הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למדידת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור RoiPow
  • פורסם בתאריך

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אני מתכנן ללכת לאיש מקצוע בתחום שמודד את הרכב הגוף בעזרת מכשיר למדידת אחוזי שומן ומסת שריר של חברת SECA

רציתי לדעת האם זה אמין?

20818980_836824179816846_7139281231248789951_o.jpg

לא צריך להסתבך בזה יותר מדי. אתה לא באדיבילדר מקצועי. פשוט תמדוד עם קליפר וגם אתה יכול לשלוח לכאן תמונות שיגידו לך+- כמה

יש המון סטיות במכשיר הזה
אל תתרכז באחוזי שומן שלך מה זה יתן לך?

גם הDexa Scan לא הכי אמין אז לא נראה לי... ושלא נדבר בכלל על הקליפרים .

• פותח/ת השרשור
לא צריך להסתבך בזה יותר מדי. אתה לא באדיבילדר מקצועי. פשוט תמדוד עם קליפר וגם אתה יכול לשלוח לכאן תמונות שיגידו לך+- כמה

יש המון סטיות במכשיר הזה
אל תתרכז באחוזי שומן שלך מה זה יתן לך?

גם הDexa Scan לא הכי אמין אז לא נראה לי... ושלא נדבר בכלל על הקליפרים .

אני הולך לאיש מקצוע בתחום שזאת הדרך שהוא מודד איתה.. כחלק מהחבילה של בניית תפריט ותוכנית אימונים הוא מודד אותי בעזרת מכשיר זה.
אז רציתי לשמוע עליו חוות דעת סה"כ

אני הולך לאיש מקצוע בתחום שזאת הדרך שהוא מודד איתה.. כחלק מהחבילה של בניית תפריט ותוכנית אימונים הוא מודד אותי בעזרת מכשיר זה.
אז רציתי לשמוע עליו חוות דעת סה"כ
לא נראה לי אמין כול כך

יש למכשירים האלו סטייה גדולה ויהיה קשה להתייחס לתוצאות שלו ברצינות.

אתה יכול להעלות תמונה לאתר להערכת אחוז שומן ותקבל תוצאה לא רעה.
בסופו של יום אתה צריך לרדת במשקל ולוודא שהירידה מבוצעת נכון.

המלצה שלי (אחרי כוויות מתזונאים כאלה ואחרים) תעלה את התפריט שקיבלת (אתה יכול להעלות רק את הערכים הסופיים של החלבון, פחמימה שומן וקלוריות) ותקבל ייעוץ לגבי האם הכמויות יביאו אותך למקום הנכון.

בנוסף, כדאי לבנות תוכנית אימון שתתאים לך. אתה יכול לקרוא בפורטל ולקחת משם תוכניות ולהתייעץ אח"כ עם התפריט שלך והתוכנית אימון שבנית

Back
למעלה תחתית