הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

elikoil

משתמש מתחיל
49
5
נק' מוניטין:
16
49
5
מתאמן כשנה.

גובה 1.80
משקל: 98 ק"ג

אין לי מושג לגבי אחוז שומן. יש הערכה כלשהי?

מתאמן שנהה ?? איפה בבית ??

מה אתה רציני תתחיל לקחת את עצמך בידיים תרוץ יותר רק ארובי וקצת משוקולת חופשי !!

אפשר לדעת למה צינזרת את השעון ?

מה ציפית שיענו לך ?

אתה 30+, ויש משמעות לפלוס

מתאמן שנהה ?? איפה בבית ??

מה אתה רציני תתחיל לקחת את עצמך בידיים תרוץ יותר רק ארובי וקצת משוקולת חופשי !!

אני שואל אותך ותענה מהר.

מדוע אתה חושב שאתה יכול להתבדח על חשבון האחר?

מחכה לתשובה, תודה.

מתאמן כשנה.

גובה 1.80
משקל: 98 ק"ג

אין לי מושג לגבי אחוז שומן. יש הערכה כלשהי?

אהלן וברוך הבא לפורום,

מאיזה משקל התחלת להתאמן לפני כשנה?

מהי תכנית האימונים שלך, האם אתה עוקב בקפידה על מה שאתה אוכל?

אשמח לקבל מעט פרטים על מנת שאוכל לייעץ לך.

אני שואל אותך ותענה מהר.

מדוע אתה חושב שאתה יכול להתבדח על חשבון האחר?

מחכה לתשובה, תודה.

לא התבדחתי אפילו לא חשבתי על זה התכוונתי ברצינות לא בקטע של להתבדח שיקח את עצמו בידיים שנה של אימונים בחדר כושר וזאת התוצאה פשוט נראה לי שהוא קצת מתבדח אז אמרתי שיקח את עצמו בידיים בשביל לראות תוצאה אמיתית

לא התבדחתי אפילו לא חשבתי על זה התכוונתי ברצינות לא בקטע של להתבדח שיקח את עצמו בידיים שנה של אימונים בחדר כושר וזאת התוצאה פשוט נראה לי שהוא קצת מתבדח אז אמרתי שיקח את עצמו בידיים בשביל לראות תוצאה אמיתית

הבא נראה מה ״ההיסטוריה״ של הבחור וניהיה יותר חכמים.

תודה.

• פותח/ת השרשור
שלום לך אייל,

לשאלתך, ואולי גם לילדון המלעיז מלמעלה:

התמונה שאתה רואה כאן, היא לאחר השלת 25 ק"ג ממשקל גופי, ש-12 ק"ג, הושלו בעזרת אימונים במכון הכושר.

כשנכנסתי לחד"כ לפני כשנה, עמד אחוז השומן שלי על 30% ואז משקל גופי היה כ-110 ק"ג

עברה שנה שבה המשכתי וניסיתי לשמור על מאזן קלורי שלילי, תוך שאני מקפיד על 3-5 ימי אימון שבועיים
שמתוכם שעה אימון כוח, ושעה אימון אירובי - הליכה מהירה על הליכון או סטפר

לא רואים זאת כ"כ בתמונה, אך אני מרגיש שהתחטבתי מעט {הרגשה אישית}, אך את התוצאות לאימוני הקשים
איני רואה לצערי, מכיוון שהבטן מסרבת לרדת לגמרי, ולמען האמת, אין לי שמץ של מושג כמה אחוזים ממשקל גופי הוא שומן
וכמה משקל רזה הכולל שרירים.

הותאמה לי תוכנית מסויימת במכון אם כי בסיסית למדי, במכון בו אני מתאמן לא ממש לוקחים אותך ברצינות רגע לאחר ששילמת את דמי המנוי.
ורוב התרגילים אותם אני מבצע, מבוססים על למידה עצמית באמצעות סרטונים והדרכות ברשת.

אשמח ואודה לעזרתך

לכל הליצינים שמיהרו לקפוץ.. מאיפה אתם יודעים את ההיסטוריה שלו ומאיפה הוא התחיל?
אני שנתיים מתאמן ועד לפני 8-10 חודש הייתי נראה כמו שקית ערגליות.

• פותח/ת השרשור
גם אני שואל את עצמי,

אולי הוא חשש שיזהו אותו ברחוב 😉

ומלבד העניין הפעוט והשולי הזה, יש אפשרות שתוכל להתייחס אל עצם העניין שלשמו פתחתי את הפוסט?

שלום לך אייל,

לשאלתך, ואולי גם לילדון המלעיז מלמעלה:

התמונה שאתה רואה כאן, היא לאחר השלת 25 ק"ג ממשקל גופי, ש-12 ק"ג, הושלו בעזרת אימונים במכון הכושר.

כשנכנסתי לחד"כ לפני כשנה, עמד אחוז השומן שלי על 30% ואז משקל גופי היה כ-110 ק"ג

עברה שנה שבה המשכתי וניסיתי לשמור על מאזן קלורי שלילי, תוך שאני מקפיד על 3-5 ימי אימון שבועיים
שמתוכם שעה אימון כוח, ושעה אימון אירובי - הליכה מהירה על הליכון או סטפר

לא רואים זאת כ"כ בתמונה, אך אני מרגיש שהתחטבתי מעט {הרגשה אישית}, אך את התוצאות לאימוני הקשים
איני רואה לצערי, מכיוון שהבטן מסרבת לרדת לגמרי, ולמען האמת, אין לי שמץ של מושג כמה אחוזים ממשקל גופי הוא שומן
וכמה משקל רזה הכולל שרירים.

הותאמה לי תוכנית מסויימת במכון אם כי בסיסית למדי, במכון בו אני מתאמן לא ממש לוקחים אותך ברצינות רגע לאחר ששילמת את דמי המנוי.
ורוב התרגילים אותם אני מבצע, מבוססים על למידה עצמית באמצעות סרטונים והדרכות ברשת.

אשמח ואודה לעזרתך

אהלן,

צחקנו נהנו ועכשיו ניהיה מעט יותר רציניים.

ראשית כל, שאפו על השלת ה25 ק"ג - אתה עובד קשה ויש עוד דרך ארוכה ומפרכת לפניך.

מהמעט שאני מצליח להבין ממך, למעשה, אתה למדת את הבסיס לבד - לצערי, כמו במרבית ממכוני הכושר לא באמת מייחסים חשיבות למתאמן חדש.

אני יודע איך זה מתנהל, מגיע מתאמן חדש - מכתיבים לו 1,2,3 ושולחים אותו להתאמן לבד.

מה שעלייך לעשות הוא דבר כזה.

1. לפרט את תכנית האימונים שלך.

2. להגיד לי בדיוק מה אתה אוכל, או פחות או יותר מה אתה אוכל על בסיס יומי שאני אדע איפה אתה עומד מבחינת ערכים.

ודבר חשוב ואחרון שיש לי לציון בהודעה זו היא שבשנה הראשונה של המתאמן, לפעמים יותר לפעמים פחות - לא באמת יודעים מה אנחנו עושים (כולל אותי), אני בפעם הראשונה שעשיתי פרפר(חזה) זה היה בעמידה - לא היה לי שמץ.

התחלתי לראות תוצאות לאחר שנה, ולאחר שנה וחצי כבר הבנתי יותר מה אוכלים כמה ואיך.

אשמח אם תענה לשאלותיי ומשם נתקדם הלאה, בכל אופן אני מעביר את הדיון למתחילים בתזונה ואימונים.

תודה.

• פותח/ת השרשור
שלום אייל,

לבקשתך, אני מצטרף כאן את תוכנית האימונים כפי שנרשמה לי במכון - ABC.
חשוב לי לציין, שלעניות דעתי, התוכנית נראית בסיסית למדי, ומכיוון שכך, הוספתי לא מעט תרגילים שלא נרשמו לי שם.
מלבד דדליפט וסווקאט, שעדיין לא התחלתי לבצע כי איני שולט נכון בטכניקה וזה לא ממש מעניין שם מישהו...

כמו כן,
מצורפת טבלה של כל המזונות אותם אכלתי בסה"כ במשך היום, הרשימה היא מאתמול, ואני מנסה להצמד פלוס מינוס לתפריט הזה.
מלבד בסופי שבוע, שאז אני אוכל "כמו בן אדם" ולא ממש סופר קלוריות.

מודה לך מאוד על הרצון לעזור

1383566_10203448650561916_809684153_n.jpg 10150587_10203448644561766_2007588509_n.jpg

אתה חי על 1000 קלוריות ו-80 גר חלבון??
זה פשוט לא נורמאלי. כמעט איבדתי שפיות על 1200 קלוריות..
אני בשוק ששרדת שנה! אבל אם כבר שרדת, אפשר לנחם אותך שההמשך יהיה הרבה יותר קל. אתה אמור לאכול כמעט כפול קלוריות ולפחות פי שניים גרם חלבון.

מה שאתה צריך לעשות, לעניות דעתי הצנועה, היא לצאת לנייטרלי, לאזן את הגוף.

ולהתחיל עם חיטוב מ-0. תזרוק את התוכנית לפח אדוני היקר, קח תוכנית fbw מהפורטל.
להתחיל עם מאזן קלורי שלילי ולהחסיר ולהחסיר ולהחסיר עד שתגיע למינימום הנדרש - ומשם תגביר פעילות אירובית.

לקרא את המאמרים בפורטל - זו ההמלצה הראשונה שלי. תשב לך על כוס הנס האחרונה שלך לתקופה הקרובה(לכאורה בלבד ;) ) ותשקיע את הזמן בלקרא ולהטמיע את המידע.

להירשם לייעוץ אישי - בהנחה והדרכה צמודה ממיטב אנשי המקצוע שווה לך את הכסף והזמן - זו הבחירה השנייה בטיבה שתוכל לעשות.

אני מאחל לך המון המון המון הצלחה, ובעיקר סבלנות. זה לוקח זמן.

• פותח/ת השרשור
אתה חי על 1000 קלוריות ו-80 גר חלבון??

בוא נאמר שזהו התפריט שלי, עם שינויים מינוריים פה ושם, במשך שנה. כשפה ושם, היו מעידות וחריגות {כמו כולם, אני חושב} בעיקר באירועים ובחגים.

סה"כ כמות החלבון שמופיעה בטבלה, לא כוללת את מנת אבקת החלבון שאני לוקח, לעיתים אפילו שתיים.

התהליך קשה מאוד, ביחוד לאדם שתמיד אהב לאכול ולא ממש ספר קלוריות. אבל לומדים לחיות עם זה איכשהו, לפחות עד שמקבלים את הפיגורה הרצויה, ואז כבר אפשר לחזור ולאכול, אבל הרבה יותר מרוסנים.

אני מודה לך מאוד על הפרגון
מה שאתה צריך לעשות, לעניות דעתי הצנועה, היא לצאת לנייטרלי, לאזן את הגוף.

ולהתחיל עם חיטוב מ-0. תזרוק את התוכנית לפח אדוני היקר, קח תוכנית fbw מהפורטל.
להתחיל עם מאזן קלורי שלילי ולהחסיר ולהחסיר ולהחסיר עד שתגיע למינימום הנדרש - ומשם תגביר פעילות אירובית.

לקרא את המאמרים בפורטל - זו ההמלצה הראשונה שלי. תשב לך על כוס הנס האחרונה שלך לתקופה הקרובה(לכאורה בלבד ;) ) ותשקיע את הזמן בלקרא ולהטמיע את המידע.

להירשם לייעוץ אישי - בהנחה והדרכה צמודה ממיטב אנשי המקצוע שווה לך את הכסף והזמן - זו הבחירה השנייה בטיבה שתוכל לעשות.

אני מאחל לך המון המון המון הצלחה, ובעיקר סבלנות. זה לוקח זמן.

אני מודה לך מאוד על ההמלצות והעידוד,

כרגע אני לא שוקל ייעוץ אישי, לצערי זה התקציב לא מאפשר את זה {עניין של סדרי עדיפויות}.
אני קורא ולומד המון דרך הרשת, ומרבית התרגילים אותם אני מבצע, למדתי בעצמי במשך הזמן. איש לא מדריך אותי כיצד ונכון לעבוד.
זו הסיבה אגב, שעדיין לא ניגשתי לבצע תרגילים כמו דדליפט וסווקאט.

אשמח אם תוכל להפנות אותי לתוכנית חיטוב טובה המתפרסת על פני 3-5 ימים בשבוע בממוצע.

ושוב, אני מודה לך מאוד.

Back
למעלה תחתית