הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5/3/1 לגבי ג'וקרים

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
אני כרגע בסבב הראשון בשבוע השני של התוכנית 531 במתכונת של חיטוב , אני מתחיל היום אימון ראשון של הסבב השני (3X3)
ורציתי לדעת לגבי גו'קר , אם אני רוצה לדפוק ג'וקר , זה צריך להיות באחוזים מסויימים ?
נניח שהסט האחרון שלי זה 95 אחוז , והחלטתי לעשות ג'וקרים , אני מעלה באחוזים מסויימים ? לדוגמא 100,105,110 אחוז ?
יש כמות מסוימת של אחוזים שצריך להעלות בה בג'וקרים בהדרגה ? או שאני פשוט עושה כמה משקל/אחוזים שאני חושב
זה די חשוב כי תכף יש לי אימון ...

• פותח/ת השרשור
אתה מעלה ב5-10% בכל סט שאתה עושה.
וזה יכול להיות קפיצות לא רציפות ? למשל 100 אחוז ואז 110 אחוז ואז 115 אחוז ? אם הבנת אותי ...
ועוד שאלה , לגבי תרגילי העזר , צ'ין אפס,מקבילים,ופלאנק , אין מצב שאני מסוגל לעשות 5 סטים של 10 , מקבילים אני בקושי עושה 8 לסט אחד
מה לעשות ? לעשות 5XMAX ? או להוריד את מספר הסטים ל3?

אפשר לפרט על הגוקר סט? אני מעוניין לנסות תתוכנית?ואיך זה משתלב עם הbbb
גוקר סטס זה שביום טוב אחרי הסט שלך למקס חזרות אתה ממשיך להעלות את המשקלים בקפיצות של 5-10% עד לסינגל כבד. כמובן שאם הpr שלך ל150 קילו זה 8 חזרות ונתת היום 5 - יש לך יום לא טוב ואין ממש סיבה ללכת על גוקרים. אחרי הגוקרים אתה ממשיך לfsl ולbbb
משתלב מעולה עם bbb כי זאת לא תוספת ענקית של נפח אלא תוספת לעצימות

וזה יכול להיות קפיצות לא רציפות ? למשל 100 אחוז ואז 110 אחוז ואז 115 אחוז ? אם הבנת אותי ...
ועוד שאלה , לגבי תרגילי העזר , צ'ין אפס,מקבילים,ופלאנק , אין מצב שאני מסוגל לעשות 5 סטים של 10 , מקבילים אני בקושי עושה 8 לסט אחד
מה לעשות ? לעשות 5XMAX ? או להוריד את מספר הסטים ל3?
ברור. כל הקטע בגוקרים זה שזה לפי הרגשה. אתה יכול גם להעלות ב8.6322667% אם בא לך. ומבטיח לך שגם אם תכלה ב4% לא יהיה סוף העולם.
לא יכול לעשות 5x10?אל תעשה 5x10 אף אחד לא מחייב אותך פשוט תעשה כמה שאתה יכול ותשאף להתקדם לזה ולא במשקלים.

כי יש תבנית התקדמות ותוכנית מסודרת, גם אם אתה מרגיש מצויין ובא לך לדפוק 110% למה לסכן את עצמך בכשל?
עדיף להתקדם לפי התבנית אבל להתקדם מאשר פתאום לנסות משקלים לא קשורים , לא הדרגתיים. אנחנו בונים כוח לאורך זמן- לא באותו אימון.

כי יש תבנית התקדמות ותוכנית מסודרת, גם אם אתה מרגיש מצויין ובא לך לדפוק 110% למה לסכן את עצמך בכשל?
עדיף להתקדם לפי התבנית אבל להתקדם מאשר פתאום לנסות משקלים לא קשורים , לא הדרגתיים. אנחנו בונים כוח לאורך זמן- לא באותו אימון.
וונדלר מאד ממליץ על גוקרים והוא אומר שהן ממש חלק בלצי נפרד מהרוטינה

