הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ דם גבוה

• פותח/ת השרשור igal
  • פורסם בתאריך

igal

משתמש מתחיל
43
6
נק' מוניטין:
17
43
6
אני משתדל לתת מקסימום באימונים ובכל תרגיל , ז"א שבכל תרגיל אחריי שאני מסיים 3 סטים אני מגיע למצב שהתרגיל קרע אותי.
אחרי בערך שתיים - שלוש תרגילים אינטנסיביים כאלה אני מרגיש שעולה לי הלחץ דם, מתחיל לי חוסר פוקוס בעיניים, הראש מתחיל להסתובב, הרגשת חולשה ותחושה של "איפה אני", מרגיש שכשאני נושם אני מוציא אוויר מהאוזניים, לדעתי זה עלייה של לחץ הדם.
אני עדיין ממשיך לעשות את התכנית אבל זה מאוד מאוד פוגע לי בהמשך התרגילים כי אני לא מיישם אותם במקסימום.
האם גם לכם זה קורה? למה זה קורה , מה לא בסדר ומה אני לעשות כדי שזה לא יקרה?

אני משתדל לתת מקסימום באימונים ובכל תרגיל , ז"א שבכל תרגיל אחריי שאני מסיים 3 סטים אני מגיע למצב שהתרגיל קרע אותי.
אחרי בערך שתיים - שלוש תרגילים אינטנסיביים כאלה אני מרגיש שעולה לי הלחץ דם, מתחיל לי חוסר פוקוס בעיניים, הראש מתחיל להסתובב, הרגשת חולשה ותחושה של "איפה אני", מרגיש שכשאני נושם אני מוציא אוויר מהאוזניים, לדעתי זה עלייה של לחץ הדם.
אני עדיין ממשיך לעשות את התכנית אבל זה מאוד מאוד פוגע לי בהמשך התרגילים כי אני לא מיישם אותם במקסימום.
האם גם לכם זה קורה? למה זה קורה , מה לא בסדר ומה אני לעשות כדי שזה לא יקרה?
זה לא משהו נורמלי שקורה לכל מתאמן, מצד שני גם לא מאוד חריג...
אישית אני מרגיש את הסחרחורות שאתה מדבר עליהם בעיקר אחרי דדליפט ולפעמים סקוואט...
תלך לעשות בדיקות דם, גם בשביל להרגיע את עצמך אם הכל בסדר ואם משהו לא בסדר אז שתדע . לבעלי לחץ דם גבוה יש בעיה בתרגילים מסוימים

• פותח/ת השרשור
זה לא משהו נורמלי שקורה לכל מתאמן, מצד שני גם לא מאוד חריג...
אישית אני מרגיש את הסחרחורות שאתה מדבר עליהם בעיקר אחרי דדליפט ולפעמים סקוואט...
תלך לעשות בדיקות דם, גם בשביל להרגיע את עצמך אם הכל בסדר ואם משהו לא בסדר אז שתדע . לבעלי לחץ דם גבוה יש בעיה בתרגילים מסוימים
עשיתי בדיקות לפני פחות מחודשיים, יצאו מעולות.
אולי יש בעיה בתפריט? הסתכבתי איתו לגמריי.

זאת תופעה אומנם לא נפוצה אבל קורה מידי פעם, יכול להיות שאחד מהדברים האלה מחזק אותה: אתה מגיע לאימון עם רמות סוכר נמוכות בגלל שלא אכלת לפני האימון, איזושהיא מחלת רקע/ היסטוריה משפחתית של לחץ דם גבוה, יכול להיות שימוש בתוספים כמו קלן יוהמיבין וכו' קרוב לאימון משקולות.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך על בדיקה רופא משפחה כדי לשלול כל מיני דברים.

• פותח/ת השרשור
זאת תופעה אומנם לא נפוצה אבל קורה מידי פעם, יכול להיות שאחד מהדברים האלה מחזק אותה: אתה מגיע לאימון עם רמות סוכר נמוכות בגלל שלא אכלת לפני האימון, איזושהיא מחלת רקע/ היסטוריה משפחתית של לחץ דם גבוה, יכול להיות שימוש בתוספים כמו קלן יוהמיבין וכו' קרוב לאימון משקולות.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך על בדיקה רופא משפחה כדי לשלול כל מיני דברים.
קורה לי בכל פעם , אימון חזק = כמעט מתעלף.
יכול באמת להיות שזה רמות סוכר נמוכות, מה ההמלצה שלך לאכילה לפני אימון וכמה זמן לפני

Back
למעלה תחתית