עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ניסיתי אך ניראה שפחות קשה, מבלי להפחית חלילה מן ההישג (אני עצמי כלל לא מתקרב לאיזור חיוג הזה), ולו רק ביגלל העובדה שהמשיכה מתחילה מנקודה יותר גבוהה (אך יתכן מאוד שאני טועה).מהמהמהמהמה
יותר או פחות קשה מדדליפט עם מוט רגיל ?
אתה מבין שיש הערות שלא מתאימות למי שהרים 320 קילו?משקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.
אתה מבין שיש הערות שלא מתאימות למי שהרים 320 קילו?
פה אנחנו חלוקים:)
אז אתה בבעיה עם עצמך אם אתה לא מסוגל לקבל ביקורת בונה או הערה , בקטע שלי מלא פעמים הערות וביקורות גרמו לי לשנות ביצוע לקוי בחדר כושר.
תודה למבקרים 😃
השאלה היא גם מי נותן את הביקורת הבונה והאם היא בונה בכלל? תחשוב על זה שניה אם תגיע למסקנה שיש כאן ביקורת בונה תחלוק איתנו למה היא בונה ומה הנסיון שלך בנושא בתור ה"מבקר" (כדי שנוכל לקחת אותך ברצינות גם)
לא צריך להיות גאון הדור לראות שהגב שלו מעוגל , אם אתה רוצה קישור לסרטון של ריפטו שאומר לא לעגל תגב איך עושים את זה נכון אני בשמחה יתן לך.
יש לך אלופי עולם שמושכים עם גב עגול ולא קרה להם כלום, אם הידע שלך מסתכם בריפטו אז אני מציע לך באמת שלא תתן ביקורות "בונות" לאופק.
אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .