הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית חגורה ונעליים

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
איזה נעליים זולות עם עקב גבוהה יש לוויטליפטינג או קרוספיט?
ובוא בזמן אני אשמח לדעת איזה חגורה פשוטה מתאימה למתאמן נגיד שמבצע דדליפט 120 קילו או סקוואט 100 לחמישיות(אני לא שם, אבל בקרוב) על משקל 65 קילו. אשמח לדעת איזה חגורה כדאי להזמין RDX או אינזר אקונומי אני מניח.

לא משנה, לא צריך להתעסק בשטויות, נשאר עם הנעליים דמויות אולסטאר ונמשיך להתקדם 😵‍💫🥊

תקציר של האשכול
שלום אני רוצה לקנות חגורה ונעליים
לא חשוב אני לא רוצה

תזמין RDX אם אין לך הרבה כסף ואם יש לך אז תזמין אינזר,אני מעדיף עם לבר ואני מתחרט הזמנתי עם 2 פרונגים. גם תדאג להזמין חגורה שתהיה גדולה שיהיה לך מקום לגדול

• פותח/ת השרשור
תקציר של האשכול
לא חשוב אני לא רוצה

תזמין RDX אם אין לך הרבה כסף ואם יש לך אז תזמין אינזר,אני מעדיף עם לבר ואני מתחרט הזמנתי עם 2 פרונגים. גם תדאג להזמין חגורה שתהיה גדולה שיהיה לך מקום לגדול
תודה אחי.

תקציר של האשכול
לא חשוב אני לא רוצה

לא יודע מה הבעיה שלך עם חגורה שיש לה 2 פינים
למדתי להוריד ולהכניס די מהר כבר

גם אני לא מבין מה כל הרעש והצילצולים לגבי חגורת 2 פרונגים, בהתחלה זה קשה, אבל כמו כל דבר מתרגלים וזה עניין של שנייה שתיים.

גם אני לא מבין מה כל הרעש והצילצולים לגבי חגורת 2 פרונגים, בהתחלה זה קשה, אבל כמו כל דבר מתרגלים וזה עניין של שנייה שתיים.
אני קרוב לחצי שנה עם 2 פרונגים ועדיין יוצא שמתפקשש לי לנעול אותה או להוריד אותה זה מציק ומעצבן אז עדיף להמנע מזה

אני קרוב לחצי שנה עם 2 פרונגים ועדיין יוצא שמתפקשש לי לנעול אותה או להוריד אותה זה מציק ומעצבן אז עדיף להמנע מזה
אולי בחגורה של RDX, כשהאינזר נשברת ומתרככת, זה ממש פשוט.
אני לא ממש מתלהב מהלבר, זה קצת בעייתי עם אתה מגיע על קיבה ריקה\הרבה אוכל\מפוצץ נוזלים [תחרות למשל] ואז צריך לשנות את הגודל עם מברג,
מצד שני זה פיתרון מאוד נוח לנפח 🏋️😅

אני אם הRDX פחות מ3 חודשים
אני כבר מסתדר איתה מעולה ושום דבר לא מתפקשש לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית