הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה ! אני מתחתנת ...

maya_s2014

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי,
אני חדשה כאן, ובמקרה מצאתי את הפורום, אחרי שיצאתי למסע חיפוש אחר עזרה בנושא הרזיה וחיטוב גוף .
אני בת 30 גובה 173 ושוקלת 70 ק"ג.
אני מתחתנת באוגוסט, והייתי רוצה מאוד לרזות 5-7 קילו עד מועד החתונה כאשר האזורים הבעייתיים הם בטן וירכיים 🫤
ניסיתי כבר הרבה דיאטות, אבל תמיד אחרי זמן מה בדיאטה נתקעתי במשקל, ואז פשוט התייאשתי.
אני עובדת בעבודה משרדית, ולכן יוצא לי להתאמן לכל היותר פעמיים בשבוע (במקרה הטוב ) במכון כושר, ושותה 5-6 כוסות קפה ביום.

בתחילת חודש מרץ בניתי לעצמי תפריט חדש מבוסס על ניסיון עבר שלי בדיאטות.
אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפיות גבינה 5 % (או 2 משולשי מון בלאן ) , רבע פלפל.
ביניים (לא תמיד ) מעדן 0%.
צהריים - סלט ירקות (עגבניה, מלפפון, פלפל מכל הצבעים ) + 3 כפות גבינה 5% או חבילת טונה .
ביניים (לא תמיד )- חטיף עד 99 קלוריות
בערב - 2 פרוסות לחם קל + חביתה או 2 כפות גבינה 5%.
במהלך היום אני שותה כ-2 כוסות חלב 1% עם הקפה.

התפריט נותן לי תחושת שובע, אבל אני לא בטוחה כמה הוא טוב בשבילי. כי עד עכשיו לא ירדתי במשקל !

מישהו יכול לסייע לי ?

היי,
אני חדשה כאן, ובמקרה מצאתי את הפורום, אחרי שיצאתי למסע חיפוש אחר עזרה בנושא הרזיה וחיטוב גוף .
אני מתחתנת באוגוסט, והייתי רוצה מאוד לרזות 5-7 קילו עד מועד החתונה כאשר האזורים הבעייתיים הם בטן וירכיים
ניסיתי כבר הרבה דיאטות, אבל תמיד אחרי זמן מה בדיאטה נתקעתי במשקל, ואז פשוט התייאשתי.
אני עובדת בעבודה משרדית, ולכן יוצא לי להתאמן לכל היותר פעמיים בשבוע (במקרה הטוב ) במכון כושר, ושותה 5-6 כוסות קפה ביום.
אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפיות גבינה 5 % (או 2 משולשי מון בלאן ) , רבע פלפל.
צהריים - סלט ירקות (עגבניה, מלפפון, פלפל מכל הצבעים ) + 3 כפות גבינה 5% או חבילת טונה .
התפריט נותן לי תחושת שובע, אבל אני לא בטוחה כמה הוא טוב בשבילי. כי עד עכשיו לא ירדתי במשקל !
מישהו יכול לסייע לי ?

וואו מאיפה להתחיל....
מעיון קצר בתפריט שבנית........מה זה?!?!? זה נראה כמו מה שאני אוכלת רק לארוחת בוקר.

עכשיו...למה את לא יורדת במשקל זו שאלה טובה וקצת יותר מורכבת.
את צריכה לבדוק כמה דברים בשביל לקבל תשובה.
1. כמה זמן את אוכלת ככה?
2. האם במהלך השנים האחרונות היית הרבה בדיאטה?
3. בקפה שלך יש סוכר? כמה? בחביתה יש שמן?
דברים קטנים כאלה משנים מעט את התמונה.

התפריט שלך נראה דל להחריד...
אני חוששת שאם את אוכלת אותו מספיק זמן הגוף שלך פשוט התרגל....
ממליצה לך בלי קשר לקרוא קצת (אלן אראגון, ליין נורטון ומחקרים ומאמרים נוספים חדשים בנושא)
בטוחה שיש גם כאן באתר חומר טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה המהיר 😃

לשאלתך הראשונה- את התפריט החדש שבניתי התחלתי ב1.3.2014.
בנוסף, ב9.1.2013 התחלתי דיאטה לפי תכנית מבוקרת אצל דיאטנית, ירדתי מ83 ק"ג עד 70 ק"ג. מאז עברה שנה- המשכתי לאכול לפי התפריט של הדיאטנית, אך לא הצלחתי לרזות יותר. לכן, וככל שמועד החתונה התקרב- החלטתי לנסות דיאטה יעילה יותר.

2. מאז ומתמיד סבלתי מעודף משקל, לפיכך לעתים קרובות הייתי בדיאטה.
3. אני שותה קפה ללא סוכר. ואני לא שותה אף משקה ממותק . אני שותה סודה, מים, וקפה.

היי מאיה וברוכה הבאה לפורום

קודם כל מזל טוב מכל חברי וחברות LBS שאת מתחתנת

אני אעשה אתך מה שאנחנו עושים עם כל חבר וחברה שנרשמים לאתר - להתחיל לקרוא.

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

http://www.kilogram.co.il/875/תפריטי-תזונה-לנשים-למטרת-חיטוב-והורדת/

תודה רבה על המענה המהיר
לשאלתך הראשונה- את התפריט החדש שבניתי התחלתי ב1.3.2014.
בנוסף, ב9.1.2013 התחלתי דיאטה לפי תכנית מבוקרת אצל דיאטנית, ירדתי מ83 ק"ג עד 70 ק"ג. מאז עברה שנה- המשכתי לאכול לפי התפריט של הדיאטנית, אך לא הצלחתי לרזות יותר. לכן, וככל שמועד החתונה התקרב- החלטתי לנסות דיאטה יעילה יותר.
2. מאז ומתמיד סבלתי מעודף משקל, לפיכך לעתים קרובות הייתי בדיאטה.
3. אני שותה קפה ללא סוכר. ואני לא שותה אף משקה ממותק . אני שותה סודה, מים, וקפה.

ממ...נראה לי שלא כ"כ תאהבי את התשובה שלי...אבל אני אגיד בכל זאת.
כשנמצאים לאורך זמן ל דיאטה דלה כ"כ...הגוף מתרגל, חילוף החומרים מאט וקשה יותר לרדת במשקל.

אפשר בהחלט לצאת מזה אבל זה לוקח זמן ומאמץ וכולל למרבה האירוניה....להתחיל לאט לאט לאכול יותר.
אני חוששת שזה לא יעשה עבודה טובה כמו שציפית בלהכין אותך לקראת החתונה.
אבל, היי...בחיים יש בחירות קשות:)

אם בכל זאת אנסה לייעץ לך משהו שרלוונטי לך לעכשיו- נסי להכניס עוד קצת קלוריות לתפריט ולגוון קצת את צורת האימונים האירובים שלך.
נסי אימוני HIIT (חפשי בגוגל אם לא שמעת על זה:)
גם להרים כבד לא יזיק...מקסימום זה יועיל:)

אני לעומת זאת אמליץ לך חד משמעית להרשם ליעוץ אישי. יש לך 5 חודשים מינוס. עם יעוץ מקצועי את יכולה לרדת לפחות 5 קג ולעבוד על חיטוב הגוף.
בלי ספק ההוצאה הכי!!! משתלמת בחיים!!

וכמובן מזל טוב.

היי,
אני מתחתנת באוגוסט, והייתי רוצה מאוד לרזות 5-7 קילו עד מועד החתונה כאשר האזורים הבעייתיים הם בטן וירכיים 🫤

מישהו יכול לסייע לי ?
אהלן מאיה, קודם כל אני מאחל לך מזל טוב.
עכשיו לפי הנתונים שלך את ממש בסדר מבחינת יחס של גובה ומשקל אבל אם אתה רוצה להרזות עוד אני ממליץ לך לא לעשות את מה שרוב המתחתנות עושות שזה דיאטת כאסח לפני החתונה בשביל להכנס לשמלה ואחרי החתונה להשמין אפילו יותר ממה שהיית, אני כן ממליץ לך לסגל לעצמך אורך חיים בריא, לאכול קצת פחות פחמימות וקצת יותר חלבונים, לרוץ כמה פעמים בשבוע, לעשות אימונים אנאירוביים ( אל תדאגי זה לא ״ינפח״ אותך כמו שרוב הנשים נוטות להאמין) ואולי אפילו להיעזר באיש מקצוע, או הייעוץ פה באתר, בסך הכל אוגוסט זה עוד הרבה זמן ויש לך את הזמן לעשות שינוי אמיתי בחיים שלך ולהיכנס לנישואים האלה חדשה רעננה ובריאה יותר.
בהצלחה!

Back
למעלה תחתית