הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי מה שאכלתי היום האם אפשר לקחת קערה כזו ?

• פותח/ת השרשור AvivOz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
היי ,

אכלתי היום :

נס קפה.
2 פריכיות עם חומוס.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר).
בננה.
5 תותים.
נס קפה.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר) + כמה עלים + איזה 5 חתיכות של ארטישוק.

האם אחרי כל זה קערת קורנפלקס של ברנפלקס משהו כזה :

http://images2.mysupermarket.co.il/Products_1000/87/008287.jpg?v=2

יהיה מוגזם ?

אני שוקל 62 גובה 1.72 - 1.73.

נערך לאחרונה:
היי ,

אכלתי היום :

נס קפה.
2 פריכיות עם חומוס.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר).
בננה.
5 תותים.
נס קפה.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר) + כמה עלים + איזה 5 חתיכות של ארטישוק.

האם אחרי כל זה קערת קורנפלקס של ברנפלקס משהו כזה :

http://images2.mysupermarket.co.il/Products_1000/87/008287.jpg?v=2

יהיה מוגזם ?

אני שוקל 62 גובה 1.72 - 1.73.

תחשב ערכים סופיים של מה שאכלת,
אם הקערת ברנפלקס הזאת נכנבת לערכים היומיים הסופיים שלך, בתיאבון.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות , האם מה שאכלתי היום מוגזם ?

קורנפלקס בריאות עם פקנים מסוכרים (קערה) , חצי כוס חלב.
נס קפה עם רבע חלב או חצי ו-2 כפיות סוכר.
צלחת פירה ועוד חצי צלחת + 2 חתיכות בינוניות של חזה עוף , 3 חתיכות קטנה + 3 כפות של כרוב במיונז בייתי.

זה מוגזם עד כה ? אני מתכן לאכול ככה בהמשך , בננה אחת ו-5 תותים.

ובערב משהו בקטנה ממש וזהו נראה לי .. זה מוגזם ?

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה ושבוע טוב 😃.

אני לא , זה מה שאכלתי עד כה :

צלחת פירה ועוד חצי צלחת + 2 חתיכות בינוניות של חזה עוף , 3 חתיכות קטנה + 3 כפות של כרוב במיונז בייתי.
בננה גדולה , תמר מיובש , 6 תותים , פקן מסוכר (4).

יש שיפור ?

יש שיפור ?
נו די כבר

יש שיפור ?

זהירות, הטרלות.

אתה לא אוכל מספיק בכלל. תחשב קלוריות. אתה צריך לאכול לפחות 2500 קלוריות ליום אם אתה רוצה שיהיה סיכוי כלשהו שתעלה במסת שריר. להערכתי אתה לא מגיע אפילו ל1500.
אני אוכלת 6 ארוחות ביום. כל 3 שעות ארוחה. ואני לא מתכוונת לסלט ירקות. למשל היום בצהריים אכלתי 200 גרם חזה הודו עם מעט שמן זית (חצי צלחת בערך), עוד חצי צלחת של תפוחי אדמה עם שעועית לבנה, סלט ירקות עם טחינה גולמית ושתיתי כוס מיץ תפוזים סחוט. זה בערך הגודל של כל הארוחות שלי-ואני בחורה.
אתה מצחיק- עאלק 6 תותים תגיד אתה נורמאלי. תתחיל לאכול אם אתה רוצה לגדול!!!!!! היום הייתי ממליצה לך סביבות 16:00-17:00 לאכול איזה קערת שיבולת שועל עם יוגורט ופרי ובארוחת ערב (סביבות 20:00) לאכול 2-3 פרוסות לחם לא קל עם 2 ביצים, חצי גביע קוטג/טונה וסלט ירקות גדול עם שמן זית ולשתות איזה כוס חלב. לפחות!!!!!

זה לא הטרלות, זה רק אביב הנודניק. אביב, סיכמנו את הנושא כבר בת'ראד הקודם, לא?! חלאס כבר עם השאלות המפגרות, החסרות משמעות והמציקות האלו שכבר ענו לך עליהן כל כך הרבה אנשים. כל כך הרבה ענו לך שאתה צריך ללכת להיבדק אצל רופא נפשי מחשש לנטייה לאנורקסיה (שקיימת אצלך בוודאות), ועוד יותר אנשים ענו לך ש-ת-ל-ך כ-ב-ר ל-ק-ר-ו-א-!
אבל אתה בשלך, מסרב! דיי כבר!

• פותח/ת השרשור
תודה לכם , מיכל , הקשבתי טיפה לך , אכלתי עכשיו סלט עם 2 פריכיות וחומס , ובסלט היו 3 חתיכות קטנות עיגולים כאלה של חזה עוף + חטיף אנרגיה של 96 קלוריות , לדעתכם זה מספיק ? אם לא אני אקח גם קערת קורנפלקס עכשיו ...

עומר , אני לא צריך טיפול , אתה עזרת לי מאוד בפורום ובאמת שאני מודה לך , אבל , אני פשוט מקבל טיפה הכוונה בזכותכם והנה עכשיו אני מחכה לראות מה תענו כדי שאדע אם לקחת עוד צלחת כדי להיות במצב של שמירה על משקל ולא עלייה ...

וגם לגבי זה כבר ענו לך - יש מחשבוני תזונה ונוסחאות מאוד מאוד מדוייקות שכל ילד שיודע חוקי קדימויות של מתמטיקה (סוגריים ראשונים, כפל לפני חיבור וכו') יכול לחשוב אותן!
תשב, ותחשב!!! אף אחד בפורום לא המחשבון שלך ואף אחד גם לא יישב לחשב בשבילך!

http://www.netogreen.co.il/ - מחשבון תזונה!

נוסחה לחישוב RMR (כמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום בהנחה שאתה לא מתאמן וכו') - (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
וגם לגבי זה כבר ענו לך - יש מחשבוני תזונה ונוסחאות מאוד מאוד מדוייקות שכל ילד שיודע חוקי קדימויות של מתמטיקה (סוגריים ראשונים, כפל לפני חיבור וכו') יכול לחשוב אותן!
תשב, ותחשב!!! אף אחד בפורום לא המחשבון שלך ואף אחד גם לא יישב לחשב בשבילך!

http://www.netogreen.co.il/ - מחשבון תזונה!

נוסחה לחישוב RMR (כמה קלוריות אתה צריך לאכול ביום בהנחה שאתה לא מתאמן וכו') - (10 x בק"ג משקל) + (6.25 x בס"מ גובה) – (5 x גיל) + 5

בהצלחה!!
תודה עומר !

אני מחשב עם המחשבון הזה זה זמן רב , אבל , לא נראה לי הגיוני , שאני אכלתי היום בצהריים 1000 קלוריות , בנוסף אני רוצה לשואל אותך עוד שאלה , תקשיב שנייה , איך אתה אומר שמה שאני אוכל הוא קצת ? תסתכל בבקשה על היום מגומר , גם עם מה שאכלתי בערב :

2 פריכיות עם חומוס.
סלט עם עגבנייה , מלפפון , בצל , 3 חתיכות עיגוליות של חזה עוף + 2 פריכיות עם חומוס.
חטיף אנרגיה של 96 קלוריות.

איך זה ^^ , לא הרבה ? אני חייב להבין מה לא הרבה פה ? כיסיתי את כל הארוחות ביום ואם אני אחשב הגעתי ל-2000 , זה הרבה , תסתכל שוב על זה , אני לא מטריל ולא רוצה להציק , אני בסך הכל רוצה לדעת אם זה סביר או לא , ככה אני יודע לסדר את הפעמים הבאות ...

אני בחורה ואוכלת תפריט של מינימום 2500. אתה בקושי אוכל וגם כשייעצתי לך לא ממש הקשבת. לא הזכרתי פריכיות ולא חומוס ולא חזה עוף וגם לא אכלת ב17:00 ארוחה נוספת כמו שייעצתי לך אז בשביל מה אתה מתייעץ?!?!

• פותח/ת השרשור
אני בחורה ואוכלת תפריט של מינימום 2500. אתה בקושי אוכל וגם כשייעצתי לך לא ממש הקשבת. לא הזכרתי פריכיות ולא חומוס ולא חזה עוף וגם לא אכלת ב17:00 ארוחה נוספת כמו שייעצתי לך אז בשביל מה אתה מתייעץ?!?!
לא הייתי בשעה 5 בבית לכן , כאשר ראיתי את התגובה שלך אכלתי , תראי , אני לא מתאמן , ככה שאני לא רוצה לאכול ולעלות במשקל , אכלתי עכשיו בנוסף תפוח ועוד 5 תותים , את רואה שאני משתדל , אבל היום ממש הגזמתי לפי מה שאני מרגיש ...

תודה עומר !

אני מחשב עם המחשבון הזה זה זמן רב , אבל , לא נראה לי הגיוני , שאני אכלתי היום בצהריים 1000 קלוריות , בנוסף אני רוצה לשואל אותך עוד שאלה , תקשיב שנייה , איך אתה אומר שמה שאני אוכל הוא קצת ? תסתכל בבקשה על היום מגומר , גם עם מה שאכלתי בערב :

2 פריכיות עם חומוס.
סלט עם עגבנייה , מלפפון , בצל , 3 חתיכות עיגוליות של חזה עוף + 2 פריכיות עם חומוס.
חטיף אנרגיה של 96 קלוריות.

איך זה ^^ , לא הרבה ? אני חייב להבין מה לא הרבה פה ? כיסיתי את כל הארוחות ביום ואם אני אחשב הגעתי ל-2000 , זה הרבה , תסתכל שוב על זה , אני לא מטריל ולא רוצה להציק , אני בסך הכל רוצה לדעת אם זה סביר או לא , ככה אני יודע לסדר את הפעמים הבאות ...
תגיד לא נמאס לך לכתוב כל פעם מה אתה אוכל ? יש לך מחשבון תזונה והמחשבון מבין יותר מכל אחד פה בכמה קלוריות כל דבר אז אולי תשקיע קצת בעצמך במקום לתת לאנשים אחרים לעשות לך תעבודה , אתה או כפוי טובה או מפונק

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית