הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 225 ק"ג.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
מוקדש ל @Cygnus , קח את הזלזול שלך ואת החוב לראק ודחוף עמוק ל... 😃 לא רק 220 אלא הוספתי 5 ק"ג סתם בשביל הכיף, כדי להוכיח נקודה. אני יודע מי אני ולמה אני מסוגל, ואף אחד מכם לא יגיד אחרת. בנימה חברית יותר, תודה על הזלזול, בזכותך יש לי PR חדש וסופסוף התגברתי על הנעילה הזו 😃

@הוקיסט שוקיסט @obzion @MasterSplitter

תקרא את הויכוח באשכול הקודם שגרם לבראג הזה ותבין.
מצטער אם דחפתי את האף כן?
אבל קשה לי להאמין ששפה כזו תהיה הכרחית
במיוחד שנראה לי גם שהצחוק בסוף הסרטון היה דיי מכוון לנושא וזה דיי הופך את זה לזלזול בספורט.. (אם לשם זה היה הצחוק כמובן)

• פותח/ת השרשור
מצטער אם דחפתי את האף כן?
אבל קשה לי להאמין ששפה כזו תהיה הכרחית
במיוחד שנראה לי גם שהצחוק בסוף הסרטון היה דיי מכוון לנושא וזה דיי הופך את זה לזלזול בספורט.. (אם לשם זה היה הצחוק כמובן)
"מה שכן, אני מקווה שאחד מהמנהלים כאן ידביק לך למצח חוב לראק על הקשקשת ויתן לך באן אם אתה לא מביא סרטון של 220 בתחרות בפסח. אקסטרא מוטיבציה. אחרי הכל, זה בכיס שלך."

אז כן מצטער, שידחוף את הזלזול שלו עמוק ל..
יותר מזה לא קיללתי, לא השתמשתי בשפה לא נאותה, זה די הסתכם במשפט הזה.
הצחוק בסוף היה צחוק על עצמי, לא חשבתי שזה יעלה האמת. צחוק גאווה.

"מה שכן, אני מקווה שאחד מהמנהלים כאן ידביק לך למצח חוב לראק על הקשקשת ויתן לך באן אם אתה לא מביא סרטון של 220 בתחרות בפסח. אקסטרא מוטיבציה. אחרי הכל, זה בכיס שלך."

אז כן מצטער, שידחוף את הזלזול שלו עמוק ל..
יותר מזה לא קיללתי, לא השתמשתי בשפה לא נאותה, זה די הסתכם במשפט הזה.
הצחוק בסוף היה צחוק על עצמי, לא חשבתי שזה יעלה האמת. צחוק גאווה.
יכול להיות שהתרברבת במשקלים? לכן אמר את מה שאמר?
בכל מקרה עזוב,אולי הבנתי לא נכון,שאפו על הדדליפט,משקל יפה מאוד

עריכה:
ממה שראיתי, אתה רשמת משהו על 220 לפני שבאמת נעלת את אותו משקל והוא אמר לך שאין לך אותו ובמידה ותצליח הוא עוד ימחא לך כפיים בתחרות...
אני רואה שאתה רשמת לו לדחוף את החוב לראק לתחת.
WELL PLAYED......

נערך לאחרונה:
מוקדש ל @Cygnus , קח את הזלזול שלך ואת החוב לראק ודחוף עמוק ל... 😃 לא רק 220 אלא הוספתי 5 ק"ג סתם בשביל הכיף, כדי להוכיח נקודה. אני יודע מי אני ולמה אני מסוגל, ואף אחד מכם לא יגיד אחרת. בנימה חברית יותר, תודה על הזלזול, בזכותך יש לי PR חדש וסופסוף התגברתי על הנעילה הזו 😃

@הוקיסט שוקיסט @obzion @MasterSplitter

חולה נפש אתה חחחחחח כול הכבוד על המשקל והטכניקה , מוניטין ואיחולי הצלחה !

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהתרברבת במשקלים? לכן אמר את מה שאמר?
בכל מקרה עזוב,אולי הבנתי לא נכון,שאפו על הדדליפט,משקל יפה מאוד

עריכה:
ממה שראיתי, אתה רשמת משהו על 220 לפני שבאמת נעלת את אותו משקל והוא אמר לך שאין לך אותו ובמידה ותצליח הוא עוד ימחא לך כפיים בתחרות...
אני רואה שאתה רשמת לו לדחוף את החוב לראק לתחת.
WELL PLAYED......
הסיפור היה כזה:
היו לי שני נסיונות רצופים עם 220, בשניהם הגעתי כמה ס"מ לפני נעילה ושחררתי את המוט.
הסיבה לכך הייתה שהחימום שלי עייף אותי, היה לי 200 לשני סינגלים, 210 ורק אז 220.
אני טענתי שאם הייתי נכנס ישר 220, הוא היה ננעל בקלות, ושהוא לא ננעל רק בגלל שהתעייפתי.
לכן מבחינתי טענתי כבר שיש לי 220, שכאילו הרמתי, למרות שבפועל הגעתי כמה ס"מ לפני נעילה.
הם טענו שאין לי את זה, למרות שאני מההיכרות שלי עם הגוף שלי טענתי שיש לי את זה.
בהמשך זה כבר הגיע למצב שהוא מתעצבן עליי, אומר שאין לי את זה, שאני מבלבל בשכל ושהוא מאחל לי שיתנו לי חוב ושיעיפו לי באן על הקשקשת שלי.

אני כתגובה, ביום למחרת, לא רק שעשיתי 220, גם הוספתי 5 ק"ג רק בשביל להוכיח נקודה, ונעלתי 225 ק"ג.
אז על הזלזול של הבחור והויכוח שלו, שהוא טען שהוא מכיר את הגוף שלי ואת ההישגים שלי יותר טוב ממני, אמרתי לו שידחוף את הזלזול ואת החוב לראק לתחת.
אני חושב שהתגובה שלי הייתה בסדר גמור בהתחשב בויכוח שהיה.

ואגב, לא התרברבתי במשקלים.
בלוג שלי רשמתי שאני מחשיב את ה-220 ק"ג האלה כהצלחה, למרות שבפועל לא נעלתי.
באשכול ההוא כתבתי שאני שונא שאנשים זורקים מספרים לאוויר מבלי לגבות אותם במעשים או בסרטונים.
הבחור החליט לצאת קטנוני, הלך ללוג שלי וציטט את מה שאמרתי, ובעצם נכנס לויכוח איתי. אני ממש לא התרברבתי, או אפילו דיברתי על עצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית