הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן לדעתכם?

Mooli Morano

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
הפנו אותי לפה מפורום אחר כדי לקבל הערכה באחוז השומן
מקווה שהתמונות באיכות מספיק טובה פשוט היציא הראשונה שלי בבוקר זה בעבודה והשרותים שם לא הכי מוארים XD

20140313_083833.jpg 20140313_084005.jpg 20140313_084127.jpg 20140313_084230.jpg

• פותח/ת השרשור
אפשר המלצה על תוכנית לירידה באחוזי שומן שלא כוללת משקולות אלה רק קרדיו?
ומה דעתכם על התוצאה שקבלתי במשקל הדיגיטלי?

אפשר המלצה על תוכנית לירידה באחוזי שומן שלא כוללת משקולות אלה רק קרדיו?
ומה דעתכם על התוצאה שקבלתי במשקל הדיגיטלי?

האחוז שומן שלך לא גבוהה במיוחד .
לפי התמונות אין לך הרבה שריר ואם תחטב לא תראה כזה שרירי אלה יותר רזה ... ובלי אימוני משקולות אתה תישרוף מסת שריר ( לא מה שאתה רוצה ).
אתה יכול לחטב חודש ככה לרדת ל13 אחוז שומן אם אימון fbw 3 בשבוע + אימונים אירוביים ואז להתחיל מסה .
בהצלחה .

• פותח/ת השרשור
האחוז שומן שלך לא גבוהה במיוחד .
לפי התמונות אין לך הרבה שריר ואם תחטב לא תראה כזה שרירי אלה יותר רזה ... ובלי אימוני משקולות אתה תישרוף מסת שריר ( לא מה שאתה רוצה ).
אתה יכול לחטב חודש ככה לרדת ל13 אחוז שומן אם אימון fbw 3 בשבוע + אימונים אירוביים ואז להתחיל מסה .
בהצלחה .

אני בהחלט מודה לזה שמסת השריר שלי נמוכה אבל זה פחות מדאיג אותי. אני רק אשמח לקצת שרירי בטן.
בכל מקרה אם אני אחליט ללכת על מסה אז בכל מקרה עדיף להתחיל מאחוז שומן נמוך.

אגב כמה לדעתך מומלץ להוריד בשבוע? 0.250? 0.5? אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני עומד במקום מבחינת אחוז שומן אבל באותו זמן גם לא רוצה להכניס תגוף לשוק ואז הוא יאחז בכל גרם שומן אפשרי.

אני בהחלט מודה לזה שמסת השריר שלי נמוכה אבל זה פחות מדאיג אותי. אני רק אשמח לקצת שרירי בטן.
בכל מקרה אם אני אחליט ללכת על מסה אז בכל מקרה עדיף להתחיל מאחוז שומן נמוך.

אגב כמה לדעתך מומלץ להוריד בשבוע? 0.250? 0.5? אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני עומד במקום מבחינת אחוז שומן אבל באותו זמן גם לא רוצה להכניס תגוף לשוק ואז הוא יאחז בכל גרם שומן אפשרי.

תקרא מדריכים לחיטוב ...

• פותח/ת השרשור
תקרא מדריכים לחיטוב ...

לא שאני חס וחלילה בא פה בדרישה או משהו אבל פשוט אני בתקופה ממש לחוצה ואין לי ממש זמן לקרוא מדריכים ומאמרים אז אם יש לך את התשובה בשבלי זה יעזור לי מאוד
תודה

לא שאני חס וחלילה בא פה בדרישה או משהו אבל פשוט אני בתקופה ממש לחוצה ואין לי ממש זמן לקרוא מדריכים ומאמרים אז אם יש לך את התשובה בשבלי זה יעזור לי מאוד
תודה

שמע אחי זה נושא מאוד רחב בשביל שאני יסביר לך כאן .
אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי [ להכניס פחות קלוריות מאשר אתה שורף ] לאכול הרבה חלבון 2 גרם לכל קילו בגוף מינימום [ בשביל לא לישרוף שריר ] להפחית בפחמימה ולהעלות בשומן איכותי .
אתה צריך להיתאמן באופן קבוע משקולות ובסוף אימון לעשות אירובי + תזונה נכונה שזה הכי חשוב [ תצתרך להכין תפריט תזונה ] זה 90 אחוז מההצלחה שלך .

אז תקרא מדריך אחי אין מה לעשות .

• פותח/ת השרשור
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/MooliPooli88?date=2014-03-12

אם תוכל לומר לי את דעתך על התפריט. אתה גם מוזמן כמובן לדפדף קדימה עד היום ואז לראות בערך מה אכלתי כל יום
יש דברים שלא הכנסתי כמו סלט עם הכבד עוף
לא נראה לי שזה מאוד קריטי

תודה !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה. אני חתכתי הרבה בפחממות, אני די מקפיד על שומן איכותי וחלבונים אני משתדל להגיע לאזור ה 100
כמו שאמרתי אני לא מתאמן במשקולות בנתיים.

זה מה שכתוב באחד המאמרים:
סה"כ:
חלבון: 125~גרם
פחמימה: 150 ~גרם
שומן: 60~גרם
קלוריות: 1650~

אם תסתכל בקישור שנתתי אני פחות או יותר נמצא שם
במאמר זה נכון למי שהוא 70 קילו. אני 73

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית