ייעוץ אחרי מה שאכלתי היום האם אפשר לקחת קערה כזו ?

• פותח/ת השרשור AvivOz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
היי ,

אכלתי היום :

נס קפה.
2 פריכיות עם חומוס.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר).
בננה.
5 תותים.
נס קפה.
3 חתיכות של כרובים ממולאים עם אורז ובשר טחון (נראה לי בקר) + כמה עלים + איזה 5 חתיכות של ארטישוק.

האם אחרי כל זה קערת קורנפלקס של ברנפלקס משהו כזה :

http://images2.mysupermarket.co.il/Products_1000/87/008287.jpg?v=2

יהיה מוגזם ?

אני שוקל 62 גובה 1.72 - 1.73.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד לא נמאס לך לכתוב כל פעם מה אתה אוכל ? יש לך מחשבון תזונה והמחשבון מבין יותר מכל אחד פה בכמה קלוריות כל דבר אז אולי תשקיע קצת בעצמך במקום לתת לאנשים אחרים לעשות לך תעבודה , אתה או כפוי טובה או מפונק
תודה על התשובה ושבוע טוב 😃.

כתבתי , שאני מחשב , אבל זה לא יוצא הגיוני נראה לי , כי הכמויות שאני כותב ככל הנראה לא נכונות ... אבל יכול להיות שהם כן.

תודה לכולם עזרתם לי מאוד 😃.

אפשר לנעול 😃.

שבוע טוב לכולם 😃.

אתה לא מתאמן?????? אז מה חפרתלנו כ"כ הרבה???? הרגת אותי עכשיו... בחורצ'יק זה אתר שמיועד למתאמנים....

• פותח/ת השרשור
חחח 6 תותים בננה ונס קפה.
זה נשנושים שאני לא מחשיב בכלל בתפריט

חחח תודה על התגובה והמשך שבוע טוב 😃.

אתה לא מתאמן?????? אז מה חפרתלנו כ"כ הרבה???? הרגת אותי עכשיו... בחורצ'יק זה אתר שמיועד למתאמנים....

תודה על התגובה והמשך שבוע טוב 😃.

לא רק , זה אתר שאפשר לבקש יעוץ , באים לפה גם אנשים שמבקשים תפריט לשמירה על משקל וכו' , לא כולם באים כאנשים מתאמנים ...

אז ביחס לזה שאני לא מתאמן מה שאני אוכל הוא מוגזם ? עכשיו אני מרגיש שאכלתי יותר מדי ... חבר'ה , בתור אחד שלא מתאמן זה מוגזם ? ראיתם אותי בתור מתאמן עד עכשיו ?

דיייייי!!!!!!
אתה חולה נפש, עזוב אותנו....
סליחה שאני כותבת את זה, אבל אנשים, בואו נפסיק להגיב לו. רק ככה יפסיק לחפור!!!!!

דיייייי!!!!!!
אתה חולה נפש, עזוב אותנו....
סליחה שאני כותבת את זה, אבל אנשים, בואו נפסיק להגיב לו. רק ככה יפסיק לחפור!!!!!
תודה על התגובה והמשך שבוע טוב☺.

עזרתם לי מאוד המשך שבוע טוב לכולם ותודה ☺.

אפשר לנעול ואבקש לנעול בבקשה ☺.

תאכל איזה פי 3 או 4 מזה
תנסה להגיע לפחות ל-2200 קלוריות בלי קשר לגובה ומשקל וזה זה סתם מספר שזרקתי שבן אדם נורמלי צריך לאכול

חחח החלפת שם?!?! מה שלא יזהו שזה אתה החופר? וואי אתה הזוי בנאדם

או אידיוט.
מצטער על היחס, פשוט זה כבר נהיה ממש מעיק. רוצה לדעת אם אכלת מספיק? שב ותחשב!
לא ניראה לך הגיוני? אתה כנראה מכניס כמויות לא טובות!
הפתרון - קנה משקל למטבח!

וזהו! לאף אחד לא משנה מה אכלת כל יום, בייחוד לא הנס קפה עם ה-22.573 מ"ל חלב שלך.

אגב, זה שאתה ממשיך לשאול מראה לא רק שאתה לא מחשב במחשבון קלוריות אלא גם שלא חישבת את ה RMR. ההגדרה לכמה לאכול נורא מדוייקת. אין מה לשאול יותר מידיי! הגעת לRMR שחישבת (כמובן שבמידה ו"גילית" את זה בעזרת שימוש במחשבים תזונה)? אכלת מספיק. לא הגעת? תאכל עוד. זה הכל! אין לך מה לשאול!!!

• פותח/ת השרשור
מיכל , לא החלפתי שם , אלה , הייתי דרך הטלפון אז המכשיר חייב להתחברות אחרת.

בכל מקרה , אני לא טרול , ולא חולה נפש , אני מעדיף שינעלו את הטופס הנ"ל , באמת , אני באתי לקבל טיפה תשובות ונכון שאני חופר , סליחה על ההצקה.

אני לא הגעתי לפה בכדי לריב עם אנשים , תודה על העזרה לכולם המשך שבוע טוב 😃.

פשוט תבין שזה בסדר לשתף מה אתה אוכל פעם-פעמיים-שלוש פעמים, אבל כל רגע וכל יום מה אכלת זה ממאיס את עצמך על כל המגיבים ולאף אחד כבר אין חשק לענות לך ברצינות. קח מחשבון (לא באינטרנט) ותקח לך איזה חצי שעה פנויה, ושב בנחת פריט פריט ופשוט תחשב

תאכל חלבון אתה רק מכניס לעצמך פחמימה לגוף, אז מה אתה רוצה?

נס קפה עם רבע חלב, שני תותים ופקן מסוכר.

כצפוי, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית