הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור loveto
  • פורסם בתאריך

loveto

משתמש מתחיל
6
5
נק' מוניטין:
33
6
5
PicsArt_1393144996107 - Copy.jpg

מה האחוזי שומן המשוערים?
ו.. מה הלאה?

רקע: בת 22, משקל 58 (אחרי עליה של 5 קג בחודשיים האחרונים, מקווה שברובם שריר), גובה 164
מתאמנת בריצות ואימוני כח, אוכלת לא מעט אבל בסך הכל די בריא

הערכת אחוז שומן אני לא יודע, אבל מעט. לדעתי תמשיכי מסה

נראית מעולה. איך הצלחת לעלות 5 קג למרות הריצות ואימוני הכח? אשמח מאוד אם תכתבי יום של תזונה לדוגמא. מקפידה על תפריט קבוע?

אכן אחוז נמוך.

סוף סוף דוגמא לגוף עם מסת שריר נכבדה.

• פותח/ת השרשור
נראית מעולה. איך הצלחת לעלות 5 קג למרות הריצות ואימוני הכח? אשמח מאוד אם תכתבי יום של תזונה לדוגמא. מקפידה על תפריט קבוע?

תודה.
אימוני הכוח עוזרים בעליה במשקל. וריצה אני לא רצה כל יום ולא שעות. רצה בשביל הכיף בעיקר, הרבה פעמיים ריצות קצרות ומהירות יחסית. בקושי יוצא לי לעבור את ה10 קמ.

ואני לא מקפידה על תפריט קבוע, פשוט דואגת לאכול כל כמה שעות ומשתדלת שברוב המקרים אלו יהיו מאכלים מזינים יחסית.

תודה.
אימוני הכוח עוזרים בעליה במשקל. וריצה אני לא רצה כל יום ולא שעות. רצה בשביל הכיף בעיקר, הרבה פעמיים ריצות קצרות ומהירות יחסית. בקושי יוצא לי לעבור את ה10 קמ.

ואני לא מקפידה על תפריט קבוע, פשוט דואגת לאכול כל כמה שעות ומשתדלת שברוב המקרים אלו יהיו מאכלים מזינים יחסית.

אוהב את הצורה שבא את מתאמנת, נראה מצויין.

18% לערך, קשה לראות מהתמונה הזו.

(אחרי עליה של 5 קג בחודשיים האחרונים, מקווה שברובם שריר),

מעריכה גם כ-17-18%. נראית נפלא, כל הכבוד.
אגב, סתם לידע הכללי (ומצטערת אם זה מבאס אותך) אישה יכולה להעלות עד כחצי קילו שריר בחודש
כך שבמקרה הממש טוב שניים מתוך חמשת הקילוגרמים שהעלית הם שריר.
בכלאופן את נראית פצצה אז זה לא אמור להטריד אותך:)

מעריכה גם כ-17-18%. נראית נפלא, כל הכבוד.
אגב, סתם לידע הכללי (ומצטערת אם זה מבאס אותך) אישה יכולה להעלות עד כחצי קילו שריר בחודש
כך שבמקרה הממש טוב שניים מתוך חמשת הקילוגרמים שהעלית הם שריר.
בכלאופן את נראית פצצה אז זה לא אמור להטריד אותך:)
מהיכן הקביעה שאישה יכולה להעלות עד חצי קילו שריר בחודש?

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות 😃
ברור לי שזה לא הכל שריר, כמובן שעליתי גם בשומן. וזה בסדר.. הייתי קצת נמוך מדי (לדעתי) לפני זה.

18% לערך, קשה לראות מהתמונה הזו.
מאיזה סוג תמונות יותר קל לראות? לא שזה כזה קריטי לי מספר מדויק.. גם הערכה גסה לגמרי הספיקה לי 😃

כמה אחוז שומן לי יש להערכתכם? (מתמונת הפרופיל והנה עוד תמונה)

לא הצלחתי להעלות אותה... אנסה שוב...ניסיתי שוב לא מצליחה.... לפי התמונת פרופיל יש לך הערכה?

קשה להבין את המצב עם תמונה כזו...צריך משהו עם קצת יותר חלקים בגוף:)

גם הבחורה שפתחה את השרשור הזה העלתה תמונה של הבטן שלה ודווקא כמה אנשים העריכו אחוזי שומן לפי התמונה.... משום מה לא מצליחה להעלות עוד תמונה. זה נתקע כל פעם.... מישהו יכול לנסות להעריך...

Back
למעלה תחתית