• פותח/ת השרשור
גוקר סטס זה שביום טוב אחרי הסט שלך למקס חזרות אתה ממשיך להעלות את המשקלים בקפיצות של 5-10% עד לסינגל כבד. כמובן שאם הpr שלך ל150 קילו זה 8 חזרות ונתת היום 5 - יש לך יום לא טוב ואין ממש סיבה ללכת על גוקרים. אחרי הגוקרים אתה ממשיך לfsl ולbbb
משתלב מעולה עם bbb כי זאת לא תוספת ענקית של נפח אלא תוספת לעצימות

ברור. כל הקטע בגוקרים זה שזה לפי הרגשה. אתה יכול גם להעלות ב8.6322667% אם בא לך. ומבטיח לך שגם אם תכלה ב4% לא יהיה סוף העולם.
לא יכול לעשות 5x10?אל תעשה 5x10 אף אחד לא מחייב אותך פשוט תעשה כמה שאתה יכול ותשאף להתקדם לזה ולא במשקלים.
אוקיי הבנתי אחי , אבל לגבי תרגילי העזר , לא הבנתי כל כך , עדיף לעשות 5XMAX לפי מה שאתה אומר ? גם אם זה יהיה חזרות אחדות ? העיקר לתת את המקסימום?

כל הקטע של ג'וקר זה לא להגיע לכשל , בגלל זה לא עושים אותו כל אימון אלא מתי שיש כוח ומרץ עודף , עולים לאט לאט ולא ישר דופקים 110 אחוז , אם רואים שאפשר לתת עוד אז זה אפשרי ואפילו טוב

אין לי בעיה עם זה, כל אחד והגישה שלו לגביי האימונים.

אני מאד אוהב את התבנית של 5\3\1 ואני אישית לא הייתי עושה את הג'וקרים זה הכל...

גוקרים הם חלק מ531 ביונד

גם לא אהבתי את הספר החדש אז מה?

לעשות סינגלים במהלך הסבב באוף סיזן זה בזבוז זמן , עדיף להשקיע את הזמן בלהתקדם מאשר בלבדוק כוח

התבנית הישנה והטובה של 5/3/1 היא מעולה ואין מה לגעת

יש אנשים (כמוני למשל) שסינגלים כבדים זה must בישבילם .
אם אני לא יעשה סינגלים כבדים לא משנה כמה אני יתחזק בתרגיל לחזרות אני ירד בכוח בסינגלים.

אוקיי הבנתי אחי , אבל לגבי תרגילי העזר , לא הבנתי כל כך , עדיף לעשות 5XMAX לפי מה שאתה אומר ? גם אם זה יהיה חזרות אחדות ? העיקר לתת את המקסימום?

כל הקטע של ג'וקר זה לא להגיע לכשל , בגלל זה לא עושים אותו כל אימון אלא מתי שיש כוח ומרץ עודף , עולים לאט לאט ולא ישר דופקים 110 אחוז , אם רואים שאפשר לתת עוד אז זה אפשרי ואפילו טוב
לא הייתי עושה מקס אלא מנזה לשמור על כמות חזרות אחידות. אם אתה עושה 8 מקסימום אז נניח להתחיל מאיזה 5x5 ולנסות לשפר את החזרות. סט אחרון תמיד למקס חזרות. כל אימון שאתה מרגיש שאתה מסוגל להעלות את כל הסטים שנותרו לך בחזרה תנסה, מקסימום אם יצא לך פתאום 6,7,7,7,6 זה לא נורא ואימון אחרי תנזה להעלות גם את הזט האחרון וכו

אם אני לא יעשה סינגלים כבדים לא משנה כמה אני יתחזק בתרגיל לחזרות אני ירד בכוח בסינגלים.
אני מקווה שאתה לא באמת חושב שאם אתה מוסיף 50 קילו לRM5 שלך אתה יורד בכוח בסינגל, נכון?

אני מקווה שאתה לא באמת חושב שאם אתה מוסיף 50 קילו לRM5 שלך אתה יורד בכוח בסינגל, נכון?
תיהיה ראלי..
אני אומר לך איך אני . בשביל לשמור על המשקלי עבודה- גם המקסימליים וגם הסאבמקסימליים אני צריך לעיתים קרובות לבצע סינגלים כבדים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית