עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .
אתה מבין שיש הערות שלא מתאימות למי שהרים 320 קילו?
הנקודה היא שצריך להיות לך ברור שאדם שמושך 320 , מודע למה שהוא עושה לגמרי .
ומה לגבי אדם שמושך 340 ??? (מדובר בהלצה חברים, אין צורך לצאת מהכלים).
לפי הנוסחה של החברים פה הרים זה הרים כבוד למשקל , הדרך לא משנה...
אתה מודע לזה שקיימת כזו שיטה?להרים עם גב עגול?גם בWL אולימפי.אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .
ברמת העקרון, כל עוד ההרמה היא רציפה למעלה(בלי השטות הזאת עם הירכיים)אין עם זה שום בעיה.לפי הנוסחה של החברים פה הרים זה הרים כבוד למשקל , הדרך לא משנה...
1.כל הכבוד על המשקל המטורף.
2.הטענות שאותן העלו כנגד קוקו נראות לי ממש ילדותיות, מה שהוא אומר לא רלוונטי לכמה הוא מושך.
3.יכול להיות שיש אנשים שמושכים עם גב עגול בגלל מבנה גוף כזה או אחר, אבל רובם מושכים עם גב עגול כי אפשר למשוך ככה יותר משקל וצריך להפסיק לחפש לתרץ את זה.
1.כל הכבוד על המשקל המטורף.
2.הטענות שאותן העלו כנגד קוקו נראות לי ממש ילדותיות, מה שהוא אומר לא רלוונטי לכמה הוא מושך.
3.יכול להיות שיש אנשים שמושכים עם גב עגול בגלל מבנה גוף כזה או אחר, אבל רובם מושכים עם גב עגול כי אפשר למשוך ככה יותר משקל וצריך להפסיק לחפש לתרץ את זה.
עכשיו אני מבין לא להתייחס לביקורת שלךמשקל עצום כול הכבוד , אבל חבל שהוא או אתה מעגל תגב , אתה שם את עצמך בסיכון גבוהה מאוד עם משקל כזה לפציעה מהסרטים.