה סתם עקשן! זה כמו שאם אח שלך מחר ירצח מישהו אני אקרא לכל המשפחה של קופים כשיאשימו אותו ברצח ויתנו לו מאסר עולם.
אז אולי אתה מנקודת מבט של אח, תבוא ותגיד שירקב בכלא אם הוא עשה את זה, אבל תחשוב על ההורים שלך איך ירגישו עליו.

זה בסדר להגיד לפעמים שזו הייתה פליטת פה ולא לזה התכוונת. אבל סתם להגיד בכוח שאתה לא יכול להבין מה זה. נראה לי תמוה, או אתה אדם קר מרגשות.
אבל זה בדיוק הנקודה שלי, אח שלי לא ירצח מחר מישהו.
כנראה שיש סיבה שיצא רוצח מהמשפחה הזאת, מהמשפחה שלי לא יצא רוצח, למה? אתה יודע את התשובה, אתה כנראה מסרב להשלים איתה או להודות בה

אביעד עם כל הכבוד, לא צריך "לרחם" על המשפחה כמו שלא היה צריך "לרחם" על הילד. המאבטחים עשו מה שהם צריכים לעשות, לא ראיתי אותם מרביצים לו ללא הכרה על הרצפה. כל מה שהם עשו זה להכניע את הבחור לרצפה ולאזוק אותו, ההתנהגות הייתה בסדר גמור.

צריך לכנס את כל הערסים בחדר אחד ולפתוח מקלחות.

עשה לי את הלילה הפסק דין הזה.

בתור מאבטח אני רוצה להגיד שהם יצאו טמבלים אש..יכלו לרסס את האמא שלהם בפלפל ואז לאזוק אותם.

מקרה אמיתי שקרה לי,
לפני כחודש בערך(יום חמישי שעה 1:30 בלילה) ישבו מתחת לחלון שלי נערים שעשו רעש לא נורמלי,בהתחלה התקשרתי למשטרה על מנת שיפנו אותם (רק לציין,הם לא הגיעו גם אחרי 4 שיחות חוזרות).
אחרי חוסר וודאות אם המשטרה תגיע או לא,אמא שלי אמרה להם (בנימוס) שיתפנו כי הם הגזימו עם הרעש,בתגובה הם קיללו אותה..רק לציין שאחרי ששמעתי את הקללה הראשונה עפו עליהם ביצים,תפוחי אדמה וקלמטינות שפג תוקפן,כמובן שהחלפנו ברכות על מקצועות של האימהות שלנו,ואפליו אחד מהם איים עליי שאם אני יורד למטה הוא "ידקור אותי " לדבריו (כמובן שהזמנתי אותו לקומה שלי..לא נענה להצעה) לבסוף הם אמרו לי שבת שלום והלכו (מוזר,אני יודע)
לאחר המקרה לא ראיתי אותם יותר (או אחרים בנתיים)
רק לציין,כל אותם רגעים נזכרתי במקרה של גדי ויכמן..נרצח כי רצה שקט (לא נכנס לפרטי החקירה והעבר של הקורבן,מסתכל על התוצאה הסופית)
מה גם שהמשטרה לא הגיעה גם לאחר הנידנודים שלי.

מעניין אותי,
מה אתם הייתם עושים במקרה כמו שלי(ושל גדי ויכמן ז"ל),
נערים (שיכורים במקרה שלי) שעושים רעש בשעת לילה והמשטרה(לאחר כמה התראות) לא מגיעה?

מקרה אמיתי שקרה לי,
לפני כחודש בערך(יום חמישי שעה 1:30 בלילה) ישבו מתחת לחלון שלי נערים שעשו רעש לא נורמלי,בהתחלה התקשרתי למשטרה על מנת שיפנו אותם (רק לציין,הם לא הגיעו גם אחרי 4 שיחות חוזרות).
אחרי חוסר וודאות אם המשטרה תגיע או לא,אמא שלי אמרה להם (בנימוס) שיתפנו כי הם הגזימו עם הרעש,בתגובה הם קיללו אותה..רק לציין שאחרי ששמעתי את הקללה הראשונה עפו עליהם ביצים,תפוחי אדמה וקלמטינות שפג תוקפן,כמובן שהחלפנו ברכות על מקצועות של האימהות שלנו,ואפליו אחד מהם איים עליי שאם אני יורד למטה הוא "ידקור אותי " לדבריו (כמובן שהזמנתי אותו לקומה שלי..לא נענה להצעה) לבסוף הם אמרו לי שבת שלום והלכו (מוזר,אני יודע)
רק לציין,כל אותם רגעים נזכרתי במקרה של גדי ויכמן..נרצח כי רצה שקט (לא נכנס לפרטי החקירה והעבר של הקורבן,מסתכל על התוצאה הסופית)

מעניין אותי,
נערים (שיכורים במקרה שלי) שעושים רעש בשעת לילה והמשטרה(לאחר כמה התראות) לא מגיעה?

תשמע אתה יוצר פה סוג של בעיה, הנוער של היום חי על ״הכבוד״, ואיך שהחבר׳ה מסתכלת עליהם.

במקרה שלך, זרקת עליהם ביצים ושאר ירקות - שזה אחלה - מצד שני, ייתכן והם ישמרו טינה ויתנקלו לך בעתיד הקרוב - רחוק.

תפקח 2 עיניים, לפעמים עדיף לשתוק.

מקרה אמיתי שקרה לי,

מעניין אותי,
שמע,
אני אישית לי הייתי יוצא, כי זה סכנת חיים. תקרא לי כוסית. אם הם בטווח של הצינור מים או בטווח זריקה של מוצרי מזון..אז בהחלט הייתי משתמש באופציות הנ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית