הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים ומשקלים

מצב
השרשור נעול

avivlavan

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
-39
4
0
קודם כל קראתי איזה מאמר שהזכירו בו תרגילים מורכבים ותרגילים עם מתח קבוע ולא הבנתי במה מדובר אז אם אפשר הסבר זה יעזור..

ועוד שאלה
כשאני מתאמן לא תמיד המכשירים או המשקלים שאני עובד איתם פנויים אז רציתי לשאול אם להחליף תרגילים בין אימון לאימון זה בסדר וגם לשנות סטים לדוגמא אם בדרך כלל אני עושה תרגיל כתפיים מסוים עם עשר קילו 8 חזרות אז אימון אחרי זה לעשות עם 8 קילו 12 חזרות (בלית ברירה כמובן)
ולגבי התרגילים לדוגמא חזה אני עושה חמש תרגילים באימון אז תמיד יש לי את השתיים שלוש הקבועים ושתיים שלוש משתנים

תודה

קודם כל קראתי איזה מאמר שהזכירו בו תרגילים מורכבים ותרגילים עם מתח קבוע ולא הבנתי במה מדובר אז אם אפשר הסבר זה יעזור..

ועוד שאלה
כשאני מתאמן לא תמיד המכשירים או המשקלים שאני עובד איתם פנויים אז רציתי לשאול אם להחליף תרגילים בין אימון לאימון זה בסדר וגם לשנות סטים לדוגמא אם בדרך כלל אני עושה תרגיל כתפיים מסוים עם עשר קילו 8 חזרות אז אימון אחרי זה לעשות עם 8 קילו 12 חזרות (בלית ברירה כמובן)
ולגבי התרגילים לדוגמא חזה אני עושה חמש תרגילים באימון אז תמיד יש לי את השתיים שלוש הקבועים ושתיים שלוש משתנים

תודה

www.kilogram.co.il

אתה מדבר שטויות, שב תקרא קצת.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מסתלבט?מה מדבר שטויות שאלתי שאלה לא אמרתי מה נכון ומה לא
אם אין לך משהו חכם להגיד אז אל...

ועוד שאלה

תודה

כשהכלוב של הסקוואט תפוס אצלי במכון , אני עושה קפוארה .

אין לי מה לקרוא עכשיו שבע עשרה דפים מה שאני צריך לדעת אני יודע..יש לי שתי שאלות ספציפיות במקום לחשוב שאתם יותר חכמים מכולם תעשו תעבודה שלכם ותענו ואל תפנו אותי לשום מקום

אהלן אביב,

אנחנו עובדים אצלך?

אין לי מה לקרוא עכשיו שבע עשרה דפים מה שאני צריך לדעת אני יודע..יש לי שתי שאלות ספציפיות במקום לחשוב שאתם יותר חכמים מכולם תעשו תעבודה שלכם ותענו ואל תפנו אותי לשום מקום
אם אין לך כוח לקרוא 17 עמודים אז אתה תשאר איפה שאתה, אף אחד לא יאכיל אותך פה בכפית ועוד כשאתה אומר ״תעשו את העבודה שלכם״ תבקש יפה תגלה סובלנות תקרא את ה-״שבע עשרה דפים״ ( אוי אוי אוי מי ישמע כולה 17 עמודים) ולאחר מכן אם יהיו לך עוד שאלות תחזור לפה ובטוח שיענו לך השאלות.
דרך אגב התשובה לשאלות שלך היא שלא, אין חשיבות אם אתה עושה אימון אחד חתירה במכונה ואימון לאחר מכן חתירה עם משקולת ואימון לאחר מכן חתירה בתוך המחסן של השכן נחום, העיקר שתפעיל את השריר.
לגבי תרגילים מורכבים כמו בנצ׳ פרס סקוואט דדליפט וכדומה, אלו הם תרגילים מאוד טובים מומלץ שתקרא עליהם ותעשה אותם. זהו זה הכל, ועכשיו יאללה לקילוגרם להתחיל לקרוא קצת.

🤦‍♂️

פופקורן וקולה עלי.
עזוב פופקורן,אתה יודע מה אני רוצה 😃

MyGeniousMemefsffgg.png

fdgdg.png

• פותח/ת השרשור
חחח אני שמח שאתם נהנים חברים...אם הייתי רוצה שתעשו את העבודה בשבילי הייתי אומר לכם לבוא להרים במקומי משקולות, כיוון שאני לא עושה את וסך הכל שאלתי שתי שאלות מסכנות קחו דוגמא מ Asi30 ואל תעשו עיניין
תודה אגב

חחח אני שמח שאתם נהנים חברים...אם הייתי רוצה שתעשו את העבודה בשבילי הייתי אומר לכם לבוא להרים במקומי משקולות, כיוון שאני לא עושה את וסך הכל שאלתי שתי שאלות מסכנות קחו דוגמא מ Asi30 ואל תעשו עיניין
תודה אגב

אהלן,

אתה מתבטא כאילו אנחנו יושבים בעיגול בשכונה ד׳.

אני נועל את האשכול הזה, ונותן לך לפתוח דף חדש שהוא למעשה אשכול חדש בצורה תרבותית ללא הגישה של ״חייבים לי״.

תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית