הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית 5/3/1

• פותח/ת השרשור NAPO
  • פורסם בתאריך

NAPO

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן! רציתי לשאול אם מישהו יכול להראות לי דוגמא לתוכנית...
תודה רבה זה יעזור מאוד!!

קראתי בספר שההמלצה ל3 פעמים בשבוע היא פשוט לדחוף כל פעם את האימון ה4 לשבוע הבא וכך הלאה..
מה עם התצורה הזו? מומלצת או שעדיף להחליף לתוכנית שמותאמת ל3 פעמים?
זה לא המלצה לתוכנית זו המלצה למי שלא יכול להתאמן 4 פעמים

קראתי בספר שההמלצה ל3 פעמים בשבוע היא פשוט לדחוף כל פעם את האימון ה4 לשבוע הבא וכך הלאה..
מה עם התצורה הזו? מומלצת או שעדיף להחליף לתוכנית שמותאמת ל3 פעמים?
במצב כזה וונדלר ממליץ פשוט לעשות
Axbxcxx
Dxaxbxx
Cxdxaxx
Bxcxdxx
וככה ב4 שבועות אתה מכניס את האימונים הכבדים ואז אתה או נכנס לסבב חדש או שאתה עושה שבוע דילואוד עם 3/4 אימונים.

הכ
לא , כי לחיצה זה לא רק בנצ המושג כללי לתרגילי לחיצה כחלק מתרגילי הבסיס. ובמקרה של 5\3\1 זה בנצ ופרס ואם בן אדם שאל על התוכנית 5\3\1 הנחתי שיש לו מושג בסיסי מפני שאם חסר לו הידע הבסיסי הזה כנראה 5\3\1 לא בשבילו .

בכל אופן ב5\3\1 עושים 2 אימוני פלג גוף תחתון ו2 אימוני פלג גוף עליון.
וונה שלי היא איך מתקדמים בבנץ כשמבצעים אותו רק פעם בשבוע

הכ

וונה שלי היא איך מתקדמים בבנץ כשמבצעים אותו רק פעם בשבוע
אתה תמיד יכול לעשות את הגרסא של bbb שעושים בנץ 531 עם פרס bbb ולהיפך. זאת הגרסא שאני אוהב לעשות.
בנוסף לזה אם תסתכל למשל על הליניארית. אתה עושה פרס פעם בשבוע ואתה מתקדם אז למה שזה יהיה שונה עם בנץ?

במצב כזה וונדלר ממליץ פשוט לעשות
Axbxcxx
Dxaxbxx
Cxdxaxx
Bxcxdxx
וככה ב4 שבועות אתה מכניס את האימונים הכבדים ואז אתה או נכנס לסבב חדש או שאתה עושה שבוע דילואוד עם 3/4 אימונים.
הבנתי.. וזה בהנחה שאתה מוסיף עוד BBB אני מניח, כי לעבוד פעם בשבוע לא נשמע אופטימלי במיוחד...
תודה על המידע

הבנתי.. וזה בהנחה שאתה מוסיף עוד BBB אני מניח, כי לעבוד פעם בשבוע לא נשמע אופטימלי במיוחד...
תודה על המידע
לא בבנתי למה אתה מתכוון... בכל מקרה וונדלר פשוט אומר כדי לעשות 3 אימונים בשבוע פשוט הסבב מתארך בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית