הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון איש הלילה 320 דדליפט עם מוט מלכודת!

• פותח/ת השרשור Barvaz
  • פורסם בתאריך
מהמהמהמהמה

יותר או פחות קשה מדדליפט עם מוט רגיל ?
לא ניסיתי אך ניראה שפחות קשה, מבלי להפחית חלילה מן ההישג (אני עצמי כלל לא מתקרב לאיזור חיוג הזה), ולו רק ביגלל העובדה שהמשיכה מתחילה מנקודה יותר גבוהה (אך יתכן מאוד שאני טועה).

משקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.

משקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.
אתה מבין שיש הערות שלא מתאימות למי שהרים 320 קילו?

אתה מבין שיש הערות שלא מתאימות למי שהרים 320 קילו?

דבר ראשון , הערות \ ביקורות זה תמיד דבר טוב לתת , גם ראש הממשלה מקבל הערות \ ביקורות והוא עדיין ראש הממשלה.
דבר שני זה שהוא עובד בטכניקה לקויה(והיא לקויה על זה אין להתווכח) עד עכשו ותודה לאל לא קרה לו כלום , הוא לא צריך להמשיך להתגרות במזל שלו.

אז אתה בבעיה עם עצמך אם אתה לא מסוגל לקבל ביקורת בונה או הערה , בקטע שלי מלא פעמים הערות וביקורות גרמו לי לשנות ביצוע לקוי בחדר כושר.

תודה למבקרים 😃

השאלה היא גם מי נותן את הביקורת הבונה והאם היא בונה בכלל? תחשוב על זה שניה אם תגיע למסקנה שיש כאן ביקורת בונה תחלוק איתנו למה היא בונה ומה הנסיון שלך בנושא בתור ה"מבקר" (כדי שנוכל לקחת אותך ברצינות גם)

השאלה היא גם מי נותן את הביקורת הבונה והאם היא בונה בכלל? תחשוב על זה שניה אם תגיע למסקנה שיש כאן ביקורת בונה תחלוק איתנו למה היא בונה ומה הנסיון שלך בנושא בתור ה"מבקר" (כדי שנוכל לקחת אותך ברצינות גם)

לא צריך להיות גאון הדור לראות שהגב שלו מעוגל , אם אתה רוצה קישור לסרטון של ריפטו שאומר לא לעגל תגב איך עושים את זה נכון אני בשמחה יתן לך.

לא צריך להיות גאון הדור לראות שהגב שלו מעוגל , אם אתה רוצה קישור לסרטון של ריפטו שאומר לא לעגל תגב איך עושים את זה נכון אני בשמחה יתן לך.

יש לך אלופי עולם שמושכים עם גב עגול ולא קרה להם כלום, אם הידע שלך מסתכם בריפטו אז אני מציע לך באמת שלא תתן ביקורות "בונות" לאופק.

יש לך אלופי עולם שמושכים עם גב עגול ולא קרה להם כלום, אם הידע שלך מסתכם בריפטו אז אני מציע לך באמת שלא תתן ביקורות "בונות" לאופק.

אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .

@koko19 אתה סתם מתבצר בעמדה שלך.
כל הכותבים בשרשור הזה יודעים את התיאוריה שלא מושכים עם גב עקום
עבור מתאמנים ברמה גבוהה יש יותר מדרך אחת לבצע את התרגילים גם אם היא פחות נכונה או מתאימה למתחילים.
לכן הביקורת שלך חסרת פואנטה.

אם היית כותב את זה למתאמן שמרים 60 קילו, תאמין לי שלא הייתי מגיב.

אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .

סבבה אחי, אני המצחיק פה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית