הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב דל פחמימה

tendoben

מושעה
96
2
נק' מוניטין:
2
96
2
היי,

אני בחיטוב דל פחמימה כבר כ 3-4 חודשים אבל לצערי אני לא מרגיש אני זז לשוםמקום, אם מישו יוכל להציץ ולומר לי מה לא טוב אני אשמח:

מבחינת אימונים:
א- אינטרוולים
ב'- אימון A (חזה, כתפיים, יד אחורית ובטן)
ג- אימון B (גב, רגליים, יד קידמית ובטן)
ד' - אימון אירובי קצר (אופני כושר/ריצה/אליפטי כחצי שעה)
ה'- אימון A שוב
ו' - אימון B שוב והעמסה של פחמימות
ש'- מנוחה וחזרה לדלת פחמימה.

מבחינת תפריט:

מאזן קלורי של 1650

בוקר:
שייק חלבון+ פרוסת גבינה צהובה 9% (כ 30 גרם)/ 3 פרוסות גבינה צהובה 9%
מולטי ויטמין (TWINLAB)

צהריים:
גביע קוטג' 5% (250 גרם), 2 מלפפוניים בינוניים (כ 150 גרם) , 3 פרוסות גבינה צהובה 9 % (100 גרם) ו 25 גרם אגוזי מלך.

אחה"צ (לפני אימון:
3 פרוסות פסטרמה + 25 גרם אגוזי מקדמיה.

ערב:
שייק חלבון מיד לאחר אימון.
100 גרם גבינה צהובה 9% כשאני חוזר לאימון (כרבע שעה לאחר מכן)
200-250 גרם עוף ישר לאחר אימון.

ערכים סופיים:
84 שומן
22 פחמימה
209 חלבון

איכשהו אחרי כל זה כל סוף שבוע ביום שיש בשקילה בבוקר אני עומד על 70 קילו (1.72 מטר כרגיל:P: ), עולה בהעמסה לאזור ה 72 ומשם יורד עד יום שישי ל 70 קילו שוב.

אשמח לעזרה בנושא.

נערך לאחרונה:
הגרעון שלך קטן מידי.
ה RMR שלך סביב 1900-2000 קלוריות.
או שתוסיף אירובי או שתקצץ קצת בקלוריות ( אתה יכול להוריד קצת חלבון )

וואי אולי אתה צורך 1650 קלוריות אבל כמויות האוכל מזעריות. איך אתה לא רעב מתתתתת????? נשבעת לך אני בחורה ואוכלת 2600 קלוריות ועדין לפעמים נשארת רעבה.... הייתי מתעלפת עם תפריט כזה

• פותח/ת השרשור
היי,

קודם כל תודה מראש לכל התשובות,

תפרט קצת על ההעמסה שלך בבקשה.

העמסה שלי היא אחת לשבוע ביום שישי, בד"כ באזור ה 500 גרם פחמימה ומינימום שומן וחלבון.

הגרעון שלך קטן מידי.

2050 בערך, וזה על גרעון של 400 כבר, אני לא רוצה להגיע ל 500 ולהיתקע יותר, נשמע לי לא רציונלי...
מה שכן, מצד שני אני כן מוסיף מדי פעם אימונים לא קבועים של אירובי מיד לאחר האימון- כחצי שעה.

מה שכן, זגם בתקופה שהייתי עושה אינטרוולים של אליפטי במשך כ 15-25 דקות באופן קבוע אחרי אימון משקולות ואימון אינטרוולים של שעה על אליפטי בימים א' ו ד' נשארתי באותו מצב בדיוק.

וואי אולי אתה צורך 1650 קלוריות אבל כמויות האוכל מזעריות. איך אתה לא רעב מתתתתת????? נשבעת לך אני בחורה ואוכלת 2600 קלוריות ועדין לפעמים נשארת רעבה.... הייתי מתעלפת עם תפריט כזה

אני מסתדר עם הכמויות אוכל בגלל הפריסת אוכל- בשביל זה יש לי את ההעמסה ביום שישי בד"כ... שם אני מרשה לעצמי להתפרע.

מה גם שהשליטה העצמית היא מה שגרמה לי לרדת את ה 24 קילו שירדתי מ 84 ל 70....

ד"א- ניסית פעם לאכול 100 גרם גבינה צהובה 9%? קצת מוריד את התאבון...😛

תודה שוב למגיבים, אשמח לעוד הצעות לשיפור....

יכול להיות שההעמסה שלך מוגזמת, תנסה להעמיס באיזור ה400 גרם פחמימה במקום 500 תראה איך זה ישפיע.

אתה צובר הרבה נוזלים בסיום ההעמסה?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שההעמסה שלך מוגזמת, תנסה להעמיס באיזור ה400 גרם פחמימה במקום 500 תראה איך זה ישפיע.

אתה צובר הרבה נוזלים בסיום ההעמסה?
לפי דעתי כן, אבל זה אמור לקרות, לא...?

לגבי הכמה זמן, טכנית ממרץ בשנה שעברה, בפועל היו לי תקופות שעצרתי, לא בדיוק התחלתי את זה כחיטוב ישר..

כעיקרון אתה אמור להעמיס עד שאתה מתחיל להיות "חלק" כלומר אתה נראה פחות "יבש" ויותר נוזלי, ברגע שזה קורה אתה אמור לעצור, לדעתי תנסה בהעמסה הקרובה לרדת ל400, תראה אם המחסום נשבר.

תוסיף 20 דק' אירובי תראה איך זה עוזר בשבוע, אם זה לא עזר תוריד קצת מהעמסה יכול להיות שאתה צובר המון נוזלים או אוכל הרבה יותר ממה שאתה חושב

לפי דעתי כן, אבל זה אמור לקרות, לא...?

לגבי הכמה זמן, טכנית ממרץ בשנה שעברה, בפועל היו לי תקופות שעצרתי, לא בדיוק התחלתי את זה כחיטוב ישר..
אתה יכול לצאת לשבועיים במאזן נייטרלי כדי לאזן לך את חילוף החומרים ואז לחזור לחיטוב, אם אתה תקוע ולא רוצה להוסיף אירובי או להוריד עוד באוכל.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון אתה אמור להעמיס עד שאתה מתחיל להיות "חלק" כלומר אתה נראה פחות "יבש" ויותר נוזלי, ברגע שזה קורה אתה אמור לעצור, לדעתי תנסה בהעמסה הקרובה לרדת ל400, תראה אם המחסום נשבר.

היום התחילה העמסה, אני אנסה ונראה איך ילך...

תוסיף 20 דק' אירובי תראה איך זה עוזר בשבוע, אם זה לא עזר תוריד קצת מהעמסה יכול להיות שאתה צובר המון נוזלים או אוכל הרבה יותר ממה שאתה חושב

בנוגע לאירובי, בתחילה הייתי עושה כל יום לאחר אימון כ 15-25 דקות אירובי אבל זה השאיר אותי משום מה באותה נקודה.

אתה יכול לצאת לשבועיים במאזן נייטרלי כדי לאזן לך את חילוף החומרים ואז לחזור לחיטוב, אם אתה תקוע ולא רוצה להוסיף אירובי או להוריד עוד באוכל.

אם לא תיהיה ברירה זה מה שאני יעשה.

הגרעון שלך קטן מידי.

בקשר לזה, אני בגרעון של 400 מ ה RMR שלי, כלומר אתה יכול להוסיף עוד בערך 200 קלוריות על כל אימון * 4 פעמים בשבוע והגעת לעוד 100 קלוריות יומיות שנשרפות בממוצע- משמע גרעון של 500.... לא?

אם כבר ניסית להוסיף אירובי ואתה מקפיד על התפריט כנראה שאין לך ברירה אלא לצאת לשבועיים נייטרליים.
ממילא,אתה תקוע במקום להזיק זה לא יכול.

מקורות פחות על בסיס חלב ופחות תעשייתים יעזרו .. תתבסס בעיקר על טונה במים/חזה עוף בנושא החלבון ..
אם באלך להוסיף גם איזה קוטג בלילה לחלבון קזאין אפשרי ..

• פותח/ת השרשור
לצערי טונה היא קצת לא הכיוון שלי מבחינת טעם וחזה עוף אני אוכל כל ערב אך במהלך היום זה קצת בעייתי, יש לך אולי הצעות נוספות...?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית