הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות והעמסת פחמימות בחיטוב

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום
אני נמצא בחיטוב בשבוע ה9 כבר ,והשבוע התחלתי תפריט חדש של :
1700 קלוריות,100 גרם פחמימה,160 גרם חלבון,70 גרם שומן.
בן 18 ,לפני שבועיים וחצי שקלתי 70 ,גובה 167(+-), 12% (א"ש).
אני רץ 3 פעמים בשבוע ריצות ארוכות של 40 דקות בערך על עצימות גבוהה
השבוע התחלתי להוסיף אינטרוולים במקום 2 ריצות ארוכות, בנוסף 3 אימוני FBW .

-רציתי לשאול לגבי 2 סוגים של תזונה מבחינת הפחמימות ומה יהיה יותר אפקטיבי כדי להגיע לתוצאה טוב יותר של בערך 10-11 א"ש:
1. התפריט כמו שאני הכנתי שכולל 100 גרם פחמימה לתקופה קצרה יותר? (בערך חודש)
2. או תפריט שיש בו 150 גרם פחמימה לתקופה יותר ארוכה ? (של חודשיים בערך)

-השאלה השנייה שלי היא כל כמה זמן צריך העמסה בתפריט שכזה ?

תודה רבה !

לדעתי לרדת ל 100 גרם יהיה מהלך נכון . אלי אנשים פה ישללו אותו אבל אם אתה בפוש האחרון בחיטוב תביא חודש-חודש וחצי 100 גרם בלי העמסות

• פותח/ת השרשור
לדעתי לרדת ל 100 גרם יהיה מהלך נכון . אלי אנשים פה ישללו אותו אבל אם אתה בפוש האחרון בחיטוב תביא חודש-חודש וחצי 100 גרם בלי העמסות

חשבתי על 3 שבועות של 100 גרם ואחרי זה שבועיים דל..
ומה יהיה האפקט של בלי העמסות ?

כמו שאמרתי מקודם , כשאני מחטב בדרך כלל שאני על 100-120 גרם פחמימה אני עושה בלי העמסות (לתקופה של עד חודש) אם תעשה יותר מחודש תחשוב על לעשות העמסה פעם בשבועיים (יש כאלה שיגידו גם כל שבוע אני אישית לא מאמין בזה )

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי מקודם , כשאני מחטב בדרך כלל שאני על 100-120 גרם פחמימה אני עושה בלי העמסות (לתקופה של עד חודש) אם תעשה יותר מחודש תחשוב על לעשות העמסה פעם בשבועיים (יש כאלה שיגידו גם כל שבוע אני אישית לא מאמין בזה )

אוקיי תודה !
ומה לגבי יציאה מחיטוב, צריך נטרלי לשבועיים ?

אם אתה מתכוון לצאת חזרה למסה אז כן
אבל אם רק לשמור על תוצאות החיטוב אתה יכול להישאר בנייטרלי אולי פלוס קטן של 300 קלוריות ככה בשביל גדילה נקיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית