עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא המלצה לתוכנית זו המלצה למי שלא יכול להתאמן 4 פעמיםקראתי בספר שההמלצה ל3 פעמים בשבוע היא פשוט לדחוף כל פעם את האימון ה4 לשבוע הבא וכך הלאה..
מה עם התצורה הזו? מומלצת או שעדיף להחליף לתוכנית שמותאמת ל3 פעמים?
במצב כזה וונדלר ממליץ פשוט לעשותקראתי בספר שההמלצה ל3 פעמים בשבוע היא פשוט לדחוף כל פעם את האימון ה4 לשבוע הבא וכך הלאה..
מה עם התצורה הזו? מומלצת או שעדיף להחליף לתוכנית שמותאמת ל3 פעמים?
וונה שלי היא איך מתקדמים בבנץ כשמבצעים אותו רק פעם בשבועלא , כי לחיצה זה לא רק בנצ המושג כללי לתרגילי לחיצה כחלק מתרגילי הבסיס. ובמקרה של 5\3\1 זה בנצ ופרס ואם בן אדם שאל על התוכנית 5\3\1 הנחתי שיש לו מושג בסיסי מפני שאם חסר לו הידע הבסיסי הזה כנראה 5\3\1 לא בשבילו .
בכל אופן ב5\3\1 עושים 2 אימוני פלג גוף תחתון ו2 אימוני פלג גוף עליון.
אתה תמיד יכול לעשות את הגרסא של bbb שעושים בנץ 531 עם פרס bbb ולהיפך. זאת הגרסא שאני אוהב לעשות.הכ
וונה שלי היא איך מתקדמים בבנץ כשמבצעים אותו רק פעם בשבוע
הבנתי.. וזה בהנחה שאתה מוסיף עוד BBB אני מניח, כי לעבוד פעם בשבוע לא נשמע אופטימלי במיוחד...במצב כזה וונדלר ממליץ פשוט לעשות
Axbxcxx
Dxaxbxx
Cxdxaxx
Bxcxdxx
וככה ב4 שבועות אתה מכניס את האימונים הכבדים ואז אתה או נכנס לסבב חדש או שאתה עושה שבוע דילואוד עם 3/4 אימונים.
לא בבנתי למה אתה מתכוון... בכל מקרה וונדלר פשוט אומר כדי לעשות 3 אימונים בשבוע פשוט הסבב מתארך בשבועהבנתי.. וזה בהנחה שאתה מוסיף עוד BBB אני מניח, כי לעבוד פעם בשבוע לא נשמע אופטימלי במיוחד...
תודה על המידע