עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקישור נאמר שבשבוע הראשון יש לבצע 75% , 80% , 85%
אני לא יודע מה יש באתר , אני גם עכשיו התחלתי 5\3\1 במתכונת PL משולב עם הספק\דינמיות :בקישור נאמר שבשבוע הראשון יש לבצע 75% , 80% , 85%
באתר קילוגרם נאמר שבשבוע הראשון יש לבצע 65% , 75% , 85%
עד כמה זה קריטי, אם בכלל?
יש בקישור ש @Edward העלה את התכנית ב 4, 3, ו - 2 אימונים בשבוע.אפשר להפוך את התוכנית ל-3 אימונים בשבוע כשאתה שם את הפרס כתרגיל עזר לבנץ?
מה שהוא העלה זה עדיין ארבעה אימונים, רק לא בשבוע. אפשר אולי לשלב את הלחיצות עם הדגליפט\סקוואט באמת.יש בקישור ש @Edward העלה את התכנית ב 4, 3, ו - 2 אימונים בשבוע.
ברגע שעושים אימון לחיצה 1 בשבוע אתה לא תתקדם.אפשר להפוך את התוכנית ל-3 אימונים בשבוע כשאתה שם את הפרס כתרגיל עזר לבנץ?
אבל בתכנית המקורית (5,3,1) יש אימון לחיצה 1 בשבוע, כלומר, לדעתך התכנית המקורית אינה מתאימה למעוניינים להתקדם גם בלחיצה?ברגע שעושים אימון לחיצה 1 בשבוע אתה לא תתקדם.
אתה מתכוון לאימון בנץ ואימון פרס , נכון ?בתוכנית המקורית יש 2 אימוני לחיצה
ופרס זה לא לחיצה?אתה מתכוון לאימון בנץ ואימון פרס , נכון ?
כי ממה שאני הבנתי ל-בנץ' יש רק אימון אחד בשבוע...
כוונתי כמובן הייתה לאימון לחיצת חזה 1 בשבוע.ופרס זה לא לחיצה?
זה כן , אבל מהרושם שלי האדם ששאל את השאלה עם ידע נמוך בהרבה משלך ויכול להיות שבתור אדם שלא מבין כ''כ באימונים הוא עלול לחשוב שכאשר אתה אומר "לחיצה" הכוונה לבנץ' . זה פשוט חוסר פירוט שעלול לגרום לבלבול , לכן הדגשתי את זה כדי שיהיה ברור (גם לי).ופרס זה לא לחיצה?
לא , כי לחיצה זה לא רק בנצ המושג כללי לתרגילי לחיצה כחלק מתרגילי הבסיס. ובמקרה של 5\3\1 זה בנצ ופרס ואם בן אדם שאל על התוכנית 5\3\1 הנחתי שיש לו מושג בסיסי מפני שאם חסר לו הידע הבסיסי הזה כנראה 5\3\1 לא בשבילו .זה כן , אבל מהרושם שלי האדם ששאל את השאלה עם ידע נמוך בהרבה משלך ויכול להיות שבתור אדם שלא מבין כ''כ באימונים הוא עלול לחשוב שכאשר אתה אומר "לחיצה" הכוונה לבנץ' . זה פשוט חוסר פירוט שעלול לגרום לבלבול , לכן הדגשתי את זה כדי שיהיה ברור (גם לי).
לא , כי לחיצה זה לא רק בנצ המושג כללי לתרגילי לחיצה כחלק מתרגילי הבסיס. ובמקרה של 5\3\1 זה בנצ ופרס ואם בן אדם שאל על התוכנית 5\3\1 הנחתי שיש לו מושג בסיסי מפני שאם חסר לו הידע הבסיסי הזה כנראה 5\3\1 לא בשבילו .
בכל אופן ב5\3\1 עושים 2 אימוני פלג גוף תחתון ו2 אימוני פלג גוף עליון.