הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול התחפושות הגדול

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
כן, אני יכול לערוך מוניטין/לייקים/תת כינוי וכו', אבל זה לא אותו דבר 😃
אם כבר "מאחורי הקלעים של LBS",מתוך סקרנות,
יש הבדל בין מנהל קבוצה כלשהי (דוגמת אייל,טום אופק וכו') לבין מנהל ראשי (אתה,משה וכו') ?
אני אחדד את השאלה,הבדל מבחינת יכולת ותנועתיות באתר (עריכה כלשהי,באנים וכו')

נערך לאחרונה:
יש הבדל בין מנהל קבוצה כלשהי (דוגמת אייל,טום אופק וכו') לבין מנהל ראשי (אתה,משה וכו') ?
מצטרף לשאלה ומוסיף גם מה ההבדל בין מנהל ראשי לבין מנהל האתר? יש פה הרבה דרגות ולא כל כך הבנתי עדיין מה כל אחת מציינת, יש איזשהו אשכול באתר שמסביר איך למשל נהיים מנהלי קבוצה או איך מקבלים משתמש כבוד וכדומה?

מנהלי תת פורום עושים זאת בהתנדבות, מנהלים ראשיים מקבלים שכר פר הודעה(לייק=שקל).

עוזר לך?

בואו נפתח את הקלפים על השולחן - ופשוט נעשה על האש של הפורום 🥰

מי שבחיטוב - שיעשה צ'יט או העמסה.
מי שבמסה - הרוויח.
מי שבפליאו - הכי הרוויח.

אני מוכן להביא כמה דאמבלים לטובת התפוארה 😃

אני אחדד את השאלה,הבדל מבחינת יכולת ותנועתיות באתר (עריכה כלשהי,באנים וכו')

מצטרף לשאלה ומוסיף גם מה ההבדל בין מנהל ראשי לבין מנהל האתר? יש פה הרבה דרגות ולא כל כך הבנתי עדיין מה כל אחת מציינת, יש איזשהו אשכול באתר שמסביר איך למשל נהיים מנהלי קבוצה או איך מקבלים משתמש כבוד וכדומה?

יש שלושה סוגי מנהלים: מנהל פורום, מנהל ראשי ומנהל אתר.
מנהל פורום יכול לתת אזהרות ולהשעות משתמשים, לערוך ולמחוק הודעות, לראות היסטוריה של הודעות ונושאים מחוקים, בעל גישה לפורום מנהלים ואוטומטית מוסיף 10 ק"ג לסקוואט שלו בעת קבלת הניהול.
מנהל ראשי יכול לעשות כמעט הכל במערכת, אבל במעמד קבלת הניהול הסקוואט יורד ב-20 ק"ג משום מה.
מנהלי אתר סתם שמנים.

יש שלושה סוגי מנהלים: מנהל פורום, מנהל ראשי ומנהל אתר.
מנהל פורום יכול לתת אזהרות ולהשעות משתמשים, לערוך ולמחוק הודעות, לראות היסטוריה של הודעות ונושאים מחוקים, בעל גישה לפורום מנהלים ואוטומטית מוסיף 10 ק"ג לסקוואט שלו בעת קבלת הניהול.
מנהל ראשי יכול לעשות כמעט הכל במערכת, אבל במעמד קבלת הניהול הסקוואט יורד ב-20 ק"ג משום מה.
מנהלי אתר סתם שמנים.
@Alikk1998 עוד פיסת מידע על incin

אני חושב שהוא התכוון לזה ששומן=ידע מטורף..
זה נכון כשזה נוגע לליפטרים- יותר שמן יותר חזק יותר חכם, אבל מדובר פה על חיטוב וכידוע לכולם ליפטרים שמנים שלא מחטבים, אז יש לי בעיה... 😛

זה נכון כשזה נוגע לליפטרים- יותר שמן יותר חזק יותר חכם, אבל מדובר פה על חיטוב וכידוע לכולם ליפטרים שמנים שלא מחטבים, אז יש לי בעיה... 😛
כל עוד אתה רואה תוצאות (ואני מניח שאתה כן רואה),אין ממה לחשוש 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית