סרטון איש הלילה 320 דדליפט עם מוט מלכודת!

• פותח/ת השרשור Barvaz
  • פורסם בתאריך
אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .

הנקודה היא שצריך להיות לך ברור שאדם שמושך 320 , מודע למה שהוא עושה לגמרי .

ומה לגבי אדם שמושך 340 ??? (מדובר בהלצה חברים, אין צורך לצאת מהכלים).

רצועות ב-90% מהמקרים מראה כבר על טכניקה רעה עוד לפני שרואים את הסירטון...
אם אתה לא יכול להחזיק את זה אז אל תרים זה סתם נותן עוד אפשרות להקפיץ כמו חמור ולגרור על הירכיים... (כמובן שיש כאלו עם פציעות ידיים וכאלו שדווקא כן משתמשים ברצועות לטובה אבל הרוב לא)

לפי הנוסחה של החברים פה הרים זה הרים כבוד למשקל , הדרך לא משנה...

יש אנשים שזה המיקצוע שלהם:
27867d1221248187-worlds-strongest-man-strong-man.jpg

אתה מצחיק אותי אתה יודע למה ? כי אתה אומר דבר כזה , "כולם משוגעים פה אז תשתלב" ... זה שכולם עושים משהוא לא טוב מכשיר אותו ?
באמת , ממך ציפתי ליותר בתור מנהל פה .
אתה מודע לזה שקיימת כזו שיטה?להרים עם גב עגול?גם בWL אולימפי.
לפי הנוסחה של החברים פה הרים זה הרים כבוד למשקל , הדרך לא משנה...
ברמת העקרון, כל עוד ההרמה היא רציפה למעלה(בלי השטות הזאת עם הירכיים)אין עם זה שום בעיה.
אני חושב שאתה צריך להבין שמי שמרים 320 קילו, מתאמן כבר המון שנים, יודע מה הוא עושה. בכל מקרה..הולי פאק 320 ק"ג...תותח...מחכה לראות סרטון של דדליפט

@koko19- מצחיק שאתה קובע עובדה(לא שואל בכלל) לאדם שאתה לא מודע לאנטומיה שלו(קיפוזיס בינוני בטוראקליות) ובעל ניסיון תחרותי(לא ילד בן 14 שמתאמן בשביל לעלות במאסה והעלה 100 קילו בדיקת טכניקה) בPL יותר מכל מי שגולש בפורום הזה סביר להניח(שיאי ישראל, שיא עולם, ייצג את ישראל בחו"ל מס' פעמים וכו')
בלי שום קשר עכשיו: עם כמה אנשים עבדת סה"כ בתרגיל הנ"ל? עם כמה אנשים במבנה גוף שונה מה"נורמה"? עם כמה עם פתולוגיית גב?

ובבקשה אל תרשום שאתה מנסה רק לעזור ויוצאים עליך אלא אם כן נראה לך לגיטימי להעיר גם לחברי'ה פה ששמתי למטה ש"הורסים לעצמם את הבריאות":

ריפטו עובד נגד העקרונות של הספר שלו ולא יודע להחזיק גב(בעל קיפוזיס בינוני):
hunchback.jpg

וינס אנלו כוכב ליפטינג בתחרות בקט' 198 הורס את החוליות(בעל קיפוזיס קשה):
hunchback3.jpg

קונסטנטינובס(בעל קיפוזיס קל-בינוני) הורס את הבריאות:
hunchback2.jpg

נערך לאחרונה:
הנחש שם כאן את כל ההסברים שהייתי יכול לתת.
במקרה של KK אגב (הבחור בתמונה האחרונה) הגב שלו עגול עוד מהסט אפ - בכוונה.

1.כל הכבוד על המשקל המטורף.
2.הטענות שאותן העלו כנגד קוקו נראות לי ממש ילדותיות, מה שהוא אומר לא רלוונטי לכמה הוא מושך.
3.יכול להיות שיש אנשים שמושכים עם גב עגול בגלל מבנה גוף כזה או אחר, אבל רובם מושכים עם גב עגול כי אפשר למשוך ככה יותר משקל וצריך להפסיק לחפש לתרץ את זה.

2.הטענות שאותן העלו כנגד קוקו נראות לי ממש ילדותיות, מה שהוא אומר לא רלוונטי לכמה הוא מושך.
3.יכול להיות שיש אנשים שמושכים עם גב עגול בגלל מבנה גוף כזה או אחר, אבל רובם מושכים עם גב עגול כי אפשר למשוך ככה יותר משקל וצריך להפסיק לחפש לתרץ את זה.

לאופק יש קיפוזיס בגב, הוא לא מנסה למשוך עם גב עגול זה פשוט הגב שלו(אגב הגב התחתון יציב/ישר)... לא תראה אותו/מנהל אחר פה מעודדים ילדים למשוך עם גב עגול בכוונה...

ההערה הזו מטופשת כמו שלהעיר למישהו שנוסע על 150 בautobahn בגרמניה זה מטופש(אבל בארץ אסור לסוע על 150, לא חבל על השלילה?)
כשמעירים ההערה צריכה להיות עניינית למקרה ולא באוויר

מעבר לזה בטח אופק יגיב כשיחזור מהלימודים, אני עייפתי

כנראה לא הובנתי ברור , עכשו אני שם לב ... לא אמרתי שהמשקל שהרים זה ב "ציט" או לא יודע מה ... פשוט הערתי שהגב מעוגל ושיזהר זה הכול , הייתי בעדו לא נגדו , ולא היתה בכלל כוונה למזער את ההישג ....

מי שמעיר לא צריך לדעת שיש לו קיפוזיס (או כל פתלוגיה אחרת), הוא ביקר משהו שנראה לא תקין בהנחה ואתה לא מודע לבעיה שלו וקטלו אותו פה בגלל שלדעתכם הוא לא מרים מספיק ביחס לפותח הפוסט.

חוץ מזה, כבר אמרתי שבהנחה והוא באמת לא יכול למשוך עם גב ישר, זה לא רלוונטי לעובדה שרוב השיאים שנשברים עם גב עגול זה מכיוון שאתה יכול למשוך יותר משקל ככה ולא בגלל מבנה גוף כזה או אחר.

1. מתאמן מתחיל לא צריך, גם מבחינת המשקלים שהוא מרים, וגם מבחינת בטיחות, בהינתן זה שהוא חלש, למשוך עם גב עגול. בכללי - אין הצדקה למשוך מתחת ל-130-140 עם גב עגול. וגם פה - מתחתי גבול נמוך יחסית.
2. כל מתאמן שעבר את שלב המתאמן המתחיל או נמצא איפשהו לקראת סיומו הגיע/מגיע/יגיע להבנה "המרעישה" שעם גב עגול אפשר להרים יותר. וכל מי שהגיע לזה, שיחליט בינו לבין עצמו כמה רחוק הוא מוכן ללכת בטרייד אוף הזה, אבל שיהיה מוכן גם לשאת בתוצאות (אם יש כאלה, ולרוב זה לא אסון גדול).
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/a_strong_case_for_the_rounded_back_deadlift

http://www.myosynthesis.com/roundbacked-deadlifting (המאמר הזה כבר פורסם בפורום בעבר).

מפלצת! להרים 320 ק"ג - חלום.
תגידו, שווה לעבוד עם הtrap bar? שמעתי שהוא נחשב ציוד נדיר בישראל ובמכון שלי הוא שוכן בצד בלי שימוש. (לא שהמוט האולימפי נמצא בשימוש רב...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית